Home + Weer superleuk tweedehands geshopt voor Milan!

Weer superleuk tweedehands geshopt voor Milan!

Kinderkleding; ik roep weleens dat ik niets leukers vind om te kopen dan dat. En dat is waar. Ik vind mijzelf vaak niet zo leuk waardoor ik toch minder snel kleding voor mijzelf koop dan voor de jongens. Dat zijn niet altijd mega dure en nieuwe items, maar ik shop ook regelmatig tweedehands. Vooral spijkerjasjes. Toch ga ik ook twee keer per jaar naar een kinderkledingbeurs waar veel merkkleding wordt verkocht. Afgelopen week was de beurs er weer en ik heb toch weer 9 stuks kleding voor Milan geshopt!

Naar welke kinderkledingbeurs ga ik altijd?

Ik heb het van de week al gedeeld op Facebook, maar ik ga altijd naar Oly’s kinderkledingbeurs in Gouda. Deze is twee keer per jaar; in maart/april en in september/oktober. Meestal zo rond de datum dat de kinderbijslag wordt gestort. In het voorjaar kocht ik heel veel zomerkleding. Zo kocht ik heel veel korte broeken en shirtjes van Tommy Hilfiger en McGregor. Het zag eruit als nieuw en ik was voor een prikkie klaar.

Deze keer kocht ik er niet zoveel als de vorige keer, maar ik ben toch nog goed geslaagd. Ik kocht 9 stuks kleding en was voor €46,- klaar! Dit kocht ik;

 • 2 Tommy Hilfiger skinnyjeans;
 • 1 Tommy Hilfiger polo met lange mouwen;
 • 1 Tommy Hilfiger trui;
 • 1 Replay sweater;
 • 1 Adidas sweater;
 • 1 Levi’s longsleeve;
 • 1 Tumble ’n Dry vest;
 • 1 Diesel spijkerblouse.

Ook dit zag er allemaal weer uit als nieuw en we zijn er onwijs blij mee!

Inmiddels heeft Milan al één setje aan gehad en wat staat het hem leuk! Wat denken jullie dat dit bij elkaar heeft gekost?

Tof hè? De outfit zelf kostte maar een tientje! De broek kostte €5,-, de polo €2,- en de trui €3,- Bizar toch? De schoenen kostten overigens €25,- en kocht ik voor Milan op de markt. Er is bij ons een kraam die nieuwe merkkleding en schoenen verkoopt voor heel weinig. Deze schoenen schijnen eerst €119,95 te hebben gekost. De jas heb ik gekocht op AliExpress en kostte nog geen €15.

De complete outfit kostte dus €50,- inclusief en jas en schoenen!

Daar hoef ik dus niet alles nieuw voor het shoppen! Juist de afwisseling maakt het leuk! Wat vinden jullie van de buit en deze outfit? Klets gezellig mee in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Bianca
  27 september 2018 / 07:39

  Hallo Marisca, ik ben naar aanleiding van jouw blogposts ook naar Oly’s kinderkledingbeurs geweest. Afgelopen week was voor mij de eerste keer. Wat was het leuk! Ik ben heel goed geslaagd. Jij bent ook weer leuk geslaagd zeg!
  Bedankt voor de tip!

  • 28 september 2018 / 08:00

   Wat onwijs leuk om te horen, dankjewel! Wat fijn dat je net zo goed geslaagd bent! Volgende keer weer?

   • Bianca
    28 september 2018 / 13:55

    Volgende keer ga ik zeker weer een kijkje nemen. Te leuke dingen voor weinig geld! Prettig weekend!