Home + De 5 gaafste kinderwagens van dit moment!

De 5 gaafste kinderwagens van dit moment!

Een paar weken geleden liepen wij een rondje door het Babypark. Niet voor onszelf, maar er was een buitenspeeldag waar we graag wilden kijken. En ja, stiekem is het dan best leuk om er even doorheen te lopen. We lieten aan Milan zien waar wij onze spulletjes kochten toen ik zwanger was van hem. Ik besloot er meteen wat foto’s te maken voor Mamablogger en koos voor de kinderwagens, want dat vond ik toch wel één van de leukste dingen om te shoppen.

Er is ontzettend veel keuze en ik heb mijn 5 favorieten gefotografeerd. Daarnaast heb ik er één gefotografeerd waarvan ik niet zo goed weet wat ik ervan vindt en ik ben benieuwd naar jullie mening. Ik had hem nog nooit gezien en zou er ook niet voor kiezen, maar toch heeft hij wel wat.

Kijk je mee?

Dit vind ik de 5 gaafste kinderwagens van dit moment!

Deze Dubatti wagen zagen we meteen bij binnenkomst en hoewel ik zelf niet meteen voor de kleur wit zou kiezen, vind ik hem wel heel gaaf. Hij is stijlvol, strak en je ziet hem niet zo vaak als andere wagens.

Ik ben een groot fan van de Joolz wagens en ik vind deze grijze dan ook heel erg gaaf! En dat je hem dan nog kan personaliseren met de beugels is helemaal tof! Ik houd heel erg van mint dus zou bij deze grijze wagen de mintkleurige beugels kiezen. En jij?

Ik vind deze Joolz ook waanzinnig en de kleur heel stoer. Dit is een kleur die je nu overigens heel vaak ziet.

Zo ook bij deze Bugaboo Diesel. Geen goedkope wagens, maar wat zijn ze mooi! Ik vind die denim Bugaboo ook zo tof. Wat ik leuk vind aan deze zijn de details. Dit zijn wagens waar je heel lang heel veel plezier van hebt.

Deze wagen is wat goedkoper, maar ook erg mooi. Deze is van Kids River en ziet er ook heel praktisch en degelijk uit in dezelfde trendkleur.

Dit waren mijn favorieten, maar dan die andere…

Wat vind je van deze kinderwagen?

Toen we verder liepen zagen we deze Oilily wagen. Er was een tijd dat ik stapelgek was op Oilily en ik word nog steeds heel blij van de printjes. Maar of ik nu zo blij word van deze wagen? Het is even wennen. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt.

Voor welke van deze kinderwagens zou jij gaan? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 6 augustus 2016 / 06:52

  Ik zou in ieder geval niet voor de Dubatti of de Oilily gaan, vanwege de witte kleur. De andere modellen vind ik wel leuk en praktisch.

 2. Nicole
  6 augustus 2016 / 09:12

  Wij hebben de Bugaboo denim gehad van 2007. Super wagen een echte aanrader. Stevig, licht en compact. Ook best een grote ligbak dus ook prettig. De olilly zou ik biet kiezen. Meer omdat ik het onderstel niet stevig vond uitzien.

 3. 6 augustus 2016 / 14:15

  Ik ken iemand met een zwarte dubatti en die is super mooi, en het is leuk om kleuren samen te stellen want dat kan ook bij die kinderwagen. Joolz vind ik ook super mooi, die wil ik later voor me kinderen?