Home + Diary | Den-Haag, online nieuwjaarsborrel en een weekendje Boshut

Diary | Den-Haag, online nieuwjaarsborrel en een weekendje Boshut

Het is maandag en dat betekent een nieuwe diary! Het was weer een bewogen week die vooral in het teken stond van veel problemen met de mail en met Mamablogger. Althans voor mij dan, want jullie kunnen Mamablogger als het goed is nog wel bereiken. Verder had ik een online nieuwjaarsborrel voor mijn werk, ging ik naar Den-Haag en we sloten deze week wel af met een heerlijk weekend in de Boshut. Kijken jullie mee?

Maandag

Goedemorgen! Ik moet even wakker worden en duik eerst onder de douche.

De eerste schooldag na de lange vakantie. Alle tassen staan vroeg klaar. Floris vroeg of ik een foto wilde maken van hem en de tassen.

Er komt geen einde aan de was. We hebben er weer eentje gedraaid…

Na het werk fiets ik weer naar huis en het is langer licht!

Dinsdag

Dansend op het schoolplein met zijn tas op zijn rug. Gelukkig heeft hij het weer naar zijn zin!

Ik werk vandaag thuis, en wat een prachtige lucht! Dit zijn cadeautjes ❤️.

Voor mijn werk tussendoor naar Den-Haag. Daarna thuis weer aan de slag. De rest van de dag maak ik geen foto’s meer.

Woensdag

Gisteren was de lucht zo mooi en vandaag is het grauw, grijs en heel erg mistig. Hebben we in ieder geval minder last van de enorme bouwlamp die naar binnen schijnt ?.

Vandaag komt mijn eerste podcastaflevering van 2022 online en ik neem er eentje op voor volgende week. Je kunt de eerste hieronder luisteren, deze gaat over de eerste schooldagen en het gedoe dat er alweer was…

Daarna rijd ik naar mijn broer en schoonzus. Mijn schoonzus is komend weekend jarig, maar dan zijn wij een weekendje weg. Daarom ga ik nu even langs. En als de buren lekkere kaas maken kan ik daar net zo goed even kaas halen op de terugweg.

In de middag gaan we naar de ortho. Blijft gek zo’n wachtkamer.

Donderdag

Klaar voor een nieuwe schooldag!

Kijk eens wat er binnen kwam voor Floris en mij? Deze prachtige laarsjes van Blundstone. Ze zien er niet alleen gaaf uit, maar ze zijn ook nog eens perfect voor lange wandelingen! Ik laat ze binnenkort uitgebreid zien.

De nieuwjaarsborrel op het werk kon dit jaar niet fysiek doorgaan dus bedachten we een alternatief: de online borrel! Voor iedereen was er een borrelpakketje die je mee kon nemen naar huis. Die van mij bevatte kaas, nootjes, olijven, een stukje hartige taart en een lekker wijntje. Was gezellig zo!

Onze stagiair is dit weekend jarig en Milan en ik gaan na het eten nog even wat lekkers halen om er een cadeautje van te maken. We maken op kantoor altijd werk van verjaardagen.

Vrijdag

Pat is vandaag vrij, want we gaan een weekendje weg. Ik werk de ochtend, maar pak ’s morgens vroeg alvast de koffers in.

Nadat we de jongens uit school hebben gehaald, zetten we thuis nog even de vaatwasser aan en ik dweil mijzelf naar buiten. Daarna rijden we door naar Apeldoorn en kijk eens hoe gaaf de Boshut er uit ziet!

Morgen komt er een uitgebreid verslag van ons verblijf in de Boshut online.

Zaterdag

Het ontbijt staat al vroeg voor de deur en is super uitgebreid! Als je naar mijn Instagram account gaat en daar op highlight ‘Boshut 2022’ klikt, zie je een filmpje van het ontbijt.

Na het ontbijt gaan we lekker wandelen. Voor de jongens huren we wederom deze kids Landrover. Die is ons de vorige keren goed bevallen en zeker tijdens een wandeling is deze fijn. Dan klagen de kinderen in ieder geval niet dat ze het ver vinden ?.

In de middag, na de lunch, gaan we de stad in. Patrick koopt een nieuwe iPhone en daarna rijden we terug naar het huisje. We relaxen daar nog even en halen daarna het diner op in het restaurant.

Zondag

Goedemorgen! Het ontbijt staat weer vroeg voor de deur met warme broodjes en heel veel lekkers.

In de ochtend rijden we weer naar huis en pakken we snel alles uit. We eten een broodje en brengen dan nog wat kaarten rond. Partick wordt komende week 40 en dat zouden we volgende week zondag vieren bij Keck. Omdat de horeca nog dicht moet blijven hebben we de datum verzet en daarvoor heb ik nieuwe kaartjes laten maken. De adressen in Gouda rijden we even langs, die kaartjes gooien we door de brievenbussen. De rest doe ik op de post.

Daarna rijden we door naar Rotterdam. Bij Hollywood Event Center zijn ’s middags de superhelden van kinderen te ontmoeten. Kids mogen met ze op de foto. Een klein uitje, maar voor Floris fantastisch, want laten deze twee zijn nou net zijn grootste helden zijn.

Daarna rijden we naar huis, doe ik nog wat was, beantwoord ik de mail en maak ik deze diary af.

Hebben jullie al een nieuwjaarsborrel gehad? Zo ja, was deze ook online? Ik hoop dat jullie een fijne week hebben gehad en een fijne tegemoet gaan!

liefs

 

 

 

Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *