Home + Wat wil ik ná mijn verlof?

Wat wil ik ná mijn verlof?

Over twee weken geniet ik van mijn eerste daagjes verlof en duurt het nog zo’n vijf weken tot de bevalling. Niet alleen een tijd waarin ik heel vaak heel veel babykleertjes in mijn handen zal hebben ;-), maar nu ik thuis ben heb ik ook de tijd om over de dingen na te denken. Als ik begin 2018 weer begin met werken is niet alleen de situatie anders, maar het begin van het nieuwe jaar is ook wel een mooi moment voor nieuwe doelen.

Begin dit jaar had ik er heel veel, maar er kwam niet veel van terecht want ik werd zwanger (het mooiste dat kan gebeuren natuurlijk) en was daar de eerste vier maanden behoorlijk beroerd van. Ik ben er stiekem nog steeds best wel trots op dat ik mij geen dag heb ziek gemeld, maar het was wel overleven. Hier thuis alles draaiende houden, werken en bloggen. En dat was al behoorlijk pittig. Die doelen konden mij gestolen worden. Ik was al blij toen er weer iedere dag een artikel online stond.

En toch bleven de bezoekersaantallen stijgen. Zelfs in de zomervakantie. Van veel andere bloggers hoor ik dat het dan terugloopt, maar hier was sprake van een lichte stijging in de vakantie. Ook in de maanden ervoor ging het meer dan goed. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht!

Wat wil ik na mijn verlof?

Het motiveerde, het deed mij meer dan goed én zette mij aan het denken, want wat ik wil ik na mijn verlof? Ik heb laatst via de mail een te gekke functie aangeboden gekregen als online freelancer bij een heel bekend online platform! Te gek natuurlijk, maar ik heb het voor nu afgewezen. Ik wil straks echt genieten van mijn verlof, maar daarna zou ik het eventueel wel willen. Ik mag gelukkig een artikel aanleveren en van daaruit zien we wel verder of het past.

Daarnaast werk ik nu ruim vier jaar als online communicatiemedewerker en ik ben niet van plan dat dat op te geven. Ik heb het echt enorm naar mijn zin en stel dat ik het thuis kan regelen, zou ik best een paar uurtjes extra willen werken in de week. Maar goed, daar zullen we dan wel goed over moeten praten en het moet ook realistisch zijn. Daarbij ga ik er vanuit dat we een gezond kindje krijgen. Mocht dat niet het geval zijn is het dus niet realistisch en gaat dat niet door.

Verder hoop ik mijn doelen voor komend jaar wel te bereiken. Ik hoop op 40.000 unieke bezoekers per maand (al haal ik het maar één keer), fijne samenwerkingen en nieuwe mensen ontmoeten.

Ik zit lekker mijn vel, heb heel veel leuke mensen om mij heen, heb veel leuke afspraken en heb het naar mijn zin met wat ik doe. Dát gevoel wil ik na mijn verlof ook hebben. Dan valt het  slaapgebrek ook wel mee haha.

Ik ga de komende weken hard aan het werk om deze doelen een basis te geven en hoop ze na mijn verlof waar te maken. Had jij doelen voor na je verlof? Ik ben heel benieuwd. Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 6 september 2017 / 08:09

    Wauw, wat fijn dat je blog zo goed loopt! Ik had juist een vette daling in de zomervakantie. Maar nu weer inspiratie genoeg met baby no. 2 op komst. Hoe en wat rondom mijn verlof is nog heel ver weg. Ik wens jou in ieder geval een fijn verlof en hoop dat je je doelen bereikt!

    • 6 september 2017 / 14:20

      Dankjewel! En ja, baby’s werken heel goed voor de inspiratie 😉 Jij nog veel succes!