Home + Vooruitblik op het tweede halfjaar van 2023

Vooruitblik op het tweede halfjaar van 2023

Oké, de eerste helft van 2023 zit er nog niet helemaal op, maar we zijn al een heel eind en wat gaat de tijd toch snel. Het tweede half jaar staat voor in ieder geval in het teken van verandering omdat Milan naar de middelbare school gaat. In dit blog blik ik vooruit op het tweede halfjaar en waar we naar uit kijken.

Zomervakantie

Laten we beginnen met de zomervakantie. Milan krijgt dit jaar al iets eerder vakantie en zijn vakantie zal daardoor iets langer duren. We kijken onwijs uit naar onze vakantie in Griekenland en de tijd met elkaar. We hebben genoeg om over na te denken en ik vind vakantie daar altijd het goede moment voor. Verder heb ik zin in uren aan het zwembad, mooie dingen zien, lekker lezen en lekker eten. Er echt even uit met zijn viertjes. Vanaf het moment dat we naar Schiphol gaan, begint voor ons de vakantie al. We zijn al aan het aftellen.

Grand Prix Zandvoort

Als we terugkomen van vakantie hebben we nog iets leuks op het programma: de Grand Prix in Zandvoort! We gaan met zijn vieren naar de kwalificatie (de race vonden we echt te duur met zijn vieren) en kijken vooral uit naar de sfeer die er hangt. Nu nog goed weer en natuurlijk een goede kwalificatie.

Middelbare school

Ik zei het net al:  nu zit ons kind nog op de basisschool en is alles nog lekker overzichtelijk. In het tweede halfjaar van dit jaar verandert alles en gaat hij naar de middelbare. We hebben al een datum geprikt om nog voor de vakantie alle schoolspullen te shoppen en we zijn al aan het kijken naar een nieuwe fiets. Hij heeft er in ieder geval heel veel zin in. Ik hoop vooral dat hij het er net zo leuk krijgt als dat ik het destijds had.

Een ander huis?

Tegelijkertijd zijn we ook bezig met een eventueel ander huis. We hebben ons ingeschreven voor een nieuwbouwproject en we zien wel of we geluk hebben of niet. Zo niet, dan kijken we verder en zo wel, dan gaan we te maken krijgen met een heel nieuw traject, welke voor ons ook onbekend is. We zien wel wat dit ons gaat brengen.

De feestdagen

Natuurlijk hebben we ook veel zin in de feestdagen. Voor Floris zal het dit jaar de laatste keer zijn dat hij nog in Sinterklaas gelooft. Daarna is het toch echt klaar. We gaan nog even keihard genieten van het feit dat hij het nu nog niet weet en hebben alweer een Sinterklaas geboekt. Zin in!

Ook voor de Kerst hebben we al geboekt bij ons favoriete plekje. Voor ons is het daar echt een ontspannen Kerst, heerlijk!

Verder gaan Pat en ik nog samen een weekend weg voor onze trouwdag en voor de rest gaan we het wel meemaken. Voor we het weten is het jaar alweer voorbij dus we genieten van alles wat we onderweg mee mogen maken.

Waar kijken jullie naar uit in het tweede halfjaar van dit jaar? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *