Home + Voor het eerst sinds tijden echt ontspannen

Voor het eerst sinds tijden echt ontspannen

Wij hebben de afgelopen jaren heel wat meegemaakt. Ik zou er wel een boek over kunnen schrijven. Net wanneer je dacht dat iets niet gekker kon, bleek dat toch wel te kunnen en moesten we maar weer zien te dealen met de situatie. Van nachtenlang wakker liggen van de zorgen tot enorme blijdschap om iets en alles wat daar tussenin zit. We hebben het gevoel dat we jarenlang op de proef zijn gesteld en wat is het dan fijn dat de afgelopen tijd zo ontspannen is geweest.

Ik durf niet hardop te zeggen dat het lijkt alsof het tij is gekeerd, want dan gaat er vast wel weer iets mis, maar de afgelopen maanden pakken ze ons niet meer af. Sinds afgelopen zomer tot nu zijn we in een rustiger vaarwater terecht gekomen en zijn we voor het eerst sinds jaren echt ontspannen. Ongelukkig zijn we nooit geweest, maar wel ontzettend gespannen. En als het dan een periode lekker liep, wist je in je achterhoofd dat dat niet lang kon duren. er zou immers wel weer iets gebeuren waardoor alles weer op zijn kop stond.

We wisten dat het beter zou worden en op de kerstkaart van 2017 stond heel groot de tekst ‘The best is yet to come’. We wisten dat 2018 een beter jaar zou worden en dat werd het! Vooral ook omdat we Floris hebben gekregen. Dat hadden we een jaar geleden niet durven dromen.

Tijdens mijn verlof van Milan hadden we een hoop zorgen aan ons hoofd en daardoor heb ik er niet voor de volle 100% van kunnen genieten. En als je dan al gespannen bent, kun je andere dingen ook slechter hebben zoals het vele huilen van hem destijds. Floris huilt overdag ook enorm veel (daarover binnenkort meer), maar op de één of andere manier heb ik daar nu minder last van omdat ik zelf lekkerder in mijn vel zit. Ik vind het vooral heel sneu voor hem.

Er is genoeg om heel blij mee te zijn: ik heb een geweldig gezin, leuk werk en met Mamablogger gaat het fantastisch. Milan doet het heel goed op school en heeft het heel erg naar zijn zin. Patrick en ik zijn nog steeds heel happy met elkaar en we hebben fijne mensen om ons heen. We doen veel leuke dingen en genieten van het leven.

Laten we hier maar van genieten. Wat de toekomst ons brengt, deze fijne maanden pakken ze ons niet meer af!

Heb jij weleens een periode gehad dat het allemaal wat minder gaat? Zo ja, hoe lang duurde dat dan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *