Home + Newborn fotoshoot van Floris

Newborn fotoshoot van Floris

Een aantal weken voor de geboorte van Floris kreeg ik een mail van Evy Hopman Photography met de vraag of ik misschien een newborn fotoshoot wilde. Samen met Patrick bekeken we de website van Evy en we waren om. Wij wilden heel graag zo’n shoot! Milan ging ook nog even op de foto en het resultaat is echt geweldig!

Van tevoren hebben we bewust geen inspiratie opgedaan wat betreft sfeer van de foto’s. Wel wilden we geen zwart/wit foto’s, want dat vonden we wel heel erg somber. Tegenwoordig zie je ook veel foto’s die heel natuurlijk zijn gemaakt. Denk aan gewone gezinssituaties in neutrale, lichte kleding. Dat vinden we heel erg mooi, maar we besloten ons te laten verrassen.

Evy kwam bij ons thuis toen Floris 10 dagen oud was. Ik kende haar nog niet, maar wat een leuke, spontane meid! Ze stelde ons, en vooral Floris, op ons gemak en begon met het klaarzetten van alle spullen. Ze had heel veel attributen meegenomen en nam met ons door wat de bedoeling was. Ook vroeg ze, heel netjes, of we foto’s wilden waar Floris naakt op te zien was. Je ziet dan niet alles natuurlijk, maar ik denk dat je wel begrijpt wat ik bedoel. Dit wilden we niet. Verder lieten we het volledig aan haar over. Daar zijn we heel blij mee, want de casual shoot kunnen we altijd nog laten doen. Je hebt maar één keer de kans om zo’n bijzondere newborn shoot te laten doen en bijzonder werd het! Ik denk dat de foto’s maar voor zichzelf moeten spreken:

Dit zijn toch prachtige foto’s? Onze favoriet is die met Milan erbij waarbij Milan met zijn prachtige blauwe ogen de camera in kijkt. Verliefd zijn we op die foto! We hebben er een aantal in laten lijsten en opgehangen aan onze fotomuur. De overige gaan in een fotoalbum. Zelf kregen we overigens ook de foto’s zonder logo.

We zijn vooral heel erg blij met de sfeer van de foto’s: bijzonder, warm en vooral heel liefdevol, dat is wat we wilden. Evy heeft engelengeduld gehad en bleef lachen, vriendelijk en rustig, echt een top fotograaf!

Wil je ook zo’n mooie newborn shoot of misschien wel een zwangerschapsshoot? Kijk dan eens op de website van Evy!

Wat vind je van de foto’s? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    28 november 2017 / 19:12

    Schitterende foto’s, zeker die tweede van Floris in doek… prachtig!
    En ik begrijp wel waarom je die van de twee broertjes zo mooi vindt… daar raak je inderdaad niet op uitgekeken!!
    Haar site ziet er mooi uit, beetje dromerig maar niet te.. heel gaaf!