Home + Vlog | Shoplog Action met leuke tips!

Vlog | Shoplog Action met leuke tips!

Ik denk dat iedereen dit wel herkent: als je naar Action gaat voor een paar boodschapjes, kom je met veel meer spulletjes thuis. Dit hadden wij afgelopen weekend. Ik moest sponsjes hebben en haarlak. En toch kwam ik weer met een volle tas spulletjes thuis. Omdat ik toch wel erg leuke en handige dingen ontdekte, besloot ik er naar een shoplog van op te nemen.

Zo kocht ik onder andere al leuke dingen in voor een nieuwe DIY budget. Kun jij al raden wat voor DIY? Verder kocht ik iets voor de computer wat noodzakelijk is, maar waar ik normaal veel meer geld aan uitgeef. Dit en nog veel meer vind je in deze korte shoplog.

Kijk je mee?

Ik ben benieuwd of je mijn nieuwe aanwinsten al had gezien (behalve de sponzen dan hè?). Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 5 juli 2016 / 07:06

    Leuke spullen heb je gekocht Marisca! De Action is zo’n leuke en vooral betaalbare winkel. Ik kom ook altijd met veel teveel spullen thuis.

  2. Reb
    6 juli 2016 / 08:55

    Leuke shoplog!

    Ook een leuke tip voor een DIY, ik ben benieuwd. Ik zou denk ik zelf toch eerder een stukje hout gebruiken: maar voornamelijk door het eventueel uitwissen van het krijt.