Home + Vers van de pers | Aldi verkoopt blauwe en roze muisjes!

Vers van de pers | Aldi verkoopt blauwe en roze muisjes!

Toen ik zwanger was van Milan haalden we in de laatste weken alvast rollen beschuit met muisjes in huis. Muisjes van De Ruijter, want van een ander merk waren ze er niet. De Ruijter is zelfs hofleverancier. Maar sinds kort is er concurrentie gekomen op het gebied van geboorte muisjes. Aldi verkoopt ze namelijk ook!

Toen Floris werd geboren trakteerden we geboortekoekjes en ook daar zaten muisjes op. Heerlijk! Ik kan ze namelijk altijd wel op een beschuitje eten. Geboorte of niet. Maar goed, weer even terug naar die van de Aldi. Ze zijn van het merk Kiekeboe en dat merk ken je misschien al van de hagelslag etc. In ieder geval zoet broodbeleg waar de muisjes nu bij zijn gekomen.

Facts

 • In een doosje Kiekeboe muisjes zit 280 gram
 • Een doosje kost €1,19
 • Met één verpakking kun je ongeveer 19 beschuitjes beleggen
 • De muisjes bevatten gluten en kan sporen van melk, soja en noten bevatten

Hoe smaken ze?

Ik heb ze vanmiddag geproefd en ze zijn ontzettend lekker! Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik die van De Ruijter stiekem wat lekkerder vindt, maar dat is een kwestie van smaak en misschien ook wel wat je gewend bent. Wij hebben de afgelopen tijd behoorlijk wat muisjes gegeten dus zijn nu die van De Ruijter gewend. Toch zijn die van Aldi ook erg lekker en is er eindelijk goede concurrentie voor die van De Ruijter.

Geduchte concurrent

Ik vind het tof dat Aldi de strijd aangaat met De Ruijter. Ze zijn immers lekker en, ook niet geheel onbelangrijk, een stukje goedkoper. Het scheelt ongeveer €0,30 per pakje en dat loopt toch op bij een aantal pakken. Een baby kost al behoorlijk wat geld dus ik kan mij voorstellen dat wanneer je op dit soort dingen kunt bezuinigen, dat een serieuze afweging zou zijn.

Als je zwanger bent zou ik ze beiden eens proberen en gewoon kiezen voor welke jij het lekkerst vindt.

Had jij de geboorte muisjes van Aldi al gezien? En misschien ook al geproefd? Zo ja, wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Willemieke
  22 januari 2018 / 13:49

  Net gegeten! Smaak is wel ok, al denk ik dat de Aldi geen echte anijs gebruikt. De “staartjes” die ik gewend ben te zien bij muisjes ontbreken. Als je een muisje openbijt zit er geen bruin anijs zaadje in.
  Kwestie van smaak. Gewoon ff uitproberen. Ik neem wel de volgende keer weer die van de ruijter