Home + Verlof Diary #1

Verlof Diary #1

Mijn eerste weekje verlof zit erop en het leek mij wel leuk om deze weken lekker veel foto’s te maken van wat ik zoal doe tijdens mijn verlof. Bij Milan liep ik de eerste dagen een beetje met mijn ziel onder mijn arm. Iedereen was aan het werk en ik verveelde mij. Na een paar dagen sloeg dat om en heb ik er van genoten! Uiteindelijk maar drie weken, want Milan kwam een week voor de uitgerekende datum. Met dat in mijn achterhoofd, plan ik nu zoveel mogelijk in en wil ik er optimaal van genieten. Kijk je mee?

Maandag

Mijn laatste werkdag! Ik krijg nog twee lieve cadeautjes en werk nog wat langer door zodat ik alles écht met een gerust hart achter kan laten. De rest van de dag verloopt eigenlijk net als anders, tot de avond… Ik krijg aan het begin van de avond het bericht dat er een collega is overleden. Dat was schrikken, want het was een ontzettend lieve collega.

Dinsdag

Opeens besluit ik dat ik een andere lay-out wil voor Mamablogger. Iets nieuws en fris voor mijn verlof voor na de bevalling. Ik had hiervoor van dezelfde makers thema ‘The grid’ en hoewel ik daar heel blij mee was, miste ik wel wat functionaliteiten. Dit thema heeft deze wel, maar ik ben er nog niet helemaal tevreden over. Hier ga ik de komende tijd mee aan de slag. Ik wil niet alles zwart/wit en wil wel graag wat kleur. Ik ben dus nog een beetje zoekende, maar voor nu wel heel blij. Om de zoveel maanden bedenk ik mij dit hoor haha.

Verder werk ik heel wat mail bij, verf ik de achterdeur en probeer ik alvast wat vooruit te schrijven. Wat dus totaal niet lukte haha.

Woensdag

De ochtend begint goed! We hadden met een paar moeders van school afgesproken met elkaar te gaan ontbijten om mijn verlof te vieren. We hebben een leuke club moeders en het is altijd gezellig. Ik kreeg nog een lief pakketje. Daarna nog even snel de stad in en tussen de middag stonden we weer op het schoolplein.

Eenmaal thuis vond ik dit lieve kaartje in de brievenbus van een oud collega, superlief!

Na het eten is het tijd voor de eerste musicalles van Milan! De ouders kunnen wachten in deze ruimte met koffie en thee. Geen straf en eigenlijk best gezellig!

Donderdag

Ik begin mijn dag met werk. Ja, echt waar. Er stond die ochtend een presentatie gepland en die wilde ik graag zelf nog geven, althans, mijn deel dan. Daarna was het echt klaar zei mijn leidinggevende en mocht ik me niet meer laten zien 😉 Vervolgens loop ik een rondje door het winkelcentrum en eenmaal thuis vind ik weer wat leuks in de brievenbus!

Ik heb zelf ook de Zakenmam agenda gekregen en wat is hij mooi! Dit wordt mijn blogplanner voor komend jaar en ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Ik zal nog een review schijven.

Daarna is het tijd voor minder leuke dingen. Ik kleed mij om, steek mijn haar op en ga naar de herdenkingsbijeenkomst voor mijn collega die is overleden. Dit was heel indrukwekkend… Wat een verdrietige situatie en wat een verlies…

Vrijdag

Na die drukke en verdrietige dag van gisteren kan ik weer een beetje lachen. Mijn haar is opeens heel vol (lang leve de zwangerschap!) en ik stuur deze foto naar Patrick. Yep, ik sta hier in mijn pyjama 😉 Ik wilde hem toch even laten zien dat ik nu wel vond dat ik er met 35 weken zwangerschap nog best redelijk uit zie haha.

De deurbel ging achter elkaar. Eerst kreeg ik dit gave pakketje van Xenos met daarin allemaal strijkemblemen, canvas tasjes én een heel mooi bloesje van Zara. Toevallig had ik de dag ervoor nog in mijn handen gestaan met de canvas tasjes van Xenos. Ik heb toen twee rugtasjes gekocht omdat ik daar wat mee wilde doen. Wat dat is zien jullie binnenkort.

Ook werden de bedklossen geleverd. Die staan inmiddels onder het bed en wat is hij hóóg!

Zaterdag

Volle dag! We zijn eerst naar het Babypark geweest voor de laatste paar spulletjes voor de baby. Toen we die eenmaal thuis hadden gebracht en naar de supermarkt waren geweest, zijn de naar de kermis in de stad geweest. Milan was er al geweest met opa en nu was het onze beurt. Hij mocht van ons een paar dingetjes doen en hij vond het geweldig!

Daarna zijn we nieuwe schoenen met Milan wezen shoppen en vervolgens besloten we dat het nu allemaal wel even goed was. Ik was kapot van het geslenter. Toen ik eenmaal weer wat was uitgerust zijn we toch nog terug gegaan naar de stad om een hapje te eten. Misschien wel de laatste keer met zijn drietjes. Ik koos voor een maaltijdsalade met geitenkaas, hmmm!

Zondag

We vieren Milans verjaardag en ik maak de box en babykamer al helemaal klaar. Dat moest toch en dan kon de visite het ook meteen zien. Een verslag van Milans verjaardag en een roomtour van de babykamer volgen binnenkort.

Dit was onze gezellige week! Ondanks het overlijden van mijn collega kan ik zeggen dat de week wel positief is geëindigd.

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. nathalie
  26 september 2017 / 09:42

  hey Marisca, wat zie je er goed uit!
  Een heel fijn verlof.
  groetjes Nathalie

 2. Ciskavanstijn
  26 september 2017 / 19:35

  Mooi meisje mijn meisje