Home + De nieuwe VELUX raamdecoratie waarvan ik wilde dat ik die 6 jaar geleden kende…

De nieuwe VELUX raamdecoratie waarvan ik wilde dat ik die 6 jaar geleden kende…

Toen ik zwanger was van Milan hadden we nog twee vrije slaapkamers waarvan er één de babykamer zou worden. Dit was de kleinste van de twee en lag ook pal naast onze slaapkamer, perfect dus. Toch maakt één ding het op onze bovenverdieping lastig en dat is dat het dak in een punt loopt dus we overal schuine muren hebben. Tel daarbij op dat de babykamer geen “gewoon” raam heeft, maar is voorzien van een VELUX dakraam. Het was dus best een klus om hier een mooie babykamer van te maken.

Het blijft bijzonder: wat betreft meubeltjes voor de babykamer heb je zoveel keuze dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet, maar als het gaat om raamdecoratie is er al veel minder keuze, laat staan als het om een dakraam gaat.

Ik was zwanger in 2010 en alles was totaal nieuw voor ons. We lieten uiteindelijk het verduisterende gordijn wat er al zat maar zitten. En dat was best jammer. Dan heb je het uiteindelijk voor elkaar om een superleuk kamertje in te richten en dan laat je zo’n belangrijk deel zitten. Dit had het juist helemaal afgemaakt.

Anno 2016 staan de zaken er helemaal anders voor en zou ik het wel geweten hebben, want wat heeft VELUX een ontzettend leuke collectie samen met Disney! Deze VELUX kindercollectie heet de ‘Disney en VELUX Droomcollectie‘ en die bestaat uit 12 verschillende dessins met bekende Disney karakters in verschillende kleuren.

En 12 dessins is precies genoeg want er is genoeg keuze voor zowel jongetjes als meisjes in verschillende kleuren dus er zit altijd iets bij wat je niet alleen leuk vindt, maar wat ook past bij de baby- of kinderkamer!

En als je nu niet wilt weten wat het geslacht van je baby wordt zijn er ook nog andere neutrale dessins zoals de twee hieronder.

Ik ben enthousiast over deze nieuwe VELUX collectie! En als je nu een grote Star Wars fan in huis hebt die een nieuwe kamer in het thema wilt heeft VELUX ook een super stoere Star Wars collectie!

Hoe hebben jullie het gedaan wat betreft raamdecoratie? Hebben jullie misschien ook een VELUX dakraam? Zo ja, hoe hebben jullie het dan opgelost? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *