Home + Psst, Albert Heijn start weer met de moestuintjes

Psst, Albert Heijn start weer met de moestuintjes

Toevallig zei ik vorige week nog hardop tegen Patrick dat ik eerdaags wel weer een persbericht verwachtte van Albert Heijn met een nieuwe spaaractie. En hoewel je het aan het weer nog niet echt kan merken, is maart wel begonnen en staan we echt alweer met één been in het voorjaar (we blijven positief haha). En dan is er natuurlijk niets leuker om straks weer aan de slag te gaan met je eigen moestuintje!

De spaaractie was vorig jaar echt een doorslaand succes en ook dit jaar kunnen we weer eigen groente en fruit kweken.

Vanaf maandag 7 maart krijg je bij iedere €15 aan boodschappen weer een moestuin potje mee en uiteraard kun je deze ook weer bij elkaar zetten.

En mocht je het vorig jaar lastig hebben gevonden om je plantjes te laten groeien, dit jaar krijg je hulp tijdens het hele groeiproces. Albert Heijn voorziet iedereen van de belangrijkste informatie over zaaien, verpotten én groeien. Zo is er een speciaal groeiboekje ontwikkeld én een ‘Eerste Hulp Bij Moestuinieren’ (EHBM) groeikaart. Via ah.nl/moestuintje zal er wekelijks een moestuinjournaal worden gepost en is er de mogelijkheid om je vragen te stellen aan andere moestuinierders of de coaches van IVN.

En dus ben jij straks een volleerd tuinder mét je eigen gekweekte groente en fruit!

Wij vonden het vorig jaar superleuk en Milan kan ook nu niet wachten om te gaan beginnen.

Dit jaar kun je weer 20 verschillende soorten sparen. Hier zitten nieuwe soorten moestuinplantjes bij, maar ook de succesnummers van vorig jaar ontbreken niet.

Dit jaar is bijvoorbeeld watermeloen toegevoegd en dat is vooral een uitdaging voor de gevorderde moestuin liefhebber. Deze zijn namelijk moeilijker te kweken en het groeiproces duurt langer. Ik vind het persoonlijk wel heel erg leuk omdat er dan voor iedereen een bepaalde uitdaging in zit.

Kortom, vanaf volgende week kun je weer moestuintjes sparen bij Albert Heijn en kun je van het voorjaar en zomer genieten van je eigen gekweekte groente en fruit!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 2 maart 2016 / 23:08

  Leuk dat jullie weer de actie “Moestuintjes”hebben vanaf volgende week.
  Hebben jullie ook voor scholen speciaal educatiemateriaal/lesset ?

 2. 3 maart 2016 / 12:34

  Ja leuk! We waren al bezig met een moestuintje dit jaar, dus wat extra zaadjes kunnen we wel gebruiken.
  Krijg je het boekje ergens bij of moet je die los kopen?

 3. 8 maart 2016 / 14:33

  Wij doen het met onze eigen moestuin bakjes, omdat we nooit bij Ah komen.
  Maar vorig jaar een enorme rage, benieuwd of dat dit jaar weer wordt.