Home + Vanaf het begin van je zwangerschap kom je hier iedere week…

Vanaf het begin van je zwangerschap kom je hier iedere week…

Het lijkt een raadsel, maar niets is minder waar, want ik kom opeens mega vaak bij de drogisterij nu ik zwanger ben. Dit bedacht ik mij van de week toen ik wéér iets nodig had en ik baalde als een stekker dat ik weer om moest rijden om daar nog even langs te gaan. Waarom had ik mij dit niet een paar dagen eerder bedacht toen ik er ook was?

We gingen er eerst heen om alle verzorgingsproducten voor de baby in één keer te kopen en namen ook alvast voeding mee. Pas daarna bedacht ik mij dat ik nog een pakje luiers wilde halen en oh ja, billendoekjes waren ook nog nodig. Het voordeel was dat ik Patrick bij me had die mij hier haarfijn aan herinnerde.

Een paar dagen daarna was ik bezig met de vluchtkoffer toen ik bedacht dat het handig is om extra make-up te kopen zodat ik dat in mijn toilettas kon stoppen. Dan hoeft dat niet in ‘the heat of the moment’ worden ingepakt. En dus kon ik weer terug. Terwijl ik stond in te pakken kwam het besef dat ik nu iedere week bij de drogist kom voor allerlei spulletjes.

En dat begint al vroeg

Het begint al als je zwanger wilt worden. Je koopt foliumzuur, misschien wel ovulatietesten en daarna met een beetje geluk zwangerschapstesten. Daarna vitamines, nog een paar weken foliumzuur, buikcrème en nog meer fijne spulletjes voor jezelf.

En ik kan je vertellen, daar komt voorlopig geen einde aan, want ook als je baby er is heb je luiers, billendoekjes, billencrème, badspulletjes etc. nodig. Dat moet toch veel makkelijker kunnen?

Waarom niet gewoon bestellen?

Dit moet toch veel gemakkelijker kunnen? Vroeg ik mij af. Je hebt als nieuwbakken moeder al zo weinig tijd (zeker wanneer er nog een kind of meerdere kinderen rondlopen) en vergeet dan ook snel iets. Het zou toch heerlijk zijn wanneer je je drogisterij artikelen voordelig thuis kunt laten bezorgen? Je hoeft ze alleen maar te bestellen vanuit huis en niet met je kinderwagen een volle drogisterij binnen te lopen (heb je dat weleens gedaan? Je stoot tegen heel veel dozen aan kan ik je vertellen). Ik had geen flauw idee of zoiets bestond, maar toen ik even zocht kwam ik al snel Voordeel drogisterij tegen. Hier kun je al je spullen bestellen van de bekende merken, die vervolgens worden thuisbezorgd.

Als je ’s avonds voor 21.00 uur bestelt wordt het diezelfde dag nog verzonden!

Bekende merken, veel aanbiedingen en een ruim assortiment waardoor je er niet meer speciaal voor naar de winkel hoeft. Dat bespaart ons heel veel tijd die we anders kunnen besteden. Ik vind het echt heel handig en ben blij dat het kan, want met een kinderwagen zo’n volle winkel in, daar wordt geen enkele moeder echt blij van.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *