Home + Vakantie? Waar?

Vakantie? Waar?

Terwijl ik dit schrijf zitten er al een aantal dagen van mijn vakantie op. Een vakantie waarin ik, naast al het werk voor de webshop, eens lekker wilde uitrusten en lekker met Milan wilde genieten. Tja, dan moet het weer om te beginnen al meezitten! De dagen vliegen. Tussen het inkopen, fotograferen, bloggen, nieuwe items online zetten etc., is de man voor de ketelcontrole ook al geweest, ben ik naar de tandarts geweest, op kraamvisite, boodschappen doen, shoppen in Rotterdam en morgen nog een bruiloft.

Je kan je dan afvragen of ik wel uitrust deze vakantie…

Het antwoord is nee, maar het geeft niet! Er is namelijk niets dat me zoveel energie geeft als dit allemaal te kunnen combineren. En dan zit het weer niet mee, prima toch? Dan vind ik het minder erg om de hele dag nieuwe items te fotograferen. Dan moet ik maar naar de tandarts, ik had toch geen gaatjes of andere gekke dingen. Kraamvisite, hoe leuk is het om zo’n lief, klein wondertje te mogen vasthouden?! Inkopen, ik voel me als een kind in een snoepwinkel en zelfs mijn kind vindt inkopen doen te gek! Bloggen, ik vind het heerlijk om even lekker te schrijven. Nieuwe items online zetten, een hele klus, maar hoe leuk zijn ze en we willen natuurlijk wel verkopen  😉

Kortom, ik kom aan een heleboel dingen niet toe, maar tegelijkertijd verzet ik bergen. En dat vind ik één van de fijnste dingen aan dit alles combineren. Doordat je veel doet, krijg ik altijd een kick als het allemaal lukt en loopt. Dat geeft zo ontzettend veel energie!

En uiteraard blijft er ook nog veel tijd over met en voor Milan, want hij geeft nog de meeste energie! En als hij vindt dat ik me weer eens teveel met hem bemoei krijg ik van meneertje het volgende te horen; “Ga jij eens even typen dame!” En dan weet ik wat me te doen staat 😉

www.queenc.nl

Heerlijk op inkoop!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *