Home + Onder mijn steen vandaan…

Onder mijn steen vandaan…

Heel langzamerhand begin ik onder mijn steen vandaan te komen. Het was de afgelopen tijd rustig hier, naar mijn idee te rustig, maar ook ik heb maar één lichaam en twee handen. Tel daar een hoofd vol chaotische ideeën bij op en ik was het even kwijt.

Het gaat mij altijd prima af, een gezin huishouden, baan, webshop, inmiddels twee blogs én een nieuw “bedrijf”, maar ik moet het wel even in bepaalde vaten gaan gieten, want ik merk dat het behoorlijk veel is en dat ik structuur mis. Op mijn werk heb ik vaste tijden dus structuur genoeg, ook de webshop is inmiddels part of my life geworden en ook daarin heb ik structuur gevonden. Maar dan het bloggen, vooral het schrijven van de blogs, in combinatie met de rest. De dagen vliegen zonder dat ik een duidelijke planning voor mezelf heb gemaakt en dat is voor een control freak zoals ik ook best lastig om toe te geven. Want Marisca die geen planning heeft is voor mijn omgeving haast ondenkbaar.

Goed, de planning ontbreekt dus, maar aan to do lijstjes geen gebrek hoor! Er zijn er inmiddels al een hoop in omloop…

En ja, op ieder to do lijstje staat bloggen, vooruit bloggen zelfs, maar dan komt er een opdracht tussen voor het opzetten van een Facebook bedrijfspagina, het opzetten van een website, de kapster die aan huis komt om mijn haar te verven, de tuin even snel onkruidvrij maken (en wij hebben een tuin van zo’n 25 meter lang!), inpakkamer opknappen, leuke dingen doen met Milan en ga zo maar even door. Kortom, druk, chaos en nog steeds geen blog geschreven.

Maar daar komt verandering in!

Ik heb besloten deze week een duidelijke planning te maken. Ik moet per dag inplannen wat ik ga doen en dan ben ik al een heel eind. Ik ga het echt doen, ik meen het 🙂 Ik heb inmiddels een fashionblog opgezet zoals ik al eerder vertelde en om het niet helemaal alleen te doen ben ik op zoek naar fashionbloggers die minimaal 1x per week een blog willen schrijven. Uiteraard onder hun eigen naam en met link naar hun eigen blog. Voor mij heel fijn en voor hen de ultieme mogelijkheid om blogervaring op te doen en een groter publiek te bereiken. Het doel is om een fashion platform vol inspiratie te worden.

Op mijn eigen blog blijf ik mijn ervaringen, tips en natuurlijk ook waar ik tegenaan loop delen. Ik ben nog wel zoekende naar een goede verbinding voor dit alles, want ik wil wel dat hier een goede rode draad doorheen loopt die niet alleen voor mij duidelijk is, maar voor jullie ook!

Dus ik zal weer vaker bloggen, sta zeker open voor nieuwe opdrachten (graag zelfs!), en vind alles nog steeds heel erg leuk! Tot snel, want ik ben weer onder mijn steen vandaan 😉

Loesje Marisca Kenter

Helemaal waar 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties