Home + Vaderdag in huize Kenter…

Vaderdag in huize Kenter…

Fijne Vaderdag! Er zijn al heel veel blogs geschreven over Vaderdag cadeautjes, maar hoe vieren wij nu eigenlijk Vaderdag bij ons thuis? Aangezien ik zelf ook niet zo goed wist wat ik allemaal moest kopen voor leek het mij verstandiger om daar dus maar niet over over te bloggen 😉

Dit jaar is het een heel drukke dag. We hebben in de maand juni heel veel verjaardagen en vieren deze dag de verjaardagen van mijn neefje en nichtje. Maar goed, ik begin gewoon bij het begin van deze Vaderdag…

Zodra M wakker wordt wil hij natuurlijk meteen zijn zelfgemaakte cadeau aan papa geven. Hij heeft op school een ‘boekenmonster’ (een boekenlegger) gemaakt en heeft zelfs het inpakpapier zelf gemaakt. Hoe schattig is dat?! En dat is natuurlijk wel het mooiste cadeau van de dag. Als je kind het zelf heeft gemaakt en je ziet dat koppie erbij, dan is er niets wat daar nog aan kan tippen. Toch heb ik ook mijn best gedaan om iets voor Patrick te kopen en dat was het old school luchtje. Die van hem was toch op, dus lekker praktisch ook 😉

Als we hier thuis alles hebben uitgepakt, is het verder een doodnormale zondagochtend. Aan het einde van de ochtend gaan we naar mijn moeder en (stief) vader, want dan maken we het daar gezellig. Zoals je pas geleden hebt kunnen lezen is mijn vader overleden, maar ik ben gezegend met een heel lieve stiefvader. Stief wordt vaak geassocieerd met negatief, maar daar is absoluut geen sprake van! Ik denk dat ik een tweede kans heb gekregen wat betreft vaders! Daarnaast is hij een superopa voor M!

Vanmiddag gaan we dan richting mijn zus en zwager voor de verjaardagen van mijn neefje en nichtje. Zij zijn in dezelfde week jarig en worden alweer 15 en 13. De tijd vliegt!

Mijn zus kan heel goed koken en het fijne is dat we daar ook mogen blijven eten. Geen straf dus!

Een lekker drukke Vaderdag dus. Hoe ziet die bij jou er uit? Let me know!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. ad
    21 juni 2015 / 11:06

    Wat een leuke blog en ik ben er echt ontroerd van !