Home + Kerstvakantie tip| De Scheg in Deventer!

Kerstvakantie tip| De Scheg in Deventer!

Nu Sinterklaas weer richting Spanje is zijn wij al lang weer bezig met de Kerst. De boom staat hier al op en we maken ons op voor de kerstvakantie, want wat gaan we allemaal doen en welke uitjes zijn nu echt uniek en toch leuk voor het hele gezin?

Vooral dat laatste is nog weleens lastig: een uitje vinden dat voor het hele gezin leuk is. En toch denk ik dat ik het gevonden heb, want hier kun je de hele dag spelen, zwemmen, schaatsen, lekker eten én ontspannen met het hele gezin. Ik heb het over De Scheg in Deventer!

Toen ik hoorde over De Scheg nam ik meteen een kijkje op de website en ik dacht een leuk zwembad aan te treffen met een kunstijsbaan, that’s it, dacht ik…

Niets bleek echter minder waar te zijn, want zoals ik al zei vind je daar echt alles onder één dak! Zo is schaatsen op kunstijs in de Kerstvakantie super leuk, maar wat nu als het regent? Ja, dan blijft er van de ijsbaan helaas niet zoveel over. Bij De Scheg kun je overdekt schaatsen. Nu zijn kinderen het vaak zo zat om baantjes te schaatsen, maar De Scheg beschikt over een waanzinnige winterspeeltuin: De Speelpool met schommels, een klimrots met glijbanen en sneeuwspeelplaats en nog veel meer!

Ga je liever voor warm en wil je gewoon eens lekker zwemmen met je gezin? Ook dat kan natuurlijk! Zo heb je in De Scheg zwemparadijs Blue Lagoon waar je dus als ouder ook heerlijk kunt ontspannen in de sauna en een bubbelbad. De kinderen vermaken zich wel op de glijbaan en voor hele kleintjes is er Pingo’s Island waar het water 10 cm diep is en het water is er ook wat warmer. Veilig spelen dus met water én zand en dat in de kerstvakantie 😉

Tussendoor kunnen jullie lekker eten en drinken en vooral genieten van elkaar, want daar is nu ook tijd voor. Wat mij vooral zo aantrekt in De Scheg is dat je bewegen en sportief bezig zijn combineert met gezelligheid. Je doet echt iets sámen. Je helpt je kind(eren) en leert hen wat. Je hebt samen plezier en zo’n dag vliegt voorbij dan. Dit zijn daarom ook de uitjes waar kinderen vaak het meeste van genieten.

En wat zullen ze lekker slapen ’s avonds 😉

Neem vooral even een kijkje op de website van De Scheg en bekijk even alle foto’s. Wedden dat jij net zo enthousiast wordt als wij?

Fijne vakantie!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties