Home + Budget Moeders | Tropisch bedankje voor de juf van Action!

Budget Moeders | Tropisch bedankje voor de juf van Action!

Was alles in het leven maar zo eenvoudig als het maken van dit tropische bedankje voor de juf ?. Dit cadeautje ontstond eigenlijk spontaan. Ik was niet op zoek naar iets om te maken voor Mamablogger, maar kocht de plastic wijnglazen voor de zomer in de tuin of om mee te nemen als we gaan picknicken. We hebben een barretje gekocht voor in de tuin en het leek mij leuk ze dan ook te gebruiken. Even later zag ik leuke, bijpassende rietjes en toen bedacht ik mij dat dit weleens een leuk cadeautje zou kunnen zijn. Ik liep verder naar het schap met flesjes en blikjes drinken en vond daar een leuk pakje ijsthee. Dit was bij elkaar een superleuk en tropisch bedankje voor de juf!

Wat kost dit cadeautje?

  • 4 plastic wijnglazen: €1,39
  • Pakje met 10 rietjes: €0,69
  • Doosje ijsthee met 12 zakjes: €0,99

Totaalbedrag voor dit cadeautje: €3,07!

Voor een prikkie heb je dus een ontzettend leuk cadeautje en met dit weer krijg je er toch helemaal zin in om dit te shoppen?

Inpakken en geven maar!

Inpakken kun je doen zoals je wilt. Ik ben een groot fan van cellofaan en pak zo’n beetje alles daarmee in. Zo ook bij dit cadeautje. Dat komt omdat dit een heel kleurrijk cadeautje is en het is juist leuk dat te laten zien. Daarbij is dit natuurlijk een drama om met gewoon papier in te pakken dus met cellofaan maak je het jezelf in ieder geval een stuk gemakkelijker ?.

Je zou er nog wat confetti in kunnen doen, maar dat heb ik nu niet gedaan. Het is al zomers en vrolijk genoeg. De laatste tijd kies ik steeds vaker voor touw in plaats van lint om het cellofaan bij elkaar te binden. Dat maakt het net even wat stoerder.

Ik maakte er een kaartje aan vast, plakte er nog een sticker op (beiden heb ik tegenwoordig standaard in huis) en dan is je cadeautje klaar om te geven!

Alles bij elkaar een tropisch bedankje welke perfect is om te geven zo vlak voor de zomervakantie. Volgens mij is dit cadeautje altijd goed.

Tip: dit cadeau is ook leuk om te geven als je langs een vriendin gaat om gezellig bij te kletsen in de tuin.

Wat vinden jullie van dit vrolijke cadeautje?

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Albertine
    2 juni 2021 / 21:45

    Erg leuk idee, bedankt voor de tip!