Home + Toch nog wat Halloween in huis!

Toch nog wat Halloween in huis!

31 oktober was voor mij altijd de datum waarop mijn lieve opa jarig was. Ik dacht in het verleden nooit aan Halloween, maar ja, tijden veranderen. De winkels liggen bommetje vol met Halloween spullen en steeds meer buurthuizen organiseren een Halloween lampionnenoptocht. Ik houd wel van een feestje dus vind het stiekem alleen maar leuk.

We deden er alleen helemaal niets mee haha.

Milan is nog te jong voor een Halloween optocht en ik ken verder ook niemand die het viert.  Amerikaanse toestanden zul je bij ons dan ook niet vinden, maar toen we van de week van Albert Heijn een Halloween box opgestuurd kregen, begon het toch wel een beetje te kriebelen.

Milan dook er op af en vooral de lolly’s met echte meelwormen erin waren erg interessant. We besloten er dan toch iets mee te gaan doen en zaterdag gingen we naar het tuincentrum voor een pompoen en een setje om hem uit te hollen. Daarna zijn we vol goede moed aan de slag gegaan.

Het is geen kunst met een grote K, maar zo doen we toch een klein beetje mee met Halloween.

Het tafelkleed met skulls zat in de Albert Heijn box en hebben we op tafel gelegd voor de zekerheid. Verder hadden we ook genoeg oude kranten waar we pompoen op uit konden hollen. Maar dan dat uithollen, ik dacht dat ik dat wel even deed. Nou, mooi niet hè?! Het was een behoorlijk karweitje, maar het is gelukt.

Ik had geen dienblad meer om de alles een beetje leuk op op te maken, maar een koperkleurige draadmand bood uitkomst. Als bodem gebruikten we het tafelkleed (dat nog schoon was!) en daarop spinnenwebben uit de Albert Heijn box. Vervolgens kon de pompoen erop.

Milan had een spookje op stokje gezien bij het tuincentrum en deze hebben we ook nog meegenomen. Die erin gestoken en klaar ben je!

Dus wil je toch nog iets doen aan Halloween wat leuk is met kinderen én niet teveel tijd kost? Dan is dit mijn tip!

Doen jullie aan Halloween? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 27 oktober 2015 / 12:54

    Ik vind dit er leuk uit zien! Wij doen eigenlijk niet aan Halloween. Mijn jongste dochter wel.