Home + Tip + winactie | Familie Theaterweken bij Hoogvliet!

Tip + winactie | Familie Theaterweken bij Hoogvliet!

De zomervakantie is nog maar net achter de rug, maar wij zijn stiekem alweer plannen aan het maken voor het najaar. Zo willen we graag nog een weekendje weg in oktober/november, gaan we weg met de Kerst, maar gaan we ook gezellige dagjes weg met zijn viertjes. Zo bezoeken we ieder jaar zeker één theatervoorstelling met de kinderen. Eerst alleen met Milan, maar nu Floris ouder wordt kan hij ook mee naar een leuke familievoorstelling. We vinden theater en cultuur belangrijk om aan onze kinderen mee te geven en nu Milan aan zijn derde jaar musicalles begint is het voor hem ook nog eens heel leerzaam om te zien hoe de verschillende voorstellingen in elkaar zitten. Theaterkaartjes zijn echter wel redelijk prijzig, maar Hoogvliet heeft nu een te gekke spaaractie waar ik je alles over mag vertellen: de Familie Theaterweken waar klanten kunnen sparen voor het 2e kaartje gratis voor diverse (kinder) theatervoorstellingen!

Wat zijn de Familie Theaterweken?

Tijdens de Familie Theaterweken krijg je bij iedere €10,- aan boodschappen een spaarzegel. Ook zijn er spaarversnellers, dit zijn aanbiedingen waarbij je een extra zegel krijgt. Je hebt al een volle spaarkaart met 10 zegels. Die heb je dus zo vol met een gezin 😉 De volle spaarkaart lever je vervolgens weer in bij Hoogvliet. Jij krijgt vervolgens een voucher waarmee je dus een theatervoorstelling naar keuze kunt boeken. Eenmaal thuis kun je via de website van Hoogvliet de voorstelling van jullie keuze boeken.

Hoe lang kun je sparen?

De spaaractie begint op woensdag 28 augustus en eindigt op 8 oktober. Je zou dus eventueel voor meerdere voorstellingen kunnen sparen. Volle spaarkaarten kun je nog verzilveren tot en met 15 oktober.

Voor welke voorstellingen kun je sparen tijdens de Familie Theaterweken?

Nou, dat zijn er heel veel. De voorstellingen zijn divers, het gaat om populaire kinderhelden én er zijn voorstellingen voor verschillende leeftijden.

 • Doornroosje De Musical (4+ jaar)
 • Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (6+ jaar)
 • Buurman en Buurman gaan kamperen (3+ jaar)
 • Brandweerman Sam Live! – Het grote kampeeravontuur (2+ jaar)
 • Peppa Pig – Verrassingsfeest! (2+ jaar)
 • Sesamstraat Live! – Een wereld vol fantasie (2+ jaar)
 • Woezel & Pip en de Tijdmachine (3+ jaar)
 • Kinderklucht – De pakjeskluis van Sinterklaas (3+ jaar)
 • Fien & Teun (3+ jaar)
 • Sint on Ice, familie event op 23 en 24 november 2019 in Autotron

Onze favorieten zijn Brandweerman Sam, Woezel & Pip en Peppa Pig voor Floris en ik denk dat Milan wel graag naar Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks wil.

Voor welke voorstelling(en) zouden jullie kiezen?

Winactie!

Nu is deze spaaractie natuurlijk veel te leuk om niet te delen, maar ik heb nog meer leuks: ik mag namelijk vier kaartjes voor een voorstelling naar keuze verloten van Hoogvliet! Je kunt meedoen door hieronder een reactie achter te laten en te vertellen waarom je meedoet en naar welke voorstelling jullie willen. De winactie loopt tot en met zondag 8 september 2019. Zorg dat je meedoet met een mailadres die je regelmatig checkt. De winnaar krijgt namelijk persoonlijk bericht op het mailadres dat hij/zij heeft opgegeven. Doe je mee?

Hoe leuk is deze spaaractie?! Eindelijk eens een spaaractie waarbij je mooie herinneringen kunt sparen in plaats van plaatjes en andere dingen waar je eigenlijk niet zoveel aan hebt. Sparen voor qualitytime met het hele gezin, dat is toch heel erg mooi?

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 Reacties

 1. Chantal
  29 augustus 2019 / 06:55

  Wat een leuke actie! Ik heb helaas de winkel waar je het kan sparen hier niet in de buurt zitten, dus ik doe heel graag mee voor de gratis kaartjes!! Wij zouden heel graag naar Doornroosje willen.

 2. Yvette
  29 augustus 2019 / 07:14

  Super super leuk voor mijn mega brandweerman Sam fan!! Kan hij samen met zijn vriendje Xemm gaan ❤

  • 31 augustus 2019 / 19:04

   Er is bij ons geen Hoogvliet in de buurt, dus meedoen met de spaaractie kan niet. Dan maar een kansje wagen om kaartjes te winnen.
   Met twee stoere jongens in huis, zou ik graag kaartje winnen voor Dolfje Weerwolfje en Foeksia. Daar maak ik ze zeker blij mee!

 3. Jose
  29 augustus 2019 / 07:33

  Oh wat een super leuke actie
  Ik ken de supermarkt hier niet dus wil heel graag meedoen en een kans maken?
  Ik moet eerlijk zeggen dat het best moeilijk is om te kiezen de oudste 2 zeggen Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (6+ jaar) die hebben ze op school gezien. En de jongste 2 maak ik denk ik heel blij met woezel en pip. En sint vinden ze ook echt heel leuk
  Dus ik hoop dat ik win en dan hak ik daarna de knoop door?

 4. Ida
  29 augustus 2019 / 07:37

  Mama van 4 jongens ? de laatste 2 zijn te klein, een tweeling van 1. De oudste 2 vragen al heel lang wanneer we weer iets zonder ‘baby’s’ kunnen doen. Dat zou ik dus echt heel leuk vinden! Zonder het hele verhaal van afgelopen jaar hieronder te beschrijven: het zou goed terecht komen ?

 5. Romina
  29 augustus 2019 / 07:45

  Wij zouden de voorstellingen van sinterklaas erg leuk vinden. We gaan duimen!

 6. 29 augustus 2019 / 07:50

  Het lijkt me echt superleuk om met vriendlief en zijn twee kids naar Dolfje weerwolfje te gaan. De film wordt hier heel vaak bekeken en ik heb vroeger het boek helemaal verslonden. Spannend…

 7. AmandaB
  29 augustus 2019 / 07:54

  Brandweerman Sam met Luca (4,5 jaar)! Hij vindt het theater zo leuk en ik vind deze tijd samen ook zo fijn! Zijn zusje wordt begin oktober verwacht en het zou leuk zijn om voor daarna alvast een momentje samen in te plannen! Op naar Sam!

 8. Marissa van der wel
  29 augustus 2019 / 08:00

  Leuk voor mijn zoontje Björn. Wij zijn vorig jaar naar juf roos geweest en de kleine man vondt het fantastisch. Het lijkt ons super om nog een tele held te zien.

 9. Silvia
  29 augustus 2019 / 08:31

  Hoogvliet zit hier niet op loop/ fietsafstand dus we komen er niet meer zo vaak sinds we verhuisd zijn. Met een Buurman en Buurman fan in huis zouden we heel graag daar naartoe willen.

 10. Ingrid L
  29 augustus 2019 / 08:39

  Wat gaaf, mijn dochter wil dolgraag naar dolfje weerwolfje!

 11. Marleen
  29 augustus 2019 / 08:54

  Wat leuk, ik wil graag meedoen voor de brandweerman sam show. Mijn zoon is 2 en helemaal fan. Zijn vader houdt niet zo van het theater en vindt het maar zonde van het geld. Op deze manier kunnen we er alsnog een gezinsuitje van maken.
  .

 12. janneke
  29 augustus 2019 / 09:07

  Hier geen hoogvliet in de buurt! Maar wij hebben een die-hard brandweerman Sam fan in huis, die de hele dag brandjes blust en brandweerman sam belt! te schattig…. dus je snapt: wij willen graag naar brandweerman sam!

 13. Thera
  29 augustus 2019 / 10:10

  Wat een leuke actie Maris! Ik zou graag met mijn dochter naar de Sint show gaan, hoogzomer of niet, er wordt hier al weer gezongen over de goedheiligman.

 14. Mariska
  29 augustus 2019 / 10:32

  Doe graag mee met deze leuke actie. Mijn kids hebben pittige periode achter de rug omdat ik zelf aan mijn rug geopereerd moest worden. Dus mama was letterlijk 3 maanden offline. Hele zomerperiode geen leuke uitjes met ze kunnen ondernemen. Maar nu gaat het weer beter en zou het leuk zijn om ze met kaartjes voor Doornroosje te verrassen!

 15. Ilse
  29 augustus 2019 / 12:15

  Ik doe graag mee. Stond toevallig gister ook in de Hoogvliet en ben begonnen met sparen.
  Zal graag met mijn zoontje naar peppa big willen. Zijn vader heeft 6 weken geleden een zwaar motor ongeluk gehad en zit in een lang revalidatie proces. Wat ook voor de kleine man intensief is. Dus hij verdiend wel een leuk uitje.

  • Ilse
   29 augustus 2019 / 12:24

   Oeps ging iets mis, dus schreef opnieuw maar staat er nu 2 keer ?

 16. Ilse
  29 augustus 2019 / 12:23

  Wat leuk! Stond gister zelf in de Hoogvliet en zag deze spaaractie. Ben begonnen met sparen. Zal graag met mijn zoontje naar Peppa Big willen. Zijn vader heeft 6 weken geleden een zwaar motorongeluk gehad en zit in een lang revalidatieproces. Helaas ging hierdoor onze vakantie ook niet door. Voor de kleine man is alles intensief, dus een leuk uitje verdiend dit jongetje wel! ?

 17. Nanda
  29 augustus 2019 / 15:07

  Ohh, wat een leuke actie!!! We doen graag mee en tja waar we dan heen willen is wel erg moeilijk.. wordt het buurman en buurman of toch sesamstraat?…

 18. Sabrina
  29 augustus 2019 / 15:09

  Wij doen graag mee! Ons moppie is gek op seseamstraat en woezel en pip!

 19. 29 augustus 2019 / 16:07

  Dat zou leuk zijn om te mogen winnen. Hier hebben we geen hoogvliet in de buurt en helaas kunnen we niet zomaar 4 kaartjes kopen voor een voorstelling. Dolfje weerwolfje en foeksia de miniheks aangezien die boeken hier worden versleten of de sint show.
  Fingers crossed

 20. Sabrina
  29 augustus 2019 / 17:47

  Super leuk! Mijn zoontje is helemaal fan van Buurman en Buurman. Het zou super leuk zijn om met hem naar deze voorstelling te gaan. We gaan duimen ??, A je to! ?

 21. Ravhsl
  29 augustus 2019 / 21:17

  Super leuk!! Heel graag naar Peppa Pig. Mijn beide meiden zijn daar helemaal gek van (4 en bijna 2). Onze jongste is nog nooit naar zoiets geweest, ik denk dat ze het geweldig zal vinden. Ze is een paar dagen ouder dan Floris.

 22. marielle
  30 augustus 2019 / 11:43

  wat zou ik het gaaf vinden om kaarten te winnen voor Doornroosje de musical!!!
  Mijn dochter wil daar zo graag heen.
  dan kunnen we er een gezins uitje van maken. of ik neem gezellig mijn moeder mee.
  Ik ga heeeel hard duimen.

 23. Sabine
  31 augustus 2019 / 17:46

  Ik zou graag kaartjes willen winnen voor Peppa Pig. Mijn dochters zijn gek op het roze varkentje en haar vriendjes en vriendinnetjes. Ik kijk ook altijd mee, dus stiekem zou je mij er ook heel blij mee maken 🙂

 24. Bianca
  2 september 2019 / 16:06

  Ohhhh zo’n leuke actie! Ik dacht al gereageerd te hebben maar blijkbaar niet? Mijn zoontje is verzot op Buurman en Buurman en zou hem zo graag blij maken met een voorstelling van zijn helden!

 25. Jorina
  3 september 2019 / 14:36

  Naar brandweerman Sam, omdat de broertjes die samen leuk vinden en het dan een echt familie uitje is !

 26. michelle
  3 september 2019 / 21:35

  Hoi Marisca,

  Ik doe graag mee omdat onze zoon Guus van 4 jaar,dol is op musicals ,hij kijkt ze graag op videoland en we zijn vorig jaar bij de musical van Hans en grietje geweest, hij heeft enorm genoten.
  We zouden graag naar Doornroosje willen omdat daar zijn favoriete karakters Titus en Fien ook in meespelen,helaas geen Hoogvliet supermarkt in de buurt,dus zelf meesparen voor de kids lukt helaas niet.

  Groetjes Michelle

 27. Yasmin
  4 september 2019 / 11:14

  Ik kom via de insta van Hoogvliet op jouw blog. Wat een leuke blog heb je! Ga hier zeker vaker komen.
  Ik doe mee met de winactie voor mijn dochter. Ze zou de voorstelling van Woezel en Pip heel leuk vinden. Het zou dan ook onze eerste keer samen naar het theater worden ?!!

 28. Marion
  4 september 2019 / 17:13

  Hoi Mariska,

  Leuke blog heb je. Ik ben al jaren een vrijwilligster van een jongen met een verstandelijke beperking en epilepsie. Hij is gek op muziek en series als buurman en buurman en brandweerman Sam. Graag zou ik hem verrassen met een bezoekje aan zijn tv-vrienden.

 29. Mariska
  4 september 2019 / 18:37

  Hoi Hoi,

  Super leuk deze actie en precies wat je zegt herinneringen sparen.
  Daarom doen wij graag mee, dit zou dan zijn eerste theater voorstelling worden voor ons zoontje van 3.

  Groetjes Mariska

 30. Eva
  5 september 2019 / 20:08

  Hoi Marisca ,wat een leuke winactie.Ik ging vroeger 1 keer per jaar naar het theater en ik vond dat altijd zo leuk. Ik probeer het ieder jaar te doen met mijn meiden en ze genieten daar echt van .En tja buurman en buurman blijft gewoon leuk haha dus ik doe graag mee voor die kaartjes 🙂

 31. Eline
  8 september 2019 / 16:17

  Mijn jongste dochter vind alle shows leuk, maakt haar niks uit. Maar door het leefTijds verschillen tussen mijn meiden is het af eb toe wel lastig wat we kunnen gaan doen! Maar de oudste vind stiekem Doornroosje ook nog leuk, ook a zou ze dat niet toegeven, hahah
  Dus als als we 4 kaartjes zouden winnen zouden we met de alle naar Doornroosje gaan en er een gezellig familie uitje van maken. Duimen dus ?