Home + Dé tip voor ouders die overbodige spullen van de kinderen willen verkopen

Dé tip voor ouders die overbodige spullen van de kinderen willen verkopen

Iedere ouder herkent dit wel: kleertjes die te klein worden die je ergens moet bewaren en wat doe je met al dat speelgoed waar je kind inmiddels te groot voor is geworden? Veel ouders bewaren dit voor een eventueel volgend kind, maar het is een keer klaar en ruimte om alles te bewaren is er vaak niet. Verkopen is de meest voor de hand liggende oplossing en dat doen veel ouders dan ook.

De bekendste manier is natuurlijk Marktplaats, maar een groot nadeel daarvan is dat je vaak naar het postkantoor moet om iets te verzenden. Je moet maar net een doos in huis hebben, deze dichtplakken en de rit naar het postkantoor maken om het te verzenden. Best een hoop werk als je je bedenkt dat hetgeen wat je verkoopt vaak niet van een heel hoge waarde is.

De oplossing: de Reshopper app!

Al die overtollige spullen zijn niet alleen de moeders een doorn in het oog, maar ook de vaders willen niet struikelen over het speelgoed en de spullen die toch niet meer gebruikt worden. Dat moet anders kunnen dachten een aantal vaders. En deze vaders lieten het er niet bij zitten en bedachten de Reshopper app!

Het doel van de app is heel simpel: de overtollige spullen van je kind(eren) verkopen. Dit doe je heel snel en eenvoudig via de app. Dan wordt het echter nog beter, want je verkoopt het lokaal weer door. Via de app kan iemand uit jouw stad lokaal zoeken naar spullen. Heb jij bijvoorbeeld een box over? Een stel dat een paar straten verderop woont verwacht misschien wel hun eerste kindje en hebben nog een box nodig!

Op deze manier krijgen jouw spullen een tweede leven, verdien je er nog wat aan zonder rompslomp en ben je duurzaam bezig.

En wie weet ontmoet je ontzettend leuke mensen met wie het enorm klikt en ontstaat er een leuke vriendschap!

Wat ik verder een enorm pluspunt vindt is dat de app draait om spullen van en voor kinderen. Van een box tot een Maxi-Cosi en van kinderkleding tot een houten keukentje. Op sites als Marktplaats verdwaal je soms in het aanbod en gaat het vaak zo snel dat je de leuke koopjes mist. Binnen deze app zie je in één oogopslag wat er bij jou in de buurt te koop is en kun je erop reageren.

De app is gratis en is in Denemarken al een enorme hit. Ben jij straks degene die de app introduceert bij vrienden? In onderstaand filmpje laat ik je de app nog beter zien.

Kende jij Reshopper al? Ik ben benieuwd laat het mij weten in de comments hieronder!

 

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *