Home + Tip| je kunt de gratis Ouders van Nu schooltas weer aanvragen!

Tip| je kunt de gratis Ouders van Nu schooltas weer aanvragen!

Ik kreeg vanmiddag de mail weer binnen en vroeg me af of de tijd nu écht zo snel gaat. Voor mijn gevoel berichtte ik nog niet zo heel lang geleden over de gratis Ouders van Nu schooltas en nu kun je hem alweer aanvragen!

Ouders van Nu organiseert deze actie samen met Bruna en het werkt heel simpel: je kunt via deze link de schooltas direct aanvragen en je ontvangt daarna een bevestiging via de mail. Over een week of twee krijg je dan de ophaalkaart in je mailbox en kun je daarmee naar de Bruna om de tas op te halen.

Afgelopen jaar hebben wij hem ook opgehaald, ben je benieuwd wat daarin zat? Kijk dan nog even de vlog hieronder terug!

Ga jij hem ook aanvragen? Laat het me weten in de comments hieronder.

Edit: ik krijg nu veel reacties hieronder van mensen die aantallen doorgeven en de tas zo willen aanvragen. Ik ben echter niet degene die ze uitdeelt, ik deel alleen de tip met jullie. Je kunt de tas dus niet via mij aanvragen en aantallen doorgeven heeft dus ook geen zin. Je kunt op de link hierboven klikken en de tas op die manier bij Ouders van Nu aanvragen.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21 Reacties

 1. Wendy boekhoudt
  16 maart 2016 / 20:48

  Via me schoonzus en fb gekregen om in te vullen

  • 17 maart 2016 / 13:08

   ik krijg nu veel reacties hieronder van mensen die aantallen doorgeven en de tas zo willen aanvragen. Ik ben echter niet degene die ze uitdeelt, ik deel alleen de tip met jullie. Je kunt de tas dus niet via mij aanvragen en aantallen doorgeven heeft dus ook geen zin. Je kunt op de link hierboven klikken en de tas op die manier bij Ouders van Nu aanvragen.

 2. claudia de rooij
  17 maart 2016 / 00:45

  ik heb 1 zoontje

  • 17 maart 2016 / 13:10

   ik krijg nu veel reacties hieronder van mensen die aantallen doorgeven en de tas zo willen aanvragen. Ik ben echter niet degene die ze uitdeelt, ik deel alleen de tip met jullie. Je kunt de tas dus niet via mij aanvragen en aantallen doorgeven heeft dus ook geen zin. Je kunt op de link hierboven klikken en de tas op die manier bij Ouders van Nu aanvragen.

 3. Marleen Hendriks
  17 maart 2016 / 08:16

  Leuk ben benieuwd. Zou hem ook graag aanvragen!

 4. Sigrid Vrijenhoek
  17 maart 2016 / 08:51

  Ik heb 2 zoons

  • 17 maart 2016 / 13:10

   ik krijg nu veel reacties hieronder van mensen die aantallen doorgeven en de tas zo willen aanvragen. Ik ben echter niet degene die ze uitdeelt, ik deel alleen de tip met jullie. Je kunt de tas dus niet via mij aanvragen en aantallen doorgeven heeft dus ook geen zin. Je kunt op de link hierboven klikken en de tas op die manier bij Ouders van Nu aanvragen.

  • 17 maart 2016 / 13:10

   ik krijg nu veel reacties hieronder van mensen die aantallen doorgeven en de tas zo willen aanvragen. Ik ben echter niet degene die ze uitdeelt, ik deel alleen de tip met jullie. Je kunt de tas dus niet via mij aanvragen en aantallen doorgeven heeft dus ook geen zin. Je kunt op de link hierboven klikken en de tas op die manier bij Ouders van Nu aanvragen.

 5. 17 maart 2016 / 10:15

  Hey grappig! Ik heb hem gisteren ook aangevraagd die tas. En wilde er eigenlijk ook een blogje over schrijven. Maar ik ga je natuurlijk niet na doen. Dan voelt het ook zo alsof ik je artikel gejat heb. 😉

  Wel leuk inderdaad dat er zo’n tas is. Ben ook benieuwd wat er in zit. 🙂

 6. KarimA-akdim
  17 maart 2016 / 11:43

  Ik vind ze leuk .ik wil twee voor mijn zoon en dochter .

  • 17 maart 2016 / 13:10

   ik krijg nu veel reacties hieronder van mensen die aantallen doorgeven en de tas zo willen aanvragen. Ik ben echter niet degene die ze uitdeelt, ik deel alleen de tip met jullie. Je kunt de tas dus niet via mij aanvragen en aantallen doorgeven heeft dus ook geen zin. Je kunt op de link hierboven klikken en de tas op die manier bij Ouders van Nu aanvragen.

 7. gulseren
  17 maart 2016 / 12:42

  3x naar de bruna geweest en elke keer hadden ze het niet. En ze weten ook niet wanneer ze weer binnen krijgen, jammer.

  • 17 maart 2016 / 13:09

   Hoi,

   Dat kan kloppen, want de Bruna heeft ze ook nog niet. Zoals in de post staat moet je de tas aanvragen en krijg je na ongeveer twee weken een ophaalkaart, dan kun je de tas wel gewoon ophalen. Succes!

 8. Shirley
  17 maart 2016 / 12:45

  Ze zijn heel leuk vandaar dat ik graag twee tasjes wil. Voor mijn twee zoontjes.

  • 17 maart 2016 / 13:09

   ik krijg nu veel reacties hieronder van mensen die aantallen doorgeven en de tas zo willen aanvragen. Ik ben echter niet degene die ze uitdeelt, ik deel alleen de tip met jullie. Je kunt de tas dus niet via mij aanvragen en aantallen doorgeven heeft dus ook geen zin. Je kunt op de link hierboven klikken en de tas op die manier bij Ouders van Nu aanvragen.

 9. Samantha van vemde
  17 maart 2016 / 13:04

  Ik heb 1 dochter

  • 17 maart 2016 / 13:08

   ik krijg nu veel reacties hieronder van mensen die aantallen doorgeven en de tas zo willen aanvragen. Ik ben echter niet degene die ze uitdeelt, ik deel alleen de tip met jullie. Je kunt de tas dus niet via mij aanvragen en aantallen doorgeven heeft dus ook geen zin. Je kunt op de link hierboven klikken en de tas op die manier bij Ouders van Nu aanvragen.

 10. 19 maart 2016 / 13:54

  Even blogjes aan het bij lezen… ik wist niet dat deze tas bestond.
  Bedankt voor de tip 🙂 Meteen aangevraagd voor onze net 5 jarige dame.