Home + Tip: 10x HEMA reisspellen en zomer tuinpret!

Tip: 10x HEMA reisspellen en zomer tuinpret!

Met zowel de meivakantie als de zomervakantie in het vooruitzicht, denken we alweer na over wat we allemaal in moeten pakken en wat we natuurlijk mee moeten nemen om de kinderen te entertainen. Niet alleen op vakantie zelf, maar ook tijdens lange autoritten. HEMA heeft hiervoor een ontzettend leuke nieuwe collectie met reisspellen, maar ook voor de ultieme tuinpret wanneer je thuisblijft dit jaar. Ik laat het je zien!

Reisspellen

1. Spelletjes voor in de auto

Gaan jullie met de auto op pad, dan is dit blikje met 50 spelletjes een fijne musthave! Zo hoeven de kinderen zich in ieder geval niet te vervelen. Je shopt het blik hier.

2. Spelletjes voor op de camping of in de tuin

Zin in een leuk spelletje op de camping of gewoon in de tuin? Dan zit je helemaal goed met dit blikje! Ook hierin zitten 50 kaartjes, dus speelplezier gegarandeerd! Je koopt het blik hier.

3. Spelletjes in het vliegtuig

Gaan jullie niet met de auto, maar met het vliegtuig? Dat kan natuurlijk en ook daar heeft HEMA aan gedacht. In dit blikje vind je daarom 50 spelletjes voor in het vliegtuig. Shop hier het blikje voor in het vliegtuig.

4. Waterkleurboek

Een boek met 8 waterkleurplaten en 2 raamstickervellen. Vul het reservoir van de bijgeleverde pen met water en teken op het papier. Zodra het papier in aanraking komt met de pen met water, komen er mooie kleuren tevoorschijn. Hier zouden we Floris heel blij mee maken. Klik hier voor het waterkleurboek.

5. Raamstickers

Wij ouders zijn er misschien niet altijd even blij mee, maar stickers zijn onderweg altijd een goed idee. Deze stickers brengen je in ieder geval helemaal in de vakantiesfeer. In dit boekje zitten drie stickervellen. Daar zijn ze voorlopig wel even zoet mee. Je kan de stickers er eenvoudig afhalen. Klik hier voor de raamstickers.

Zomer tuinpret voor de thuisblijvers

6. Uitwasbaar stoffen kleurboek

Ik vind dit toch zo’n leuk idee! Dit is een uitwasbaar kleurboek met daarin vijf kleurplaten. Dit zijn vijf witte lapjes stof op A4 formaat. Op de tekeningen staan dieren en planten uit de onderwaterwereld en ook een duiker en een zeemeermin. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen ze inkleuren met uitwasbare viltstiften. Ideaal! Je vindt het uitwasbare kleurboek hier.

7. Stoepkrijt stencils

Een middag in de tuin wordt nog leuker met deze stoepkrijt stencils. Leuke, vrolijke en zomerse vormen! Natuurlijk herbruikbaar en ook heel leuk als klein cadeautje. Je vindt de stoepkrijt stencils hier.

8. Stoepkrijtvormen

Geen stoepkrijt stencils zonder stoepkrijt natuurlijk. Dit is weer eens wat anders dan het gewone stoepkrijt. Deze zitten in een doosje van drie. Natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven! Je shopt deze hier.

9. Alfabet strandvormen

Thuis in de zandbak of lekker een dagje naar het strand. Met deze strandvormen maak je de leukste woorden van zand! Niet alleen heel leuk, maar ook lekker educatief in de zomer. In deze set zitten alle 26 letters van het alfabet. Je vindt de vormen hier.

10. Bowlingspel

Ik sluit af met dit mooie, houten bowlingspel. Zet de pionnen steeds verder uit elkaar, voor een steeds uitdagender potje. Ook leuk voor de papa’s en mama’s en om mee te nemen naar de camping! Dit bowlingspel shop je hier.

Wat een leuke, vrolijke spullen allemaal! Genoeg leuks te shoppen en de kinderen vermaken zich wel. Welke van deze reisspellen vind jij het leukst? In de winkels vind je trouwens nog veel meer leuks.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *