Home + Tip: goedkope, complete babykamers bij V&D (echt waar!)

Tip: goedkope, complete babykamers bij V&D (echt waar!)

De V&D is voor velen van ons een warme herinnering aan de schoolcampus. Ook in de jaren na mijn middelbare schooltijd kwam ik er regelmatig. Ik heb er heel wat af geshopt, ook voor Milan toen hij nog klein was. We weten allemaal dat V&D het helaas niet heeft gered, maar wat weinigen van ons weten is dat V&D online door is gegaan. Ik wist het ook niet, maar werd getipt door de Facebookpagina ‘Moekes (koop)tips!‘. Sowieso leuk om te weten, maar helemaal om deze tip, want de online V&D verkoopt nu heel voordelige, complete babykamers!

Bekende merken met een flinke korting

Bopia, Cabino en Bebies First, het zijn merken waar ik tot aan mijn zwangerschappen nooit eerder van had gehoord. Vervolgens ging er een wereld voor mij open. De babykamer van Milan kochten we tweedehands en bij Floris gingen we voor nieuw, dat kon toen inmiddels ook. Deze baby merken kwamen voorbij met de mooiste kamertjes en wij moesten een keuze maken. We kozen voor een grijze houtlook waar we nog steeds gebruik van maken. Van een goede babykamer heb je jaren plezier. Je wilt een goede, degelijke babykamer, maar omdat babyspullen al behoorlijk duur zijn wil je er ook geen fortuin aan uitgeven. We vonden het heerlijk om meubeltjes uit te zoeken, maar we vonden het nog best lastig.

In de webshop van V&D vind je deze merken babykamers, veelal met een flinke korting en dat scheelt aanzienlijk!

Babykamers in verschillende stijlen

Wat ik zelf heel leuk vind aan deze aanbiedingen is dat er behoorlijk wat keuze is en dat ook nog in verschillende stijlen. Van landelijk tot neutraal wit en van stoer tot basic. Je hebt zelfs al een nieuwe, complete babykamer voor rond de €300,-! Dat is heel wat minder dan in de bekende babyzaken!

En ja, er worden ook duurdere kamers verkocht in de webshop van V&D, maar het loont zeker de moeite om de aanbiedingen te  bekijken.

Heerlijk al die kamertjes! Mocht je zelf niet zwanger zijn, maar ken je iemand die dat wel is? Wijs hem of haar dan op de webshop van V&D. Wat leuk om dat weer te kunnen zeggen!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *