Home + Winactie| Tekstarmbandjes en naamtouwtjes van By Pat!

Winactie| Tekstarmbandjes en naamtouwtjes van By Pat!

Nu kan ik heel cliché zeggen ‘wie jarig is trakteert’, maar ik ben alleen maar degene die deze winactie op haar blog mag delen, want ik mag van webshop By Pat maar liefst 5(!) armbandjes verloten!

Even bij het beginnen beginnen voor ik jullie vertel hoe jullie kans kunnen maken. Ik ben gek op sieraden en vroeger kocht ik zo’n beetje alles wat los en vast zat. Ik was net een kraai, maar echt bijzondere sieraden waren dat niet. Dat is nu wel anders. Ik bewaar alleen de bijzondere sieraden en ben ook een stuk kieskeuriger geworden wat betreft materialen en kleuren.

Zoals ik laatst al vertelde zijn de meest bijzondere cadeautjes (en ja, dat mag ook weleens voor jezelf), de persoonlijke cadeautjes. Gewoon de cadeaus waar een verhaal achter zit en die je altijd zou willen bewaren. Vooral armbanden, want die draag ik het meest, kun je lekker combineren en je kunt er niet genoeg van hebben 😉

Patty van webshop By Pat maakt deze  persoonlijke armbanden en ik mocht er ook één uitkiezen. Ik hoefde niet lang na te denken over wat ik erop wilde hebben, want ik wilde gewoon de naam Milan erop hebben. Ik koos aan beide kanten nog een hartje en sterretje en ik vind rosé een erg mooie kleur dus ook daar was ik snel uit.

Hij is mooi hè? Ik ben er ook echt super blij mee en kreeg er ook al heel leuke reacties op. Lekker combineren met andere armbandjes en/of een mooi horloge en jouw ‘armparty’ is compleet!

Het wordt alleen nog leuker, want ik mag dus drie van deze armbanden ter waarden van €19,50 verloten! Jij kiest zelf de kleur én de tekst!

En dit zijn niet de enige bandjes die je vindt bij By Pat, maar je vindt er ook leuke cadeautjes als wagenspanners en speenkoorden én naamtouwtjes! En van die laatste mag ik er ook nog twee verloten!

Dus in totaal verloot ik 5 armbandjes: drie tekstarmbandjes en twee naamtouwtjes. Meedoen is heel eenvoudig, laat hieronder een reactie achter en vertel waarom jij een armbandje wilt winnen. Je maakt extra kans door de Facebookpagina van By Pat te liken.

Doe jij mee? Tuurlijk doe je mee, dit is toch té leuk 😉 De winactie loopt t/m zondag 7 februari. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 Reacties

 1. 30 januari 2016 / 19:40

  Wat zijn ze leuk! Gaaf ook met Milan’s naam erop 🙂

 2. Lizet van Gestel
  30 januari 2016 / 19:40

  Super leuk!
  Zou er graag een willen met de naam van me engeltje <3
  Vind ze erg mooi

 3. Melissa
  30 januari 2016 / 19:41

  Super leuke actie en super leuke armbandjes! Als t kan zou ik graag de namen van mn kindjes er op willen esmee en vince ♡

 4. 30 januari 2016 / 19:47

  Ja ok wil ook zo’n armbandje winnen. Met de naam van beide kinderen erop. Ik vind die rosé ook wel heel mooi van kleur trouwens. Nooit aangedacht, meestal houd ik jet bij goud…

 5. Renske van Raam
  30 januari 2016 / 19:52

  Ik zou ontzettend graag zo’n armbandje willen winnen met de namen van mijn kinderen <3 Luna <3 Jacy <3 wat zijn ze ontzettend mooi zeg <3 in een woord wauw

 6. Esther N
  30 januari 2016 / 19:56

  Wow wat zijn ze mooi! Ik zou er ook wel eentje willen winnen, zodat mn kereltjes altijd bij me zijn <3

 7. Roxanne
  30 januari 2016 / 20:23

  Oooh wat mooi!! Ook ik zou gaan voor de naam van mijn zoontje Gabri, echt heel erg mooi <3

 8. Diana
  30 januari 2016 / 21:16

  Zo gaaf…! Doe ook graag mee om kans te maken…! Het naamtouwtje zou ik m’n dochter opzetten & de ander een qoute met betrekking op haar…! Ik duim ☺️

 9. Fleur
  30 januari 2016 / 21:41

  Gefeliciteerd natuurlijk als eerste! Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor een armbandje met daarop de namen van mijn dochters en lief

 10. Natasja
  30 januari 2016 / 21:56

  Ik vind dit soort armbandjes echt leuk, zeker als je ze aan iemand kado kunt doen. Ik doe graag mee om deze dus als verrassing te geven!

 11. 30 januari 2016 / 22:10

  Ik zou deze heel graag voor de zus van mijn vriend willen winnen, zodat ik haar een armbandje met de naam van haar kleine meid cadeau kan doen. Super mooi zijn ze! 🙂

 12. Nadia
  30 januari 2016 / 22:31

  Ik zou graag een armband willen met de tekst : Life takes us to unexpected places love brings us home

 13. 31 januari 2016 / 09:09

  Wat leuk! Ik doe hier graag aan mee, want zou het heel leuk vinden om de naam van ons kindje om mijn pols te kunnen dragen. Ik ben op dit moment zwanger en weet nog niet of het een jongen of meisje is, dus mocht ik het geluk hebben te winnen dan hoop ik over een paar weken door te mogen geven welke naam er op moet, haha.

 14. ilsiee
  31 januari 2016 / 13:14

  Wat een gave armbanden! Leuk met die naam erop.. Wat een leuke shop, thanks voor de tip! 😉
  Ik doe graag mee
  groetje ilsiee

 15. 31 januari 2016 / 18:22

  Ik heb borstkanker gehad.Dus iets met een teken van borstkanker en vlindertje met de tekts:FIGHT LIKE A GIRL.

 16. Merel
  31 januari 2016 / 19:19

  Aaah dat zou echt heel gaaf zijn! Ik zou er graag een winnen met de naam van mijn dochtertje Ava erop!

 17. Sanne
  31 januari 2016 / 19:53

  Super leuk!!! Ik zou heel graag zo’n armbandje willen winnen voor mijn verjaardag op 18 februari. Deze zou ik dan graag met mijn naam Sanne erop willen en aan beide kanten een leuk hartje wat staat voor hoeveel ik van mijn zusje en mijn familie houd. De kleur die ik het mooiste vind is rosé want die past bij lekker alles!

 18. Wendy
  31 januari 2016 / 20:40

  Wat een super leuke actie!
  Ik zou hem graag willen winnen met de naam Desley.
  De kleur maakt niet uit!

 19. Patricia Pietjouw
  31 januari 2016 / 20:42

  Eindelijk iets dat ik mooi vind!!!! Ik zou hem graag in de koper kleur willen met de namen van onze jongens Sverre & Kjeld met een hartje ervoor en erachter ???

 20. Eveline aan de Wiel
  31 januari 2016 / 20:44

  Heel erg gaaf! Ik zou heel graag laten zien hoe trots ik ben op mijn dochtertje met een rosé tekstarmbandje, met een hartje en natuurlijk haar naam erop!

 21. Barbara van den Hoek
  31 januari 2016 / 20:45

  Aller eerst een hele leuke actie! Waarom ik graag een armband wil winnen? Mijn dochter Flore heeft voor haar geboorte een armbandje gehad met haar naam erop! Nu als moeder ben ik wel
  Een beetje jaloers op haar en zou heel graag ook een armbandje willen met haar naam erop! Aangezien ik super trots ben op haar en dat mag iedereen weten!

 22. Joyce
  31 januari 2016 / 21:09

  Wat een leuke actie! Ik ben op 6 april uitgerekend van ons eerste kindje. Wat zou het geweldig zijn om al meteen een armbandje met zijn naam mee naar het ziekenhuis te nemen. Deze kan ik dan meteen na de bevalling aan doen en de foto van zoonlief in mijn armen wereldkundig maken. Iedereen weet dan zijn naam door jullie geweldige armband?. Ik ga duimpjes draaien voor deze leuke prijs! Liefs!

 23. Oma Will
  31 januari 2016 / 21:13

  Wat een schattige armbandjes.
  Die wil ik graag om mijn pols dragen.
  Over de naam worden we het nog wel eens.

 24. Marian Zw.
  31 januari 2016 / 21:15

  Echt heel mooi geworden! Ik denk dat ik geel goud of roze zou kiezen met de naam van de 2 jongsten kindjes erop! Ik herken wel je verhaal. Vroeger maakte het me niet uit welke kralen er aan zaten, of het goud of zilver was. Nu kies ik met meer zorg mn sieraden. Deze zijn echt prachtig doordat elk sieraad uniek is! Facebook geliked .

 25. Manon
  31 januari 2016 / 21:26

  Wooww ze zijn zo leuk! Ik zou er heel graag eentje winnen met de naam van onze dochter en de naam van ons zoontje dat in juni geboren wordt! Heb nu alleen maar armbandjes met de naam van mn dochter dus extra speciaal om er straks eentje te hebben met twee namen. Verder ben ik dol op hartjes dus die zou ik er ook graag op willen. Over de kleur twijfel ik nog maar ik denk rosé. Duimen!!!

 26. Marjo
  31 januari 2016 / 21:39

  Gefeliciteerd, en wat leuk dat je trakteerd! Ik doe graag mee voor de prachtige armband. En daar wil ik heel graag de namen op van mijn drie schatten!

 27. 31 januari 2016 / 21:51

  Ik zou graag een armbandje met de naam van mijn dochter willen winnen!!
  Ze is nu inmiddels 10 maanden oud. Papa en mama zijn allebei geopereerd in die 10 maanden. Mama was net bevallen en kreeg 5 maanden later een acute blindedarmontsteking en moest een week in t ziekenhuis blijven. Wat vond ik dit erg, mijn meisje moeten missen! Nu heeft papa een kijkoperatie gehad. Nu moet mama zustertje spelen en is tussendoor moedertje 😉 hopelijk gaat alles nu voorspoedig en we genieten enorm van onze kleine meid!!! #live#laugh#love

 28. Miranda van lieshout
  31 januari 2016 / 22:05

  Wauw,wat een gave armbandjes,ik zou dan graag de zilveren armband met de dichte hartjes willen winnen met de namen van m’n 3 kinderen.in december is ons 3 de kindje geboren..vind het super om hun namen op de armband te hebben,iets persoonlijks?

 29. 31 januari 2016 / 22:15

  Wat een gave armbanden zeg!!!
  Ik zoek al een poosje iets moois om de namen van mijn lieve kindjes bij me te dragen.
  Mijn lieve zoontje heet ook Milan(mooie naam ;;))
  En mijn dochtertje Marissa.
  Het zou een eer zijn om deze twee namen op een mooie armband te mogen dragen!
  Superrr gaaf, im in love ?

 30. Jessica
  31 januari 2016 / 22:18

  Ik wil wel graag een supermooie armband winnen! Ik vind zilver en goudkleurig allebei mooi, met de namen van mijn 4 dochters: Lois, Noa, Isa en Lola met hartjes.Als dat teveel namen zijn vind ik een armband met “mama” ook heel mooi, ter nagedachtenis aan mijn moeder die vorig jaar overleden is. ?

 31. Susanne
  1 februari 2016 / 11:44

  Gave armband! Zilverkleurig met de naam Firenzo, zoonlief die alweer 7 jaar is!

 32. 1 februari 2016 / 12:00

  Oh, wat een leuke items! De tekstarmband zou ik graag willen winnen. Niet voor mijzelf, maar om aan mijn zus cadeau te geven als trotse tante. Mijn nichtje is namelijk vorige week geboren en hoe leuk is het om mijn zus dan zo’n mooie armband cadeau te doen met de naam van mijn nichtje en haar trotse grote broer, mijn neefje! <3

 33. Wendy Geurts-Maas
  1 februari 2016 / 17:22

  Wat zijn ze super leuk. Als ik win (en dat hoop ik natuurlijk heel erg) zou ik graag de namen van mijn 2 lieve kids erop willen hebben. Thom en Tessa ?

 34. Nicolien
  1 februari 2016 / 21:45

  Jeetje wat een leuke winactie zeg! Mocht ik winnen dan zou ik graag ‘happy thoughts’ op een armbandje willen. Ik merk dat wat ik denk, zo bepalend is voor hoe ik me voel. En dan zou ik meerdere malen op een dag met de juiste gedachte geconfronteerd worden door deze hippe armband! Super tof. Owh en ik heb de fb pagina geliked :P.

 35. Nuray
  2 februari 2016 / 01:48

  Gaaf! İk zou er wel een willen met ‘Ezgi’ erop. Dat is de naam van mijn eenjarige dochter die alles voor me betekent.

 36. cobi
  3 februari 2016 / 14:03

  Wauw een zilver kleurige met de namen van mijn mannetjes Rick & Colin zou heel erg gaaf zijn!

 37. Loes Hoekstra
  3 februari 2016 / 22:29

  ik doe graag mee voor mij dochter

 38. Daphne Huion
  3 februari 2016 / 23:36

  Wat een leuke armbanden! Ik zit al heel lang te zoeken naar iets leuks met de namen van onze zoontjes erop. Ik zou graag een tekstarmband willen winnen. 🙂

 39. 3 februari 2016 / 23:46

  Naam touwtje doet me aan de goede tijden van vroeger denken. Love it! En wie weet ben ik straks wel de gelukkige die zo’n naam touwtje mag dragen met een mooie naam. Kan nu nog niet kiezen welke van mijn kindjes naam..

 40. Jan
  4 februari 2016 / 01:01

  Super leuk voor ons kleine meisje

 41. Nina Mol
  4 februari 2016 / 06:48

  Zo leuk! Oma’s willen dit ook wel met de naam van hun kleinkind! Ik doe graag mee!!

 42. Anneliese
  4 februari 2016 / 08:19

  Heel erg leuk, ziet er prachtig uit.
  Ik doe graag mee voor mijn dochter.

 43. Anna Wienen
  4 februari 2016 / 08:38

  Ik zou graag een tekstarmbandje willen winnen ?

 44. elisabeth maria martina
  4 februari 2016 / 09:18

  leuke actie,mooi kado

 45. Peggy M
  4 februari 2016 / 10:27

  Ahh geweldig.. zo heb ik altijd mijn zoontje bij me! 🙂

 46. melissa
  4 februari 2016 / 11:41

  Wat gaaf. zo draag je altijd je kids bij je. mooi en origineel en een perfect cadeau voor mijn verjaardag (28-2). ik volg via fb. liefs melissa

 47. Raaf Klein
  4 februari 2016 / 12:22

  Zo leuk zijn ze! Ik zou er graag eentje willen winnen, zodat ik de naam van mijn dochtertje altijd bij me draag.

 48. Joy
  4 februari 2016 / 12:26

  Superleuk. Zou graag de nama van mijn dochter erop hebben <3

 49. Annelaure
  4 februari 2016 / 13:19

  Een tattoo met de namen van mijn kinderen gaat me net te ver, maar ik zou ze graag bij me dragen op zo’n prachtige armband!

 50. 4 februari 2016 / 14:03

  Super leuke actie. Ik zou graag de naam van mijn dochter erop willen. Eliza… kleur maakt me niet zoveel uit, ik vind ze allemaal mooi..

 51. cora
  4 februari 2016 / 15:20

  ik doe graag mee voor mijn kleine meid. zou ze zo leuk vinden. vooral die met de naam milan is supermooi

 52. Lisanne Boem
  4 februari 2016 / 20:56

  Ik doe mee omdat ik het echt super gave armbandjes vind, als ik ze zie word ik er al helemaal vrolijk van. Daarnaast zou ik deze armband heeel veel dragen aangezien ik ze zo leuk vind. Wat ik ook heel mooi vind aan een armbandje is dat je zo je liefde voor iemand kunt laten zien, ik vind jouw armband met Milan erop heel mooi geworden en zou zelf ook zoiets willen. Ik zou hem waarschijnlijk dragen met een horloge en nog een paar armbandjes en soms gewoon los.

 53. Iris
  4 februari 2016 / 20:58

  Super leuk!! Ik wil graag mee doen voor mijn moedertje, die alles voor mij en mijn tweelingzus overheeft.
  Daarom wil ik haar ook graag een armband geven als dank/gebaar met onze namen erop.

  Ik like je ook op facebook 🙂

 54. Hannah
  4 februari 2016 / 21:23

  Echt super mooie armbandjes! Ik ben al heel lang op zoek naar zo’n mooie kleine armbandjes! Ik zou heel graag een armbandje willen winnen en er dan een positief tekstje op zetten, zodat ik altijd positiviteit bij me heb!

 55. 4 februari 2016 / 23:53

  Wat een leuke armbandjes! Ik doe graag mee

 56. Mientje L
  5 februari 2016 / 00:41

  Wat een prachtig sieraad! Mooi voor de namen van mijn lief en zijn dochter

 57. Sandra
  5 februari 2016 / 18:07

  wat een leuke armbandjes, ik hou ervan 🙂 ik doe dan ook heel graag mee

 58. Judith
  5 februari 2016 / 18:19

  Hartstikke mooi zijn ze. Mijn voorkeur heeft rosékleur en ik zou er een tekst op laten zetten. Leuk hoor.

 59. 5 februari 2016 / 22:59

  Natuurlijk zou ik wel zo’n mooi armbandje willen winnen!!!!!
  Wie wil dat nou niet??!!!
  En met de naam van mijn kleine mannetje “Anthony”,
  wordt de armband natuurlijk alleen maar mooier en mooier!! ;-P ;
  En deze mama alleen maar blijer en blijer en blijer enz 😉 😉 🙂
  Dusss….!!!!!

 60. anica aarts
  7 februari 2016 / 19:55

  ik doe graag mee.. de naam hou ik nog even geheim 😀

 61. Nadia
  8 februari 2016 / 00:03

  Heel leuke actie! Ik vind de armbandjes erg leuk ter herinnering aan mijn engeltje. Ik volg by Pat op Facebook.