Home + Staycation | Altijd een vakantiegevoel met een hottub in de tuin

Staycation | Altijd een vakantiegevoel met een hottub in de tuin

Blijven jullie deze zomervakantie thuis, is het toch gelukt om nog even weg te gaan of gaan jullie nog weg? Wat het ook zal worden, feit blijft dat we nu allemaal vaker thuis zijn dan we misschien wel gewend waren. Dat gold ook voor ons. Het heeft ons doen beseffen dat we heel veel hebben en dat zijn we toch behoorlijk gaan waarderen de afgelopen tijd. Je huis is een thuis en dat zal altijd de basis zijn. En waarom zou de plek waar je je het fijnst voelt en die je het best kent niet kunnen voelen als vakantie. En dat het hele jaar door? Een instant vakantiegevoel creëer je door je huis nóg fijner te maken, bijvoorbeeld met een hottub.

De ultieme ontspanning

Even bijkomen in de tuin en genieten van de zon. We weten inmiddels dat dat onbetaalbaar is. Genieten met je gezin, familie en/of vrienden en heerlijk buiten zijn. Dat is voor mij de ultieme ontspanning. Zeker na een lange dag werken. Als ik mij dan echt wil ontspannen gaan de schermpjes weg en gaat er een boek mee naar buiten. Ook kan ik genieten van het luisteren naar een podcast met mijn koptelefoon op. Dan kan natuurlijk op de tuinbank, maar we hebben het de laatste tijd ook steeds vaker over een hottub. Waar die vroeger alleen waren weggelegd voor de “rich and famous”, is dat al lang niet meer het geval. Ze zijn inmiddels een stuk meer betaalbaar en je hebt er jaren plezier van.

Voor altijd vakantie

Met een Finse hottub, zoals op de foto hierboven, in de tuin heb je dus altijd een vakantiegevoel. Het helpt ontspannen na een pittig dagje, het geeft de tuin een luxe en natuurlijke uitstraling en het mooiste is dat je tuin er niet eens heel groot voor hoeft te zijn. Terwijl ik dit typ denk ik “waar wacht je nog op?” ☺️.

Praktisch

Oké, even praktisch, want hoe groot is deze dan en wat betaal je ervoor?

De diameter van de hottub is twee meter. Bij een bredere tuin (en zelfs in onze smalle tuin van vier meter) kun je deze dus gemakkelijk kwijt. Je kunt er met het hele gezin in als wil, want deze hottub heeft maar liefst zeven bankjes. Hij wordt geleverd als bouwpakket, maar als jullie niet zo handig zijn kan hij worden geplaatst en gemonteerd ?.

Dit is het totaalplaatje, dus de hottub wordt geleverd met het volgende:

 • Trap
 • 7 Banken
 • Afdekhoes
 • Aluminium houtkachel inclusief pijp en vonkenvanger
 • Veiligheidshek rondom de kachel (intern)
 • Simpel te legen middels stop in de bodem
 • Luxe afwerking bovenrand hottub
 • Verstelbare rvs spanbanden rondom de hottub
 • Geïmpregneerde balken onder de kuipeiligheidshek rondom de kachel (intern)

Dit is toch een feestje in de tuin? Helemaal compleet en voor je het weet kun je genieten. Niet alleen tijdens een hittegolf, maar ook tijdens koude dagen, na het sporten, het werken, een date night met je partner, wanneer je wat te vieren hebt, wanneer je verdrietig bent en eigenlijk altijd. Oftewel, het is altijd een goed moment om in de hottub te stappen ?.

En wat kost een Fine hottub als deze dan? Deze koop je voor €1349,- bij Depot 24.

En voor je het weet is dit je uitzicht:

Droom jij weleens een van hottub in de tuin? Wij wel hoor! Dat worden heerlijke avondjes in de tuin.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Christine
  6 augustus 2020 / 14:20

  Dromen van een hottub in de tuin is hier niet aan de orde, zoiets houd ik meer écht voor vakantie want ik vind het het niet waard als je bekijkt wat je er ook nog aan onderhoud aan hebt te doen..
  Waar ik enorm van droom is een tweepersoons schommelstoel… als kind zat ik al enorm graag op de schommel en mijn ouders hebben hele fijne schommelbanken, zoiets wilde ik ook nog eens voor in de tuin. Tot ik een fantastisch exemplaar tegenkwam van een tweepersoons schommelstoel: dat is meer geborgen dan een bank en nu weet ik alvast wat er strakjes in de sale gekocht gaat worden aan het eind van het seizoen (kost nu namelijk ruim 300, dat vind ik nog even te gortig)..