Home + Speelgoed Review | VTech Grill & Leer barbecue

Speelgoed Review | VTech Grill & Leer barbecue

Een week of twee geleden liet ik de VTech Grill & Leer barbecue al aan jullie zien in het artikel over het Floris’ verlanglijstje. Ik vertelde toen al dat dit de supertoffe opvolger was van de ijscokar en dat we hem hadden besteld voor Floris’ verjaardag. Hij kwam binnen in een mega grote doos die we niet zomaar even konden verstoppen. En omdat Floris toch nog niet beseft wanneer hij jarig is, besloten we de barbecue alvast te geven. Inmiddels is er al anderhalve week iedere dag mee gespeeld en vinden Milans vriendjes en vriendinnetjes hem stiekem ook nog wel leuk. Maar is ‘ie net zo leuk als de ijscokar?

Overeenkomsten en verschillen

De VTech Grill & Leer barbecue is net als de ijscokar een echte kar waar je kind achter kan lopen. Hij is hoog genoeg al is de barbecue wel een klein stukje langer. Verder is de barbecue voorzien van heel veel accessoires en staat hij, net als de ijscokar, garant voor heel wat uurtjes speelplezier.

Praktische informatie

Ik heb het eerder al gedeeld, maar mocht je dat gemist hebben zijn dit de functionaliteiten van de Grill & Lees barbecue:

  • Deze grappige barbecue zit vol met vrolijke zinnetjes, rijmpjes en gezongen liedjes
  • Het spit herkent de etenswaren en leert kleuren, tellen en nog veel meer
  • Druk op de grill om realistische geluiden te horen en zie de lichtjes knipperen
  • De 16 accessoires stimuleren het spelen van rollenspellen en zorgen voor nog meer speelplezier
  • Spelen en leren tijdens 3 verschillende speelstanden
  • 15 melodietjes en 3 gezongen liedjes
  • Stevig en duurzaam design
  • Regelbaar volume
  • Automatische uitschakeling

Wij vinden vooral het regelbare volume heel erg fijn, zeker in de ochtend 😉

Zo’n blij kind!

Het gezichtje van Floris toen wij de barbecue gaven was onbetaalbaar. Hij was zo ontzettend blij! We kregen heel veel kusjes en knuffels en hij bleef maar lachen. Heerlijk! Dat is sindsdien overigens niet veranderd en ik denk dat we daarom meteen kunnen concluderen dat het net zo’n hit is als de ijscokar. Die laatste spreekt misschien iets meer tot de verbeelding, maar gezien alle functionaliteiten en accessoires vinden wij hem net zo leuk.

Iedere ochtend worden beide karren naast elkaar gezet, worden ze aangezet en wordt er vervolgens mee gespeeld tot we weggaan.

Het kan niet kapot

Vorige week kwam Milan een beetje in paniek naar me toe: “Mam, Floris heeft de klep van de barbecue eraf gesloopt en ik krijg hem er niet meer op. Ik denk dat ‘ie afgebroken is”. Ik kreeg het toen wel even benauwd, want we hadden hem net een paar dagen in huis… Ik keek en zag dat ik hem er gelukkig weer op kon klikken. Inmiddels is ‘ie er al drie keer afgehaald, maar hij kan niet kapot. En dat is meteen wat zo fijn is aan het speelgoed van VTech en in het bijzonder deze karren, Wat ze er ook mee doen, hoe vaak het ook valt, erop gezeten wordt etc. het blijft heel!

Bestellen

Wij vinden deze VTech Grill & Leer barbecue echt een schot in de roos voor Floris en een aanrader voor bijvoorbeeld de feestdagen. Mocht je hem willen bestellen, hij druppelt inmiddels de winkels binnen en is ook te bestellen bij Bol.com. Let op, want de prijzen kunnen flink verschillen.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *