Home + Speelgoed winactie | 3x dit is momenteel het populairste fidget speelgoed!

Speelgoed winactie | 3x dit is momenteel het populairste fidget speelgoed!

Er was een tijd dat ik geen idee had wat fidget speelgoed was en inmiddels is het niet meer weg te denken van het schoolplein. Waar ik eerst nog dacht dat het een rage was die snel over zou waaien, ben ik erachter dat dat toch even anders ligt. Fidget speelgoed is namelijk nog steeds razend populair en dat komt omdat er steeds vernieuwd wordt. Kinderen blijven getriggerd en dat werkt blijkbaar. Tel daarbij op dat het speelgoed is dat je prima als klein cadeautje kunt geven, bijvoorbeeld voor een goed rapport, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Kortom, de hype zal nog wel even blijven en daarom ben ik uit gaan zoeken welk fidget speelgoed op dit moment het populairst is. We testten deze drie producten uit en en deze mogen we twee keer verloten aan één gezin, dus je krijgt twee cadeaupakketjes ter waarde van ongeveer €33,- per pakketje!

1. De Fidget Cube | Wat is het?

Een Fidget Cube is een kubus welke is gemaakt van vinyl. Deze is eigenlijk bedoeld als gadget waarmee je achter je bureau jezelf kunt afleiden van stressvolle gedachten zonder dat je geluid maakt. Iedere kubus heeft zes zijden en iedere zijde bevat een eigen functie:

 1. Klikken (click): vijf knoppen waarop je naar hartenlust kunt drukken. Terwijl drie van hen een hoorbaar klikgeluid produceren, zijn de andere twee stil voor heimelijk friemelen in bibliotheken, vergaringen of andere stille plekken
 2. Glijden (glide): de joystick doet denken aan de van een game controller en stelt je in staat aan om je gedachten van je af te laten glijden
 3. Schakelen (flip): een schakelaar zoals je gewend bent om het licht mee aan of uit te doen. Wanneer je veel kracht zet zal je een harde flip horen, maar het kan op subtiel gedaan worden
 4. Ademhalen (breathe): gebaseerd op de ouderwetse ‘zorgsteen’; zachtjes wrijven kan helpen om stress te verminderen
 5. Rollen (roll): deze zijde staat in het tekenen van rollen; er is een metalen bal en drie schakelaartjes die je kan rollen. De metalen bal kan je ook nog indrukken
 6. Draaien (spin): een draaiknop die dezelfde rustgevende werking biedt als vroeger. Verminder uw stress beurt voor beurt!

Je kunt je voorstellen dat dit ook heel aantrekkelijk is voor kinderen. Net als al het fidget speelgoed helpt het kinderen om rustig(er) te worden en zich beter te kunnen concentreren.

De Fidget Cube is er in verschillende kleuren. Van retro tot helemaal zwart en gekleurd.

2. De Fidget Prism sleutelhanger

De Fidget Cube is niet groot en kun je daardoor snel kwijtraken, zeker bij kinderen 😉. Daarom is er een speciale sleutelhanger die je eenvoudig om de cube heen kunt doen. Deze beschermt de Fidget Cube, maar voorkomt ook dat je kind deze kwijt raakt. Hij kan gemakkelijk worden vastgemaakt aan de tas, sleutelbos of etui.

3. Magnetische ringen

Tot slot iets heel anders dan de cube, maar deze magnetische ringen zijn net zo populair. De set bestaat uit drie ringen welke in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Je kunt er trucjes mee doen (dat is vooral populair op het schoolplein), maar je kunt de ringen ook door je vingers laten glijden.
Dit alles zorgt ook voor een stress verlichtend effect, maar ik moet bekennen dat ik deze ringen ook fijn vind om te gebruiken wanneer ik een lange tijd achter elkaar heb getypt. De magneten zijn namelijk sterk en niet te licht. Op die manier train je je vingers.
Ook deze ringen verhogen de concentratie. Veel kinderen, maar ook volwassenen, hebben hier echt baat bij.
Wil je dit Fidget speelgoed cadeau doen aan iemand? Bijvoorbeeld voor een goed rapport, het behalen van een zwemdiploma of een goede CITO uitslag? Klik dan hier om deze meteen te shoppen!

De winactie!

Ik mag deze drie items twee keer verloten! Als je wint, krijg je dus twee cadeaupakketjes!

Heb je bijvoorbeeld twee kinderen, dan kun je ze allebei blij maken met een eigen pakketje! Heb je meer kinderen, dan kun je de ringen en de Fidget Cube verdelen of ze kunnen onderling afwisselen.

Meedoen is heel eenvoudig; laat hieronder een reactie achter en vertel waarom je dit Fidget speelgoed wilt winnen. Zo simpel is het! Meedoen kan tot vrijdag 2 april 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Zorg dat je meedoet met een geldig e-mailadres die je regelmatig checkt.

Doe je mee?
liefs
Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

91 Reacties

 1. Roos
  24 maart 2021 / 07:54

  Goedemorgen wat leuk dat je dit weg mag geven. Loot graag mee voor mijn dochter zodat ze ook een keer mee kan doen met een rage.

  • Femmie
   24 maart 2021 / 08:08

   Ja ik doe graag mee!! Mijn zoontje van 3,5 is soms zo’n wiebelkont….! Dit gaat hij zeker leuk vinden!

   • Joyce
    24 maart 2021 / 08:30

    Hoi Marisca

    Ik wil graag mee doen voor mijn zoon Luca
    Maar volgens mij ga ik er zelf ook heel erg. Blij van worden 🤪

  • Marjolein
   26 maart 2021 / 07:54

   Zo graag! En dan voor mezelf. Door mijn adhd hou ik van friemelen en werkt het goed voor mijn concentratie. Dit zou echt van pas komen.

 2. Jildou
  24 maart 2021 / 07:59

  Super leuk!
  Hier zijn ze ook allemaal in de ban van fidgets, met 4 kinderen is het tijdens een quarantaine tijd of lockdown toch altijd weer creatief zijn als moeder om ze niet de gehele dag achter hun tablet of telefoon te hebben. Fidgets is een leuke en ontspannen bezigheid voor ze, dus kom maar op dan testen we ze allemaal!

  • Miranda
   24 maart 2021 / 08:37

   Dit zou ik erg graag winnen voor mn dochter. Ze heeft ADHD en ernstige concentratie problemen. Hiermee kan ze eventjes aarden.

 3. Katrien
  24 maart 2021 / 08:01

  Ik zou het heel graag willen voor mijn zoontjes maar vooral voor de oudste. Mees kan niet goed tot rust komen. Hij is vijf en zijn hoofd staat altijd ‘aan’ en is heel erg beweeglijk en dit lijkt me een hele goede voor hem om even tot rust te komen. En voor mijn jongste (4) zou het goed zijn voor zijn fijne motoriek.

  • Marloes
   25 maart 2021 / 21:34

   Wat een leuke actie, ik doe graag mee voor mijn 2 kinderen. De oudste zit continue haar nagels eraf te scheuren, misschien helpt dit?

 4. Kim padbeg
  24 maart 2021 / 08:03

  Onze zoon kan wel wat ontspanning gebruiken terwijl hij online les krijgt. Dus die cube lijkt mij perfect voor hem. En onze dochter is de meest bewegelijke dus ik denk dat de ringen wel iets voor haar zijn. Kan ze in ieder geval haar vingers steeds bewegen😊

 5. Carine
  24 maart 2021 / 08:25

  Hier hebben we alleen nog kennis gemaakt met de pop it, maar denk dat onze meiden een aanvulling erg leuk zouden vinden! Zou ze er graag mee willen verrassen.. dus duimen maarrr 🙂

 6. Angelique Maissan
  24 maart 2021 / 08:29

  Dat lijkt me erg leuk voor m’n zoon en m’n oppaskindjes. M’n zoon is al wat uitgekeken op de push pop, dus zo’n kubus lijkt me echt wat voor hem.

 7. Joyce
  24 maart 2021 / 08:34

  Zodat ik zelf het eens kan proberen om rustiger te worden tijdens de burnout. En mijn zoontje zou het ook goed kunnen gebruiken om rustiger te worden

 8. Nance
  24 maart 2021 / 08:46

  Ik doe graag mee met deze aktie kan mijn dochter heerlijk even mee zoet zijn en even ontspannen.

 9. 24 maart 2021 / 08:57

  Ik heb, tijdens het wachten in het ziekenhuis op onderzoek onder narcose gemerkt, dat onze jongste met ASS erg rustig werd én bleef van zijn pop-fidget toy. Hem doet het heel erg goed dus om hiermee te spelen. Onze oudste van 12 vindt het overigens ook erg fijn om ermee te ‘poppen’. Ik doe graag mee!

 10. Jacobs Liesbeth
  24 maart 2021 / 08:59

  Goedemorgen Mariska, wij zijn zouden ook graag mee willen doen met de win actie. We wonen wel in België dus ik weet of dat het ook kan om mee te doen?
  Onze zoon Krister, die binnen het ASS ( wel hoog compenserend) valt, zou hier tijdens overprikkeling graag mee bezig zijn. Dit kan dan zijn stressniveau doen dalen.
  Uiteraard zal onze oudste dit ook fijn vinden om tijdens haar studies een beetje afleiding te hebben☺️.
  Alvast bedankt dat je deze wil verloten!
  Groeten
  Krister en Liesbeth

 11. Marjolein
  24 maart 2021 / 09:25

  Wat super leuk dat je dit weg geeft! Ik heb 2 kinderen die allebei al die rages volgen en me super uitleggen wat alles is, want mama snapt er niks van haha…deze hebben ze nog niet dus ik doe graag mee! 😁

 12. Mendy
  24 maart 2021 / 09:40

  Nou, ik wil graag vooral voor mijzelf winnen. Ik heb ADHD en al die zoom vergaderingen thuis maken het er niet makkelijker op. Fidget speelgoed zou mij heel erg helpen om bezig te blijven zodat ik me beter kan concentreren.

 13. Margo
  24 maart 2021 / 10:01

  Heel graag voor mijn zoon. Hij heeft moeite met concentreren dus ben heel benieuwd of dit hem zal helpen!!

 14. 24 maart 2021 / 10:07

  Graag doe ik mee voor onze dochter die een super goed rapport had ondanks dat ze en vele andere kinderen een heel vreemd jaar achter de rug hebben.. ze heeft eindelijk der plekje gevonden op school nadat ze een jaar is blijven zitten. Ze heeft leuke vriendinnen en we zijn mega trots op der.

 15. Rachel Bonapart
  24 maart 2021 / 10:15

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochters. Mijn oudste dochter van 5 heeft heel weinig met speelgoed. Wel vindt ze van die Rubiks puzzels leuk. Dus ik denk zeker dat dit haar interesse zal wekken. Mijn dochter van 3.5 zal het sowieso leuk vinden!

 16. Nienke
  24 maart 2021 / 10:18

  Voor mijn 9-jarige zoon Dries zou het geweldig zijn om dit te winnen. Altijd in zijn eigen wereldje, nauwelijks aansluiting kunnen vinden op school omdat hij anderen niet begrijpt 😢

 17. Nikki
  24 maart 2021 / 10:47

  Jaaaa, graag!
  Deze tools staan al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik werk met kinderen met ASS/ADHD/ODD en zou deze graag in mijn toolkit hebben zodat ik ze kan uitlenen om te kijken of het helpend is.
  Mijn eigen vier kinderen vinden ze vast ook super leuk en rustgevend om mee te “friemelen”.

 18. Petra Stroop
  24 maart 2021 / 11:36

  Wat een ontzettend leuke actie!!! De kinderen zijn hier allebei gek van fidget toys. Ze worden ook zelf geknutseld.
  Tot pakket om te winnen en te delen.

 19. Jaya
  24 maart 2021 / 12:03

  Ik doe mee voor mijn zoon van 4 jaar! Hij kan elk moment grote broer worden (ik kan elk moment nu bevallen- kan ook nog 2 weken duren). Het lijkt me leuk om dit cadeau aan hem te geven. Naar de basisschool, grote broer worden en een lockdown – minder leuke uitstapjes zijn toch veel veranderingen.

 20. xandra verwimp
  24 maart 2021 / 12:56

  Dat is wel een hele leuke winactie, ik zou deze graag winnen voor mijn ADHD meisje die dit helemaal te gek vindt en hiermee zichzelf kan afleiden en tot rust kan komen.

 21. L. Blonk
  24 maart 2021 / 13:27

  Te leuk. Zeker nu we vaak thuis zitten merk ik aan tijn dat zijn concentratie en rust ver te zoeken zijn. Vooral die rust.

  Zou gaaf zijn om te winnen!

 22. Linda
  24 maart 2021 / 14:03

  Wat een fijne producten en wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn twee zoontjes, maar ook een beetje voor mezelf! Wij vinden dit niet alleen heel leuk speelgoed, maar ook nog eens heel bruikbaar voor ons om te ontstressen en onze prikkels kwijt te kunnen. Wij zouden dit dus heel graag winnen.

 23. Krystel
  24 maart 2021 / 14:09

  Super leuk voor mijn dochters die geobsedeerd zijn door fidget toys!!! 😍😜

 24. Miranda
  24 maart 2021 / 15:15

  Oh wat een geweldige actie! Dit zou echt iets zijn voor mijn 2 zoontjes, Milan en Djayden. Beide friemelkonten en mogen graag bezig zijn met dingetjes in hun handen. En wat is nou fijner om met behulp van deze gadgets ontspanning te vinden voor hun.

 25. Randy van Hal
  24 maart 2021 / 19:14

  Ja! Wat een leuke acties! Heel erg leuk voor mijn zoon Kyan van 8 jaar! 🍀🍀🍀🍀

 26. Tanya
  24 maart 2021 / 19:28

  Heeel erg leuk voor Jari & Luca! Ze zitten altijd te friemelen met mijn haarelastiekjes en van die broodsluitklipjes enzo, worden ze lekker rustig van 😉

 27. Prscll
  24 maart 2021 / 19:58

  Ik wil dit graag winnen voor mijn dochter van 7 en zoon van 4 die dagelijks met fidgets bezig zijn. Volgens mij kennen ze deze nog niet en ik wil ze er graag mee verrassen

 28. Tess van der zanden
  24 maart 2021 / 21:02

  Ik doe graag mee voor onze 3 friemel meiden . Vooral onze oudste dochter kan niet stil zitten/staan maar wel met een fidget toy 😅
  Deze vinden ze heel cool om er een review van te maken

 29. Sylvia
  24 maart 2021 / 23:14

  Dit lijkt me nou net iets voor onze wiebelige, nooit stilzitten, vriemelende jongens! En ik denk dat het mama in de avond stiekem ook wel wat rust geeft

 30. Izzy
  25 maart 2021 / 00:10

  Wat een leuke actie! Ik zou de fidget graag winnen voor mijn lieve kleine 3 jarige peuter, die geniet van spelen maar in zijn enthousiasme enorm snel overstapt op een ander spel. Ik hoop dat hij met de fidget iets langer vol aandacht en enthousiasme kan spelen, want ik denk dat dit spel hem zeker niet zal vervelen!

 31. wilmsen anita
  25 maart 2021 / 09:24

  Ik doe mee voor mijn kleindochter die zich er flink inzet voor school

 32. Frank
  25 maart 2021 / 09:44

  Goedemorgen! Dit lijken me erg leuke speeltjes voor mijn jonge dochters. Ik doe dan ook graag mee!

 33. Thomas Geurts
  25 maart 2021 / 09:49

  Oehh, dat zou leuk zijn voor onze Lynn! Ik doe graag mee.

 34. Nelly
  25 maart 2021 / 09:52

  Een leuke gadget om wat te doen met de coronastress.

 35. pascale
  25 maart 2021 / 09:59

  Heel fijn voor mijn dochter. Kan ze zich beter concentreren op school.

 36. Maries
  25 maart 2021 / 10:05

  Wat zou dit leuk zijn! Mijn kleinkinderen hebben mij om juist dit speelgoed gevraagd maar ik kom (ik ben 76)nog niet in winkels en ben nog niet gevaccineerd. Zo zou ik ze toch allebei een klein-groot cadeau kunnen geven! Een gelukje in deze sombere tijd! Wat zou ik daar blij mee zijn! Ik hoop dat ik als oma mee mag loten?

 37. Marianne van den Hoek
  25 maart 2021 / 10:08

  Zelfs mijn man is helemaal gek op dit speelgoed. Ik wil het graag winnen 🙂

 38. berendina Jaasma
  25 maart 2021 / 12:09

  Wat een leuk pakketje, ik doe graag mee voor mijn twee kleinzoons. Leuk om ze mee te verrassen

 39. sabrina
  25 maart 2021 / 12:15

  loot heel graag mee voor me dochter van 10, die hier samen met haar vriendinnen heel de dag mee bezig is.

 40. Sanne
  25 maart 2021 / 13:09

  Geweldig voor mijn dochter!

 41. anna bolijn
  25 maart 2021 / 13:51

  Geweldig deze friemel speelgoed. Met 2 kinderen die niet stil kunnen zitten. Kas zit aan zijn kleren te kluiven als hij tv kijkt of een boekje leest. En Thomas eet zijn nagels op. Even wat afleiding. Thomas heeft zijn Avi diploma en Kasper zijn gele flipper voor zwemles. Er is altijd wel iets te vieren, en dan kunnen we het extra feestelijk maken met een leuk cadeautje.

 42. Katrijn
  25 maart 2021 / 14:01

  De Fidget Prism sleutelhanger gra ik wil graag winnen

 43. Melissa Van Stipdonk
  25 maart 2021 / 14:13

  mijn zoon en dochter zijn beide fidget toy fan. het geeft ze rust (add en adhd) en daarnaast vinden ze het tof om hier met hun vrienden mee te spelen / traden en filmpjes over te maken. ik zou ze hiermee dus zeker wel blij mee kunnen maken

 44. Oma Will
  25 maart 2021 / 14:28

  Het zou leuk zijn als ik dit fidget speelgoed aan mijn kleinzoon en kleindochter mag geven als dank voor alle stoeptekeningen, zelfgebakken cupcakes en lieve briefjes en tekeningen.
  Door hen ben ik goed door de coronacrisis gekomen.
  Nu nog even de prik halen en ze krijgen een dikke knuffel van mij.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

 45. 25 maart 2021 / 15:37

  Wiebelen en bewegen, het lijkt wel alsof mijn kinderen er een hobby van hebben gemaakt. Met deze fidget in de hand gaan er hopelijk minder afstandsbedieningen en glazen sneuvelen. Wat een ontzettend leuke uitkomst!

 46. Imina
  25 maart 2021 / 16:21

  Super leuk! Ik doe graag mee, mijn zoontje kan zich soms wat moeilijk concentreren op een taak. Het lijkt mij super handig als hij dus enigszins hiermee aan de slag kan, terwijl hij anderszins probeert op te letten. Bij mij zelf werken dit soort fidgets altijd heel goed, dus wie weet, helpt het hem ook.

 47. Debby Koeman
  25 maart 2021 / 17:03

  Ideaal voor mijn zoon en dochter en een leuke aanvulling op onze Pop It Fidget sets.

 48. Carolien
  25 maart 2021 / 17:32

  Ohhh ik doe graag mee. Mijn nichtje is hier helemaal weg van. Ik zou haar hier onwijs blij mee kunnen maken.

 49. Miekske Dingens
  25 maart 2021 / 19:13

  Graag wil ik een kansje wagen, weliswaar niet voor de hype, maar omdat ons zoontje ASS en ADHD heeft. Hopelijk kan hij hier wat van zijn spanning mee kwijtraken <3

 50. Cuypers Marita
  25 maart 2021 / 19:18

  Wat een fijne actie, ik zou graag mijn kleinkinderen hiermee willen verblijden, wat zou het deze rare tijd voor hen weer wat leuker maken!

 51. Siebel
  25 maart 2021 / 19:25

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje.

 52. Marian B
  25 maart 2021 / 21:11

  Dat is leuk! Mijn kinderen houden hier wel van. Ik heb twee, dan zouden ze beide iets krijgen, scheelt weer ruzie 😉 En hun rapporten zagen er prima uit, dus een cadeautje hebben ze zeker verdiend.

 53. Anna
  25 maart 2021 / 21:14

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter

 54. Jan
  25 maart 2021 / 21:50

  Super leuk wanneer ik mijn zoontje hiermee zou mogen verrassen.

 55. lenny
  25 maart 2021 / 22:09

  Dit zou superfijn zijn voor mijn meiden. Lekker friemelen. Stilzitten is superlastig voor onze meiden

 56. Inge Bergsma-Kiezebrink
  25 maart 2021 / 22:38

  Mijn oudste zoon is erg prikkelgevoelig en heeft regelmatig moeite om zich te concentreren. Fidgettoys helpen hem om zich beter te focussen.

 57. Lee-Ann
  25 maart 2021 / 22:59

  Heel erg leuk voor mijn kleine zusje

 58. Marjolein
  26 maart 2021 / 01:27

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje die dit wel kan gebruiken op school om wat meer bij de les te blijven.
  Het tweede setje gaat waarschijnlijk naar ons buurmeisje of naar ons nichtje die bijna jarig is.

 59. Suus
  26 maart 2021 / 06:29

  Wat een leuke winactie. Ik loot graag mee voor mijn nichtje om haar te verrassen.

 60. Iris
  26 maart 2021 / 07:15

  Echt een leuke bezigheid voor mijn 2 zoontjes. En inderdaad een echte rage, ze hadden er op school al mee kennisgemaakt en ze zouden het zeer graag ook hebben. Dus ik waag zeker mijn kans🤞

 61. Renilda
  26 maart 2021 / 07:15

  Ik doe mee voor mijn kleinkinderen

 62. lizette
  26 maart 2021 / 10:43

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee voor mijn zoontje.

 63. dennis
  26 maart 2021 / 10:44

  Leuk voor mijn zoon, dat zal hij zeker leuk vinden, ik doe dus graag mee.

 64. Linda van Duren
  26 maart 2021 / 11:01

  Omdat onze tweeling zo hard gewerkt heeft de afgelopen tijd lijkt me dit erg leuk voor ze.

 65. Kim
  26 maart 2021 / 14:41

  leuk voor mijn zoontje!

 66. Nina Haven
  26 maart 2021 / 17:05

  Dit zijn heerlijke friemeldingen voor onze twee stress-kipjes!

 67. Stephanie
  26 maart 2021 / 17:41

  Wat een leuke actie weer!

  Hier doe ik graag aan mee voor mijn dochter die niet stil kan zitten. Misschien gaat dit haar helpen om soms even stil te zitten. Ze word in april 3 jaar dus meteen een leuk verjaardagscadeautje!
  Liefs

 68. karin de graaf
  26 maart 2021 / 18:09

  mijn dochters willen dolgraag fidget toys schijnt helemaal hip te zijn

 69. Katrijn
  27 maart 2021 / 10:52

  ik wil graag winnen

 70. Ineke Westerbeke
  27 maart 2021 / 11:55

  Wat een super leuke actie, dat zijn ze vast erg blij mee. Ik waag graag een kansje

 71. Urszula
  27 maart 2021 / 22:14

  Ik zou heel graag winnen voor mijn 6-jarige zoontje. Ik zou graag willen winnen omdat ik dit speelgoed wil uitproberen. Ik heb een erg drukke kind. Ik wil dat hij op de bank gaat zitten, niet erop springt. Hij moet zitten terwijl hij met dit speelgoed speelt.
  Ik zal hem het geven deze als een cadeau voor het leren schrijven met een potlood op de juiste manier vasthoudt.

 72. Ellen velzeboer
  27 maart 2021 / 22:57

  Wat super leuk. Voor mijn friemel/ wiebelkind hebben we de vraag gekregen iets voor hem te zoeken. Dit klinkt als een super middel voor hem!!! En het broertje wil dan natuurlijk ook iets te spelen🤭

 73. Ineke
  28 maart 2021 / 09:03

  Super leuk deze actie, ik wacht met de kleine in spanning op (wie weet) een verrassende reactie😉

 74. Jolanda
  28 maart 2021 / 09:06

  Wauw, erg leuk, mijn tweeling met autisme en ADD ,zou hier wat aan hebben, het is de hele dag gefrienel met die vingers, en alles gaat stuk, dit zou misschien nog wel eens een uitkomst zijn, zeker een van de jongens zal hier vast rustiger van worden…we gaan duimen

 75. Anneliese de Waal
  28 maart 2021 / 10:57

  Ik doe erg graag mee, erg goed voor de concentratie. Waag graag een kans voor de kinderen 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 76. anja
  28 maart 2021 / 16:58

  erg leuk ik doe graag mee voor een paar jongens die dit erg leuk zouden vinden

 77. maaike
  29 maart 2021 / 12:27

  Mijn jongste dochter zeurt al heel lang om fidget toys. Aangezien ze over niet al te lange tijd jarig is, zou dit wel een grote verrassing zijn!

 78. Katrijn Spruyt
  29 maart 2021 / 13:01

  ik wil Fidget Cube gekleurd graag

 79. Vanessa
  29 maart 2021 / 15:17

  Yes! Helemaal fantastisch voor onze 2 jongens. We doen graag mee om een kansje te wagen. 😃

 80. Marjan Zuid
  29 maart 2021 / 21:17

  Voor mijn jongste zoon een pop-it gekocht en hij is er uren mee bezig. Dan moet ik zeggen wat het moet worden. Eerst zei ik netjes vierkant, rechthoek of driehoek. Maar nu zeg ik ook olifant of giraf. En dan plopt hij iets wat er op moet lijken. Mijn oudste zoon neemt hem ’s avonds stiekem mee. Om nog even in bed te ploppen. Even lekker nergens aan denken voor het slapen gaan. Ik ben benieuwt naar de andere speeltjes.

 81. Bert
  30 maart 2021 / 13:40

  Mag ik stiekem een keer meedoen voor mezelf? Door mijn autisme heb ik geregeld dat mijn hoofd blijft ‘rennen’, en dan is het fijn om mijzelf af te leiden met iets in mijn handen. Hier in huis worden ze al gek van alle pennen waarvan ik de klipjes heb afgetrokken, dus een geluidloos alternatief is geweldig.

 82. Tom weima
  1 april 2021 / 18:05

  Misschien helpt het ook tegen bijten op mijn nagels.
  Doei, Tom (bijna 5 jaar)

 83. Boaz
  1 april 2021 / 21:01

  Leuke actie!

  Ik kijk al heel lang naar een fidgetcube voor mijn zoontje van 11. hij heeft hem al vaak op zijn lootje gezet met sinterklaas, maar niemand kom het vinden, of ze waren uitverkocht. ik hoop dat ik hem toch nog blij kan maken met een fidgetcube.

 84. Glas Vanessa
  3 april 2021 / 17:31

  Neeeeeee…dat ik deze niet eerder heb gezien … mijn dochter is ook constant bezig met … mamaaa .. mag ik een fidget toy kopen op de markt? Ik ga die en die dan ruilen voor een andere met een vriendin… omdat ze dan die soort nog niet zou hebben … voorlopig heeft ze enkel een pop it … het zou dus keileuk zijn mocht ze deze aan haar beginnende collectie kunnen toevoegen zodat ze niks moet gaan ruilen en misschien heeft ze op deze manier meer kans om eens iets te winnen want winacties zijn de dag van vandaag niet echt eenvoudig … please please please … je zou haar zo gelukkig maken met deze .. groetjes, Vanessa