Home + Spannende dag vandaag!

Spannende dag vandaag!

Als jullie dit lezen ben ik er misschien al of ik ben er al geweest: de geslachtsbepalende echo. Een leuke pretecho waarbij we niet alleen ons kindje te zien krijgen, maar ook te weten komen of het weer een jongetje wordt of toch een meisje. Een spannende dag dus. Niet omdat ik nu zo zenuwachtig ben over de uitslag, want het is allebei prima, maar ik wil gewoon graag weten of alles nog in orde is met onze baby. Een soort check of ‘alles het nog doet’ zeg maar 😉

Ik merk dat dat mijn voornaamste zorg is iedere keer. Klopt het hartje nog wel en is alles nog oké met ons kleintje? Ik weet namelijk dat dat helemaal niet vanzelfsprekend is en ik lees het ene nare verhaal na het andere op Internet. Je zou bijna vergeten dat het merendeel van de zwangerschappen gelukkig heel goed verloopt.

En toch vind ik het iedere keer weer heel erg spannend.

Team roze of team blauw?

Ik ben nu al vanaf 5.00 uur vanmorgen wakker en ik vind het echt spannend. Ik ben zoooooo benieuwd! We hebben al iets bedacht om het vanavond aan mijn zus en broer te laten weten. Helaas kunnen we door het gebrek aan een auto niet naar mijn broer en schoonzus, maar we hopen vanavond langs mijn zus en zwager te kunnen en willen het dan filmen voor mijn broer en schoonzus zodat ze het tegelijk weten. Tenminste, dat hebben we nu in gedachten, maar de dagen in huize Mamablogger zijn soms nauwelijks te plannen 😉

Patrick had de afgelopen dagen totaal geen voorgevoel, maar zei vanmorgen dat hij dacht dat het een meisje wordt. En dat denken er wel meer in de familie. Zelf heb ik vannacht gedroomd dat het een meisje wordt, maar mijn dromen zijn nooit voorspellend en dan is het vaak andersom. Ik ben nu dus team blauw en denk dat ik een echte jongensmoeder zal blijven.

We gaan het zien, als alles maar oké is. Ik ga mij zo aankleden en dan gaan we erheen! Wat denk jij? Wordt het een jongetje of een meisje? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 13 mei 2017 / 07:52

  Spannend! Ik weet het nog zó goed, bij allebei. Bij de tweede voelde alles hetzelfde als bij de eerste, dus ik was er van overtuigd dat ik weer een meisje kreeg (opgegroeid met mijn moeder en zusje ‘wíst’ ik ook niks over jongens) totdat de echoscopiste zei: ‘Ik zie hier een… ja, dat is toch echt een… balzakje!’ Dus ik(en mijn ex): ‘Bálzakje?’ Ik kreeg een jongetje! Ik moest helemaal omschakelen, maar nu vind ik het zo leuk om allebei te hebben. Jongetjes zijn echt heel anders dan meisjes. Ze spelen anders, veel drukker. Maar tegelijkertijd is hij echt een grote knuffelkont.
  En ja, dat van dat hartje snap ik ook heel goed. Na 1 x te hebben meegemaakt dat het in een vroeg stadium niet meer klopte, bleef ik daar ook bang voor, maar als je al zo ver bent gaat het vast goed. Succes vandaag! En probeer er vooral ook van te genieten.

  • 13 mei 2017 / 13:49

   Jeetje, wat naar dat je dat hebt meegemaakt. Dan snap ik dat je dat altijd in je achterhoofd hebt. Het schijnt inderdaad zo te zijn dat meisjes anders zijn dan jongens. Ik hoor wel dat jongens wat liever zijn dan meiden, meiden zijn toch pittiger.

 2. 13 mei 2017 / 08:14

  Wat een bijzondere dag heb je voor de boeg :). Ik vond elke echo ook tegelijk superleuk en toch ook altijd soort spannend, fijn ‘het’ weer even gezien te hebben. Toch een geruststelling ja. Maar vooral heel veel plezier vandaag!

 3. Eveline
  13 mei 2017 / 08:47

  Succes zo!! En geniet ervan!!
  En ik ben team pink 😉