Home + Dit is de nieuwe spaaractie van Albert Heijn! De Ruimtevaart!

Dit is de nieuwe spaaractie van Albert Heijn! De Ruimtevaart!

Ken je de leuke spaaractie van Albert Heijn nog met de dinoplaatjes van Freek Vonk? Je spaarde niet alleen de dinoplaatjes, je kon ook door middel van een virtual reality bril en een app bepaalde plaatjes tot leven brengen en zo nog meer te weten komen over hoe dinosaurussen leven. Deze spaaractie was een groot succes en vraagt om een herhaling. Dit keer echter geen dinoplaatjes, maar dit keer neemt André Kuipers je mee naar de ruimte!

Wanneer begint de spaaractie?

Vanaf maandag 15 mei krijg je bij de boodschappen weer ruimtevaart spaarplaatjes mee. In totaal zijn er 160 plaatjes, waarvan 23 met VR- en AR-belevingen. Een op de drie plaatjes heeft een hologram special effect. De spaarplaatjes hebben verschillende thema’s zoals ‘Wat doen astronauten’, ‘Ons zonnestelsel’ etc.

Wat is er nog meer naast de spaarplaatjes?

Er is weer een speciale VR bril (de AH ruimtevaartapp is gratis te downloaden), een spaaralbum, een supergaaf boek boordevol vragen over de ruimte (perfect voor een spreekbeurt of werkstuk!), een ruimtevaartpak etc. Het is dat Milan er nog te jong voor is, maar ik zie hem dus echt met dat ruimtevaartpak een een speekbeurt geven over de ruimte.

Wat vinden we van deze spaaractie?

Milan heeft gisteren al een startpakket gekregen met het spaaralbum, de eerste plaatjes, de VR-bril, het boek en het ruimtevaartpak en we zijn ontzettend enthousiast! Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze actie nog leuker vind dan de dinoplaatjes. Het is weer een onderwerp dat tot de verbeelding spreekt, maar we hebben er nog wel dagelijks mee te maken en dat maakt het tegelijkertijd heel tastbaar.

Ik ga maandag de boodschappen bestellen bij Albert Heijn aangezien ik nu toch even zonder auto zit dus ook wij gaan weer fanatiek plaatjes sparen. Dat wordt weer ruilen op het schoolplein!

Wat vinden jullie van deze nieuwe spaaractie van Albert Heijn? Laat het me weten in de comments hieronder en deel de blog zodat je iedereen kan laten weten dat de actie eraan komt. Delen kan met de buttons hieronder.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 12 mei 2017 / 13:09

    Wat leuk! Mijn oudste zoon vond die dinoplaatjes al zo leuk om te sparen maar dit is helemaal een superleuk thema.