Home + Snoepjes van Zeeman

Snoepjes van Zeeman

Goedemorgen! Hoewel er voor vandaag voor delen van het land weer code geel is afgegeven vanwege verwachte onweer en flinke buien, houden wij gewoon stug vol dat het écht wel een keer zomer wordt. Terwijl ik dit typ schijnt de zon nog vrolijk, net als gisteren. Het is eind mei, het is toch  logisch dat we zin hebben in de zomer en de regen gewoon beu worden? En om je toch een beetje een hart onder de riem te steken wil ik vandaag deze snoepjes van Zeeman met je delen.

Zoals je misschien wel weet houd ik de website van Zeeman nauwlettend in de gaten, want jullie vinden het leuk als ik dit soort tips deel. Op de website vind je vaak ook items die niet in de folder staan dus het is sowieso de moeite waard het te delen, omdat je het anders niet zou weten.

Momenteel is de Kawaii print helemaal hip en happening en deze print doet mij eraan denken en past er ook goed bij.

Leuke ijsjes print bij Zeeman!

Voor kleine meiden (tot maat 128 of maat 35) is er een superleuk badpak met bijpassende teenslippers met deze print. Gave cap erbij en hoe leuk is dit op het strand of bij het zwembad?! Je shopt deze drie items bij elkaar voor nog geen tientje!

Voor in de tuin en naar het strand/zwembad

Maar stel nu dat je eters krijgt en je wilt lekker de tuin in. Of je gaat naar het strand en zwembad, dan zijn er ook nog genoeg leuke items met deze print:

Gaaf hè? Met het tafelkleed en de servetten maak je die tafel opeens wel heel erg zomers! Ik ben enorme fan van de print en wilde het daarom graag met jullie delen. Ik hoop dat jullie de tip net zo leuk vinden. Doe er je voordeel mee en het weer wordt heus wel een keer beter, echt!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Marjon
    30 mei 2016 / 21:51

    Ik had ze ook al gezien in de folder, te lief! Persoonlijk vind ik de handdoek het leuks maar dat komt misschien omdat deze ook wat feller is.