Home + Review | LEGO® Ninjago Raid Zeppelin 70603

Review | LEGO® Ninjago Raid Zeppelin 70603

Ik begin maar gelijk met een bekentenis, want hoewel Milan echt een groot fan is van LEGO® Ninjago, heb ik nog wel een tijdje de boot af kunnen houden. Ik vond hem er echt te jong voor. Milan zelf was het daar niet zo mee eens, want hij speelt zelfs Ninjago met zijn vriendjes op het schoolplein. Ze hebben zelfs hele discussies met elkaar over wie welke kleur ninja is.

Totdat er vorig jaar een echte LEGO® Ninjago dojo in de stad stond waar kinderen een echte Ninjago diploma konden halen, want toen zag ik dat Milan het echt heel erg leuk vond en ging ik overstag. Hij is nu ook wat ouder dus krijgt ook andere interesses.

Inmiddels komt er zo nu en dan dus ook wat nieuws van Ninjago in huis.

Zo ook deze Raid Zeppelin (70603) die we vonden bij webshop Olgo. Olgo is een Nederlandse webshop waar je een zeer grote LEGO® collectie vindt. Zoek je een set, dan kun je deze zeer waarschijnlijk wel vinden bij Olgo. Het is een fijne, overzichtelijke webshop waar je snel vindt wat je zoekt én hij is scherp geprijsd, dat is uiteraard ook niet geheel onbelangrijk, want het is allemaal al kostbaar genoeg.

Mijn volgende bekentenis is dat ik wel overtuigd ben van Ninjago. Ik vind het nog steeds het allerleukst om een stadje te bouwen, maar ik begrijp wel waarom jongetjes het heel erg gaaf vinden. Bij de eerste set die Milan kreeg zat er een net in een vliegtuig die je zo uit het vliegtuig vandaan over je tegenstander heen kan gooien en dat vinden jongetjes cool.

In deze Raid Zeppelin kun je een lading dynamiet via een luik naar beneden droppen.

Naast de details en accessoires vind ik zelf dat het gewoon heel gaaf in elkaar zit. Neem bijvoorbeeld de “ballon” van de zeppelin, dat is typisch LEGO®, het is origineel, stevig, ziet er goed uit en dat maakt het tot een gave set om toe te voegen aan je collectie.

Ik noemde verder al heel even de accessoires en ook daar heeft deze raid zeppelin geen gebrek aan. De set bevat veel leuke onderdelen en drie minifiguren.

Toch was er nog één maar en ik denk dat veel moeders van zoontjes zich dit afvragen, want gaat je kind niet opeens gewelddadige verhalen spelen? Ik kan gelukkig vertellen dat dat voor Milan zeker niet geldt. Het gaat nog wel tussen goed en kwaad, maar dat is met het politiebureau ook zo. Verder speelt hij niet dat er iemand dood moet of iets dergelijks en dus kan ik niets anders dan concluderen dat dit een superleuke set is voor wat oudere jongetjes en zeker een leuke toevoeging is op je collectie!

Wil je eerst zelf nog even goed kijken naar deze set? Wij maakten er ook een stop motion filmpje van!

Wat vind jij van Ninjago? En kende je deze set al? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. Anke
    14 maart 2016 / 22:26

    Deze gaan we woensdag bouwen…krijgt mijn zoontje deze voor verjaardag? zoveelste set van ninjago maar hij speelt er dan ook dagelijks mee. Ook een beetje te vroeg qua leeftijd maar hij bouwt ze zelf. Altijd een succes!