Home + Shoplog | Shoppen in Amsterdam!

Shoplog | Shoppen in Amsterdam!

Ik vertelde je afgelopen dinsdag al dat ik heerlijk heb geshopt in Amsterdam afgelopen zaterdag, maar ik heb je nog niet laten zien wat ik allemaal heb gekocht. Ik twijfelde heel erg of ik voor deze shoplog een filmpje op zou nemen, maar heb toch gekozen voor foto’s zodat ik alles écht goed kon laten zien.

Veel moeders zullen dit misschien wel herkennen, maar ik kwam met meer kleding voor Milan thuis dan voor mijzelf. Voor Patrick heb ik ook gekeken, maar over bepaalde dingen twijfelde ik heel erg. Hij vindt namelijk niet alles wat ik uitzoek erg leuk en aangezien ik het daar dan heb gekocht is het niet zomaar even om te ruilen. Voor hem kunnen we dan beter in Rotterdam kijken, dan is hij er zelf bij.

Twee dingen voor mij en de rest is voor Milan, kijk je mee?

Dit kocht ik voor mijzelf bij Pull & Bear. Een groene blouse/jas met patches voor €39,95 en het shirtje kostte €5,99 dacht ik. Het shirtje vind ik juist leuk op een skinny met nette laarsjes en een colbertje. Gewoon even iets anders. Ik zag overigens heel veel shirtjes met allerlei printjes. De jas wil ik ook echt gebruiken als jas en staat ook erg leuk om een zwart strak jurkje.

Ik wilde voor Milan heel graag hoge sneakers omdat ik dat toch wat leuker vind staan dan lage. Ik wilde echter ook een kleur die hij in het najaar ook gewoon aan kon. Ik vond deze Nike Jordans zo ontzettend gaaf! Ik kocht deze voor €59,95 bij Footlocker Kids.

Ik had gehoopt dat ze bij de Zara in Amsterdam meer keuze zouden hebben dan in Rotterdam, maar ik vond het tegenvallen. Milan had broeken nodig, omdat hij zo lang wordt en die van Zara zijn altijd goed. Ik koos voor een zwarte skinny en deze stoere jeans. Het vest met de vlag vond ik al heel lang erg leuk en volgens Milan staan er op het grijze vest geen skulls, maar piraten. Ook goed haha. Ik was hier bij elkaar zo’n €77 voor kwijt.

Het was verder erg lastig, want alles heeft momenteel korte mouwen. Dat heeft hij voldoende, net als korte broeken. Ik ben juist nu op zoek naar lange mouwen en lange broeken. Dus mocht je nog een goede tip voor mij hebben hoor ik het graag.

Dit was de shoplog, ik ben benieuwd wat jij van de kleding vindt. Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 2 juni 2016 / 06:18

    Wat een stoere vesten voor Milan. Goed geslaagd! Ik weet niet waar je nu nog lange mouwen kunt vinden, ik ving laatst ook bot helaas…..

  2. 2 juni 2016 / 06:43

    Ik zag bij we nog leuke dingen met lange mouwen, misschien een idee.