Home + Psst, de nieuwe spaaractie van Albert Heijn is GRRRuwelijk leuk!

Psst, de nieuwe spaaractie van Albert Heijn is GRRRuwelijk leuk!

Een van de leuke dingen aan het blogger zijn is dat je als één van de eersten te horen (en te zien) krijgt welke nieuwe spaaractie van Albert Heijn er nu weer aankomt. Want laten we eerlijk zijn, die van Albert Heijn zijn toch altijd wel gaaf. Er is er tenminste hier in huis nog geen één geweest die niet in de smaak viel. En daarom vind ik het wel heel erg leuk dat ik nu al met jullie mag delen wat de nieuwe spaaractie wordt van de Appie… *Tromgeroffel*

Dino’s in virtual reality!

Net als met de dierenplaatjes-actie is Freek Vonk ook weer van de partij, maar dit keer staat alles in het teken van dinosaurussen. Dit heeft alles te maken met de echte T. rex (althans, het skelet natuurlijk) die begin september naar Naturalis in Leiden komt.

In aanloop er naartoe krijg je vanaf maandag 6 juni bij iedere €10 aan boodschappen bij Albert Heijn een pakje met 4 dinoplaatjes. In totaal zijn er 160 plaatjes met allerlei feitjes en weetjes, maar wat het bijzonder maakt is dat je bij 20 plaatjes alles kunt zien in augmented en virtual reality!  Er zijn twee soorten VR-brillen verkrijgbaar in de winkel. Een kartonnen variant voor € 2,49 en een iets luxere plastic versie die € 6,99 kost. Het verzamelalbum is verkrijgbaar voor 0,49 euro en in de eerste week gratis bij aankoop van de bonusaanbieding op de voorkant van de folder. De AH dino-app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Gratis app

De app is overigens helemaal gratis en daar zitten maar liefst 400 leermomenten in verstopt. De dino’s komen echt tot leven!

Wij mochten al kennis maken met deze nieuwe spaaractie en zijn ontzettend enthousiast! De combinatie met virtual reality maakt het uniek en zorgt ervoor dat kinderen nu al kennis maken met dit fenomeen. Wij zijn fan! Laat de dino gekte maar beginnen!

Wat vinden jullie van deze spaaractie? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 3 juni 2016 / 07:59

    Wat gaaf ! Ik heb hier een echte dinosaurus gek!!leuk zeg dat wordt daar boodschappen doen:)

  2. Mieke Stam
    3 juni 2016 / 08:38

    oh leuk zeg! helaas is onze AH deze week dichtgegaan voor 4 weken ivm een grote verbouwing, komt weer slecht uit 🙁 Ik ga maar hulplijnen inschakelen!