Home + Shoplog | Nieuwe kleding voor mijzelf geshopt!

Shoplog | Nieuwe kleding voor mijzelf geshopt!

We konden er niet meer omheen: bijna alle kleding is veel te groot geworden. Heel erg fijn, maar ook een beetje lastig omdat ik mijn streefgewicht nog niet heb bereikt en deze kleding, als het goed is, ook te groot gaat worden. Toch moest ik gaan shoppen, maar ik had een plan. Neutrale kleuren kopen en gaan voor kleding die iets oversized ook nog leuk is. Ook lette ik op de prijs en wilde ik het makkelijk kunnen combineren met elkaar en andere kleding. Dat is denk ik wel gelukt. Dit heb ik gekocht!

Shoeby

Vorig jaar kocht ik bij Shoeby een heerlijke spijkerbroek. Inmiddels is deze ook te groot, maar de broek zelf had een mooie pasvorm en ik wist dat ze deze in verschillende kleuren hebben. Je ziet het op deze foto niet goed, maar deze broek is donkerblauw en komt tot mijn enkels. Ook leuk dus met sneakers eronder.

Greenfield fashion

In Waddinxveen ga ik naar Greenfield. Geen spon, maar wel een hele mooie winkel met dames- en herenkleding van diverse merken. Wat ik fijn vind aan shoppen in Waddinxveen is dat je er gratis kan parkeren en er leuke winkels hebt. Maar goed, terug naar deze winkel, want ik vond het best lastig. Ik heb geen idee wat mijn maat momenteel is en wat mij nu echt leuk staat. Ik besluit gewoon van alles te passen wat ik leuk vind. Wat echt leuk is, hou ik even apart en daarna probeer ik setjes te maken.

Uiteindelijk besluit ik te kiezen voor neutrale, makkelijk te combineren kleuren. Lekker fris voor het voorjaar en het kan altijd.

Zo staan de outfits

Uiteindelijk staat het zo! Ik dacht dat beige mij wat flets maakte, maar met een gekleurd shirtje eronder kan het juist heel goed! Op de coltrui koos ik voor een iets donkerder, gebreid vestje. Dat maakt het wat minder saai vind ik. Het truitje zit op de foto wel strak naar beneden, maar ik probeer dit minder vaak te doen. Die neiging heb ik namelijk heel erg om valles te verhullen. Ik probeer het nu wat vaker in mijn broek te stoppen, al blijf ik mijn buik wel een dingetje vinden.

Ik ben in ieder geval wel heel blij met de kleding. Het jasje is inmiddels zelfs drie maten kleiner dan ik een jaar geleden nog droeg (maat 40 nu). De broek is maat 42 en van zowel het truitje als het shirtje draag ik maat XL. Dat voelt toch wel fijner.

De kassabon

Ik keek niet alleen naar wat ik met elkaar kan combineren, maar juist ook naar de prijs omdat ik nog verder af wil vallen en ik dus niet teveel geld uit wil geven. Het had echt nog wel goedkoper gekund denk ik, maar ik ben alsnog heel blij met de kleding en voel me er goed in.

Shoeby

  • Jeans: €49,99 (ze zijn nu overigens €59,95, maar de oude prijs stond er nog op)

Greenfield Fashion

  • Blauw shirt van Vero Moda: €16,99
  • Blazer van Only: €49,99
  • Coltruitje van Only: €26,99
  • Gebreid vestje van Ambika: €39,99

Totaal: €183,95. Dat is gemiddeld €36,79 per item. Goed geslaagd!

Wanneer heb jij voor jezelf nieuwe kleding geshopt? En waar let jij dan op? Ik ben benieuwd! Klets mee in de comments hieronder, op Facebook of op Instagram.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *