Home + Diary | Theater, heel veel LEGO, uit eten en shoppen

Diary | Theater, heel veel LEGO, uit eten en shoppen

Afgelopen week was een gezellige week. Zo gingen Chantal en ik naar het theater, had ik leuke afspraken voor het werk en gingen we zaterdagavond uit eten. Ook ons nichtje Maud kwam vol met verhalen terug van haar reis door Australië. Verder gingen Pat en Milan weer verder met het uitzoeken van alle LEGO en ging ik in mijn eentje shoppen. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Op kantoor vandaag en wij hebben de allerlekkerste lattes! De jongens hebben vandaag een studiedag en Pat is met ze thuis. Ze zoeken LEGO uit en zijn lekker thuis.

Als wij naar bed gaan, kijken we altijd even bij de jongens. Ik tref Floris met zijn knuffels onder zijn armpjes geklemd. Zo lief!

Dinsdag

Nog even de vloer dweilen voor we naar school en kantoor gaan.

Eerst Floris naar school brengen en zo lang mogelijk in de auto wachten in plaats van op het schoolplein.

Daarna rijd ik door naar de locatie waar ik zelf heel wat jaren heb gewerkt. We hebben hier de hele ochtend een overleg.

’s Middags werk ik thuis en ik ga vanuit locatie meteen door naar huis. Ik haal nog snel een croissantje voor de lunch en zie deze rollen liggen. Die koop ik binnenkort misschien wel om koekjes te bakken met Floris. Voor kleine kinderen is dit deeg ideaal. Zeker op een druilerige dag.

Ik krijg een harte tijdens het thuiswerken. Lief, kan ik er weer even tegen!

Woensdag

Vandaag komt nichtje Maud weer thuis na haar reis van zes weken door Australië. Ik kijk even waar ze vliegt en appt haar dat ze is gespot. Uiteindelijk appt ze dat ze is geland op Frankfurt om vanuit daar naar Amsterdam te vliegen.

Ze komt thuis met sneeuw.

Als de jongens op school zitten, werk ik nog even thuis. Daarna ga ik naar de stad voor mijn nagels en wenkbrauwen. Alles weer netjes! Daarna werk ik weer wat, lunch ik op mijn gemakje en rommel ik wat in huis. Heerlijk even zo’n leeg huis!

Zodra de jongens uit school komen hebben we haast: we moeten namelijk naar de preventie assistente van de tandarts. Zij maakt alles uitgebreid schoon en polijst daarna onze tanden. De mini APK zit er weer op voor vandaag, haha. Vervolgens rijden we door naar de musicalles.

’s Avonds staat er nog een leuk uitstapje gepland: ik ga met Chantal naar het theater! We gaan naar de voorstelling ‘#PERFECT’ van Bettina Holwerda en Renee van Wegberg. Deze wordt vanavond gespeeld in Zoetermeer. Wat een onwijs leuke voorstelling! Toevallig krijg ik deze zelfde avond een persbericht in de mail over deze voorstelling, want hij gaat in reprise en speelt in het najaar weer in diverse theaters door het land. Een aanrader voor alle moeders met herkenbare en grappige verhalen. Ook serieuze onderwerpen rondom het moederschap komen aan bod. We hebben genoten.

Donderdag

Samen naar school lopen. Ik word bij school opgehaald door een collega omdat we naar één van de locaties moeten.

Op locatie waar deze gave jukebox staat.

In de middag werk ik thuis en staan we weer op een regenachtig schoolplein. Zo’n zin de lente!

Maud is terug en brengt Australische koekjes mee!

Vrijdag

Ik werk de ochtend op kantoor en de middag thuis. Om 17.00 uur breng ik Milan weg voor een feestje, maar het sneeuwt enorm. Ik bied een andere moeder aan haar even naar huis te rijden, want zij is lopend. Ik doe mijn raam open om het haar te vragen. Was niet zo’n goed idee, haha.

Zaterdag

We beginnen de dag met kapster Manon die de jongens komt knippen.

Halverwege de ochtend ga ik even wat shoppen, want ik heb toch dringend wat nieuwe kleding nodig. Ik pas een nieuwe broek en koop wat nieuwe tops. Heel erg blij mee.

Eenmaal thuis maak ik met Floris een bananenbrood terwijl Pat en Milan de LEGO uit gaan zoeken.

En dit is nog lang niet alles… De mannen zoeken de boekjes bij de dozen, maar alle sets moeten nog worden uitgezocht. Dat is echter zoveel werk, dat we besluiten in kaart te brengen om hoeveel sets het gaat. Daarna kijken we of we iemand kunnen vinden die de hele partij op zou willen kopen en tijd en zin heeft het allemaal uit te zoeken. Ik weet niet of dat gaat lukken, maar niet geschoten is altijd mis.

’s Avonds gaan we uit eten bij La Baraque in Zevenhuizen. Altijd gezellig en lekker.

’s Avonds komt Maud weer langs om foto’s te laten zien en te vertellen over haar reis naar Australië. Wat een waanzinnig gave reis heeft ze toch gemaakt.

Zondag

We blijven lekker thuis vandaag en Pat en Milan zijn weer letterlijk de hele dag bezig met het uitzoeken van de LEGO. Ze wegen alles en het blijkt ruim 155 kilo te zijn! Later komen ze nog een kist tegen dus we gaan richting de 200 kilo LEGO. Ze zoeken alle boekjes uit bij de dozen en stoppen de boekjes in de dozen. Ook een flinke klus, maar dan is dat ook vast gedaan. Floris tekent ondertussen een hele lieve tekening.

Dit was onze week! Mocht je iemand kennen die wellicht interesse heeft in de LEGO, dan kan diegene mij mailen op info@mariscakenter.nl. Verder gaan we zien wat de komende week ons weer gaat brengen. Fijne week!

 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Anneke
  13 maart 2023 / 11:55

  Hoi,
  Ik ben erg benieuwd naar het recept van bananenbrood!
  Kun je dat ook delen?
  groet Anneke