Home + Shoplog | Nieuwe kleding geshopt voor de jongens!

Shoplog | Nieuwe kleding geshopt voor de jongens!

De laatste zaterdag voor deze lockdown in ging, hebben we nog heerlijk kleding geshopt voor onze jongens. Ze hadden weer het één en ander nodig en stiekem kon ik het gewoon niet laten om nog even langs onze favoriete ondernemers in Gouda te gaan om ze een hart onder de riem te steken en er wat te kopen. Ze hebben ons nu heel erg hard nodig en willen niet dat ze verdwijnen. Onze favoriete kinderkledingwinkel in Gouda is Onze Nieuwe Winkel. Mijn moeder kocht mij kleding er al toen ik klein was al heette de winkel toen nog anders. Inmiddels koop ik er de kleding voor mijn kinderen. We kennen Trudy en Jip, de moeder en dochter die in de winkel staan, al heel lang en daarom is dit artikel voor hen, om ze een hart onder de riem te steken.

Kleding voor Milan

De sweaters van Milan werden opeens allemaal wat korter en ik vind dat niet zo mooi staan. Het is dan net of hij erin “hangt” en opeens staat kleding hem dan minder mooi. We moesten dus vooral truien aanvullen.

We kochten deze drie sweaters bij Onze Nieuwe Winkel. De eerste is van Levi’s en is heerlijk zacht van binnen. Echt zo’n typische trui die altijd goed is en altijd kan. De tweede sweater heeft een aubergine-achtige kleur en is van het merk ‘Street Called Madison’. De kleur is net even wat anders en de trui kan ook heel goed netjes worden gedragen.

Dan nog een heerlijke knalkleur van het merk ‘Raizzed’, het broertje (of zusje) van ‘Vingino’. Omdat ‘ie zo lekker opvallend is, is dat heel welkom tijdens deze donkere dagen.

Tot slot kochten we nog een mooie zwarte skinny jeans van LTB. Deze heeft zo’n mooie pasvorm!

Milan wordt ouder en het zal niet heel lang meer duren of we kunnen er geen kleding meer voor hem shoppen, maar gelukkig kunnen we voor Floris nog heel wat jaren vooruit.

Kleding voor Floris

Als eerste ging ik los op mijn favo merk voor Floris: Lil’ Atelier! Ik kocht er dit heerlijk teddy vest die hij ook aan kan als jas in het voorjaar. Zelfs nog met een bodywarmer erover. De gestreepte longsleeve is ook heel erg gaaf en kon ik niet laten hangen. Tot slot een basic, oversized sweater met tekst aan de achterkant. Die kleur staat Floris heel erg goed bij dat blonde koppie.

Ook leerde ik een nieuw merk kennen waar Floris nog net in past: ‘The New Chapter’. Ook dit is een oversized sweater en dat staat hem zo gaaf, zeker op een toffe jeans.

Lokale ondernemers steunen

Ik weet dat ik veel lezers heb ik Gouda, maar ook als je niet in Gouda woont, kun je shoppen bij Onze Nieuwe Winkel. Trudy en Jip staan met liefde voor je klaar en je kunt gewoon bestellen in de webshop. Door middel van deze shoplog hoop ik hen te helpen. Veel items shop je nu met maar liefst 50% korting, waaronder deze merken. Woon je wel in de buurt, dan kun je de kleding afhalen bij de winkel.

Verder shop je er ook de te gekke, tijdloze badstof vestjes. Floris heeft er nu nog vier en die dingen zijn zo gaaf en staan zo lief. Ideaal voor nu binnen en in het voorjaar of zomer als jasje of als extra bescherming op het stand. Echt, die vestjes zijn life savers!

Hier draagt Floris twee van zijn badstof vestjes, hij heeft ook nog een groene en een blauwe. 

De dikgedrukte linkjes in dit artikel leiden je direct naar de webshop van Onze Nieuwe Winkel. Je kunt ze ook volgen op Instagram. Hier zie je nog meer van de te gekke collecties en aanbiedingen die ze nu hebben.

Ik wil benadrukken dat ik op geen enkele manier betaald wordt voor dit artikel, ik wil deze mensen gewoon heel erg graag helpen.

Wat vind je van de geshopte kleding, we zijn goed geslaagd toch?

liefs

 

 

 

Kerst 2021Kerst 2021

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *