Home + Shoplog! De leukste (woon)cadeaus van Action, Zeeman, HEMA en Kwantum!

Shoplog! De leukste (woon)cadeaus van Action, Zeeman, HEMA en Kwantum!

Ik heb de laatste tijd heel veel leuke cadeautjes (voor mezelf haha) geshopt bij Action, Zeeman, HEMA en Kwantum en dat vroeg om een shoplog. Alles bij elkaar was ik zo’n €30 kwijt en dan heb ik toch wel heel gave dingen gescoord als zeg ik het zelf.

Op Instagram kreeg ik veel reacties en likes op sommige spulletjes dus leek het mij erg leuk alles te laten zien in deze shoplog. Mocht je enthousiast zijn zou ik wel snel naar de winkel gaan, want ik kreeg ook veel reacties dat sommige spulletjes al waren uitverkocht bij een aantal filialen.

Kijk je mee naar mijn nieuwe shoplog?

Ik hoop dat deze shoplog je weer nieuwe inspiratie heeft gegeven. Wat vind je van de spulletjes?

Liefs, Marisca

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie