Home + Cadeautip voor alle moeders; dé ideale tas van Duifhuizen tassen en koffers!

Cadeautip voor alle moeders; dé ideale tas van Duifhuizen tassen en koffers!

Wij moeders slepen wat spullen mee op een dag. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor ons werk of tijdens een middagje winkelen. En al die spullen gaan natuurlijk in een tas. Wij vrouwen hebben eigenlijk ook nooit genoeg tassen. Voor iedere gelegenheid hebben we er wel één en hoeveel tassen we dan ook mogen hebben, we hebben allemaal een favoriet.

Dat had ik tot voor kort ook. Eigenlijk was het geen favoriete tas, maar het was gewoon praktisch om deze altijd mee te nemen. Dan hoefde ik tenminste niet iedere keer mijn spullen in een andere tas te doen. De tas zelf was ook niet praktisch, want het was een echte handtas. Wel ruim, maar ik kon hem niet om mijn schouder dragen. Kortom, ik was er niet heel happy mee en wilde al een tijdje een nieuwe, maar op de één of andere manier gunde ik mijzelf dat dan weer niet.

Maar nu de feestdagen er aan komen is een nieuwe tas natuurlijk wel het perfecte cadeau 😉

Dit mijn ideale tas!

De feestdagen begonnen voor mij wel erg vroeg, want ik mocht van Duifhuizen tassen & koffers een nieuwe tas uitzoeken. Wat een straf 😉 Ik was ontzettend blij, want nu kon ik eindelijk een tas uitzoeken waar ik écht heel wat jaren plezier van zou hebben. Dit waren mijn wensen:

  • Ik moest hem om mijn schouders kunnen dragen
  • Er moest ruimte zijn voor mijn tablet en laptop
  • Hij moest bij zoveel mogelijk kleuren kleding passen
  • Hij moest zelf een tijdloze kleur hebben
  • Er moesten boeken in kunnen (ik hoop namelijk volgend jaar nog een korte opleiding te kunnen doen)
  • Er moesten veel opbergvakjes in zitten voor pennen, boekjes etc.

Best een behoorlijk eisenlijstje natuurlijk, maar ik denk dat vooral werkende moeders deze wel herkennen. Het is namelijk fijn als je laptop én je lunchbox erin passen en je dan ook nog wat ruimte over hebt.

Als ik dit zou kunnen had ik meteen het perfecte cadeau gevonden. En ja hoor, het lukte, want ik vond dit alles in deze tas van Emily & Noah!

Cadeautips

Laten we eerlijk zijn, een tas of portemonnee is natuurlijk het perfecte cadeau. Niet alleen om te krijgen, maar ook om te geven, want wie wordt daar niet blij van? Toch kan het best lastig zijn om te kiezen. Daarom vind je op de website van Duifhuizen tassen en koffers cadeatips voor de hele familie. Bij aankoop van één van de deelnemende cadeaus krijg je een kraskaart waarmee je een te gekke beleving kunt winnen! Er zijn belevingen voor kids & family, family & friends én friends & party.

Op de speciale ‘Get Presents’ pagina vind je heel veel cadeau ideeën en alle ins en outs over de actie die tot en met 31 december loopt.

Er is bijna niets leukers dan shoppen in de gezellige winkels voor de feestdagen, ik kan in ieder geval niet wachten!

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties