Home + Shoplog | Hoeveel zal dit gekost hebben?

Shoplog | Hoeveel zal dit gekost hebben?

Ik was er even aan toe en had eigenlijk al heel lang niet echt meer iets voor mezelf gekocht. Tot afgelopen weekend en gisteren dan. Eerst kocht ik heel fijne New Balance sneakers met mijn favoriete kleur mint, maar ik wilde ook graag nieuwe kleding shoppen.

Dus had ik het plan gevat om gisteren op mijn “vrije” dag even naar Rotterdam te rijden en even lekker te shoppen. M wil altijd mee, behalve gisteren. Toen heeft meneer vervolgens geregeld dat hij bij opa mocht blijven. Toen mijn moeder en ik wegreden heeft hij ook gezegd ‘Zo, die zijn weg’. Terwijl M dus mannendag had met opa zoals hij zelf zei, konden mijn moeder en ik dus even lekker shoppen.

Alle items die ik heb gekocht laat ik dus zien in deze shoplog. Toch ben ik heel benieuwd wat jij denkt dat het gekost heeft!

Ik kan nooit helemaal alleen voor mijzelf shoppen dus ja, ook nog twee nieuwe broeken, en twee nieuwe truien voor M. Oja, en drie zonnebrillen. Kinderen en zonnebrillen zijn geen match made in heaven en ik ben er dus al een hoop kwijtgeraakt of ze gaan kapot. Ik ben er nu dus op voorbereid. Eén in zijn rugtas, één thuis en één in de auto. Tenminste, dat heb ik zo bedacht. Ik ben heel benieuwd hoe lang dat ook stand houdt….

Maar goed, de shoplog dus. Hieronder laat ik je zien wat ik allemaal heb gekocht. Ik ben er heel erg blij mee!

Shoplog, mama blogger, Marisca, Kenter, kleding, zara, river, island, Primark, Rotterdam
Dit heb ik dus voor M gekocht. Is ook met elkaar te combineren al weet ik niet of de army trui en de lichte broek nu zo’n goede match zijn… De donkere broek is voor het eerst geen skinny, ben heel benieuwd!

Shoplog, mama blogger, Marisca, Kenter, kleding, zara, river, island, Primark, Rotterdam
De army sweater heeft echt heel leuke details zoals het borstzakje.

Shoplog, mama blogger, Marisca, Kenter, kleding, zara, river, island, Primark, Rotterdam

Shoplog, mama blogger, Marisca, Kenter, kleding, zara, river, island, Primark, Rotterdam

Vorige week zag ik de lichte trui al bij River Island, maar heb hem toen niet gekocht. De hele week spijt, maar nu heb ik hem alsnog. Leuk is dat de achterkant iets langer is dan de voorkant. Al deze items zijn van Zara en River Island. De zonnebrillen zijn van Primark. Ik geef dus echt niet veel geld meer uit aan zonnebrillen 😉 Het Hawaï shirt kon ik niet laten liggen en is de trend voor jongetjes deze zomer. En als het nog te fris is, is hij ook superleuk onder een spijkerjasje!

Shoplog, mama blogger, Marisca, Kenter, kleding, zara, river, island, Primark, Rotterdam
Dit is een deel van wat ik heb gekocht. Een mintkleurige (hoe kan het ook anders) blazer en een heel lief vestje met stippen.

Shoplog, mama blogger, Marisca, Kenter, kleding, zara, river, island, Primark, Rotterdam
Daarnaast heb ik twee spijkerbroeken een shirt en een oversized gestreept vest gekocht. Ook ik kan meerdere dingen met elkaar combineren.

Shoplog, mama blogger, Marisca, Kenter, kleding, zara, river, island, Primark, Rotterdam

En toen zag ik dit kussentje. Ik ben gek op ananas en ook hier zit mint in verwerkt. Ook aan de achterkant. Ik vond hem zo leuk! Het was zielig om hem te laten liggen 😉

Ik ben benieuwd wat je van deze shoplog vindt. Lekker veel geshopt dus. Toch ben ik heel benieuwd naar wat jij denkt dat dit heeft gekost. Laat dus je reactie achter in de comments hieronder. Ik laat het van de week weten, maar wij waren nogal verbaasd over de prijs…

Marisca, Kenter, mamablogger

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 24 februari 2015 / 12:17

    Ik heb echt geen idee over de kosten. Het ananas kussen vind ik grappig. Insekten en ananas schijnen helemaal hot te zijn!