Home + Shoplog | Dit heb ik voor mijzelf geshopt, en dat was veel!

Shoplog | Dit heb ik voor mijzelf geshopt, en dat was veel!

De afgelopen weken heb ik flink voor mijzelf geshopt. Ik kan mij niet heugen wanneer ik voor het laatst zoveel heb gekocht van wat duurdere merken zoals Only Carmakoma en Exxcellent, één van mijn nieuwe lievelingsmerken. De bezem ging daarna door mijn kledingkast en ik heb veel items weggegaan. Het was tijd voor items die mij mooier staan, lekkerder zitten en die ik met elkaar kan combineren. Ik laat alles aan jullie zien inclusief wat foto’s waarbij ik de kleding aan heb!

Altijd fijn, de kleding van Only Carmakoma

Je zou bijna denken dat ik aandelen heb in Only Carmakoma, maar ik ben oprecht fan van dat merk. Het is het zusje van Only, maar dan vanaf maat 42. De kleding is hip en vooral de spijkerbroeken zitten mij als gegoten. Daarom kies ik keer op keer voor dit merk.

Deze jeans heb ik ook in het grijs. In het echt is deze wat lichter van kleur en daarmee perfect voor dit seizoen. Ik draag er wel een riem omheen, maar hij zit echt zo mooi en heeft precies de goede lengte (in ben 165 cm).

Ik ben helemaal geen type voor een blouse, maar deze lange, witte vond ik wel erg leuk. Niet de beste foto die ik gemaakt heb, maar een witte blouse is een witte blouse ?. Ik heb hem al een aantal keren gedragen met een wit hemdje eronder, maar ik knoop hem wel op. Ik heb deze dus nog niet op zijn langst gedragen.

Op deze foto zie je de jeans en daarop het witte bloesje. Het paarse vestje is ook nieuw, deze laat ik zo ook zien.

Dit truitje van Only Carmakoma lijkt op deze hanger vooral vormeloos en somber, maar het is echt een superfijn truitje die ook nog eens heel mooi staat!

Ik draag hem bijvoorbeeld op deze broek met print en draag er een jasje overheen. In dit geval een spijkerjasje. Met een leuke sjaal maak je het helemaal af.

Van deze twee tuniekjes heb ik nog geen foto waarop ik ze draag. De eerste is een terracotta kleur welke superleuk staat op een skinnyjeans met een stoer jasje erop. De tweede draag ik bijvoorbeeld op mijn donkergrijze jeans en dan draag ik er een spijkerjasje op (i love spijkerjasjes ❤️) Witte sneakers eronder en klaar ben je!

Van Only Carmakoma kocht ik tot slot deze lange bodywarmer. Ze zijn super hip en ik vind het zo leuk voor wanneer het warmer wordt. Ik heb hem alleen nog maar gepast en nog niet gedragen, maar dat ga ik zeker doen!

Het paarse vestje

Niet mijn beste foto, wel een vrolijke, want ik ben heel blij met deze outfit. Ook hier draag ik het paarse vestje. Deze is van het merk Haily’s. Eronder draag ik een shirtje van S. Oliver. Deze is ook nieuw en boven de grijze strepen zit een heel subtiele lila paarse streep. Top combi!

Jasjes!

Ik kocht ook twee colbertjes: de geruite is van Paprika en de zwarte van MS Mode. Beiden shopte ik bij Wehkamp. Het geruite jasje staat ook heel mooi netjes op de donkergrijze top van Only Carmakoma. Dat kleedt echt enorm af!

Nieuw favoriet merk: Exxcellent

Bij de winkel waar ik Only Carmakoma koop (kom ik zo nog op terug), maakte ik kennis met het merk Exxcellent. Van dit merk kocht ik deze twee broeken met print welke zijn gemaakt van travel stof. Dit zit zo onwijs lekker!

 

Iets heel anders dan ik gewend ben, want ik leef zo’n beetje in Skinny jeans, maar ik vind dit echt een superleuke outfit!

Tot slot: nieuwe sneakers om de zomeroutfit mee af te maken

Ze stonden al een tijdje op mijn wishlist, maar uiteindelijk heb ik ze toch gekocht: Veja sneakers! Ze lopen als pantoffeltjes, zijn duurzaam en het is wat betreft kleuren weer eens wat anders.

De winkel waar ik Only Carmakoma en Exxcellent koop

Ik heb behoorlijk wat geshopt, maar ik kan hiermee wel een hoop verschillende leuke outfits maken voor het voorjaar en de zomer. Ik heb mijn kledingkast uitgeruimd en er is veel weggegaan. Ik weet steeds beter wat mij wel en niet leuk staat en denk dat ik met deze outfits weer een stap in de goede richting heb gezet. Daarom vind ik fysiek shoppen toch fijner dan online en vorig jaar ontdekte ik in Schoonhoven een leuke kledingwinkel welke zowel Only Carmakoma als Exxcellent verkoopt.

We gingen er naar binnen en ik werd enorm goed geholpen door Daphne en de afgelopen keer door Monique. Zij namen de tijd voor mij, gaven tips en het maakte niet uit hoe lang het duurde, ik mocht alles proberen en zij kwamen enthousiast met nieuwe ideeën. Dat maakt dat ik er iedere keer weer terug kom.

Toen de winkels nog volledig gesloten waren, gingen zij niet bij de pakken neer zitten, maar organiseerden zij per merk een Facebook live modeshow. Zo ook van Only Carmakoma. Ik reageerde met wat ik graag wilde hebben en de volgende dag (op een zondag!) stond Monique voor de deur. Die was van Schoonhoven naar Gouda gereden om de kleding te brengen. Ik mocht alles op mijn gemakje passen, appen wat ik graag wilde houden en een paar dagen later stond Monique weer voor de deur. De kleding die retour ging, nam ze mee en later kreeg ik een Tikkie voor de kleding die ik wilde houden. Dat is toch topservice?!

Daarom wil ik hen ook graag noemen in deze post. De winkel heet ‘Stekelenburg by Dolce Vita’ en ze verkopen er te gekke kleding voor iedere vrouw in iedere prijsklasse. Ik shopte er bijvoorbeeld ook het paarse vestje. Je kunt hen volgen via Facebook en Instagram, neem echt even een kijkje. Het is de moeite waard en ze verdienen het.

De omgeving is prachtig, dus je kunt er meteen een coronaproof uitje van maken ? Zo kun je lekker bij het water zitten en wat lekkers eten. De dames van de winkel wijzen je de weg. Verder zitten er nog meer te gekke winkels in Schoonhoven en is Pand96 ook een aanrader.

liefs

 

Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *