Home + Schoppend kind, muggen in de nacht en druk!

Schoppend kind, muggen in de nacht en druk!

Terwijl ik begin aan deze post, moet het nog 6:00 uur ’s morgens worden. Heb net mijn haar gewassen en de bedden zijn al opgemaakt. We zijn namelijk al even wakker… Zoonlief kroop vannacht lekker bij ons en had heel veel zin om het dekbed met enige regelmaat van het bed te schoppen en een mug vond mijn bloedgroep AB positief wel erg lekker. Die mug dacht waarschijnlijk dat hij de jackpot had, want mijn bloedgroep komt niet zo vaak voor.

Terwijl ik vannacht wakker lag heb ik een te gekke bodywarmer gezien voor Milan bij een kinderkleding winkel op Facebook, heb ik mijn afspraken voor deze en komende week nog even doorgenomen en me bedacht dat het toch best heel erg druk wordt de komende tijd.

Veel afspraken voor mijn werk de komende tijd en het grote aftellen is dan toch echt begonnen; over drie weken neem ik afscheid van mijn werk als activiteitenbegeleider. Gisteren was mijn laatste dinsdag en de komende drie weken ben ik daar nog twee ochtenden in de week om de laatste dingen over te dragen en af te sluiten.

Maar goed, druk dus. En dat is precies wat wij werkende moeders het altijd hebben. Toen ik toch even in slaap viel vannacht droomde ik over morgen. Ik droomde dat het me niet lukte om Milan op tijd op de peuterspeelzaal te krijgen en dat ik daardoor ook niet op tijd kon zijn voor mijn afspraak. Helemaal in paniek was, ik ben namelijk nooit te laat!

En toen wist ik, oké Maris, neem het even per dag. Concentreer je op de dingen die je vandaag moet doen, schrijf het van je af in een blog ;-), zet daarna een kop thee en begin gewoon bij het begin! Er komen namelijk nog veel meer van dit soort dagen, maar zo lang je doet wat je leuk vindt is het allemaal zo erg nog niet! En laat ik het nou heel erg leuk vinden wat ik doe 😉

dreams work Marisca Kenter

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties