Home + Hoe verder na de Twittertraining?

Hoe verder na de Twittertraining?

Ik ben altijd bezig. Is het niet met mijn werk, dan ben ik wel met het huishouden bezig, de administratie aan het doen, een tijdschrift lezen (is toch ook research?!), de boodschappen aan het doen of iets anders. Ik kan namelijk niet niets doen! Dat zit niet in mijn aard en dat zal het ook nooit zitten ook.

De afgelopen weken heb ik op mijn ‘vrije’ donderdagochtend de online Twittertraining van MamaMarketing gevolgd. Hoewel ik al vaak en veel twitter, wilde ik ook tips; over mijn Twitterbio, hoe krijg je meer volgers, wat zijn kwalitatief goede tweets, etc. Iedere week kregen we huiswerk (in totaal zijn er 5 lessen) en die bespraken we dan op donderdagochtend. We, dat zijn Diana van MamaMarketing en drie cursisten waaronder ik.

En het was voor mij weleens passen en meten wat betreft het maken van het huiswerk, toch is het iedere keer gelukt (op die ene keer na dat ik ziek was, maar die heb ik ingehaald) en dat was geen moeilijke opgave hoor! Iedere week was het namelijk ook leerzaam en gezellig om deze training te volgen en hebben we ook veel geleerd van elkaar. Wat een tips hebben we gekregen!

En nu is de training dus echt voorbij. En dan is de grote vraag, wat ga je nu doen? Hoe nu verder dus?

Nou, ik zal je op de hoogte houden. Ik twitter nu nog uit mijn persoonlijke naam, @MariscaKenter. Dit account is vooral persoonlijk en bedoeld voor deze blog. Dus de combinatie gezin, webshop en baan. Omdat mijn doelgroep anders is, jonger ook vooral, zitten zij niet te wachten op deze combinatie. En andersom natuurlijk ook niet. Daarom heb ik een twitternaam geclaimd voor de webshop. QueenC was al bezet, dus het is @QueenCMusthaves geworden. Hier heb ik dus ook het logo van de webshop op aan laten passen. In plaats van ‘sieraden en mode-accessoires’ staat daar nu ‘Fashion Musthaves’ onder.

Daarna heb ik het domein www.queencmusthaves.com geclaimd als blog en ben ik bezig die op te bouwen. Ik hoop daar van het weekend al een heel stuk verder mee te zijn. Ook weer een WordPress blog en daar ben ik inmiddels al goed bekend mee. Er is al het één en ander geïnstalleerd dus het begin is er. Al deze dingen heb ik gistermiddag gedaan, dus zo snel kan het gaan!

Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen, maar het zijn en blijven twee op zichzelf staande blogs. En mocht je voor jouw (web)winkel nog steeds geen blog hebben…. Het kan er zo snel al zijn en het is écht een must!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie