Home + Review & Winactie | Inventum heetwaterdispenser met binnen 5 seconden heet water tot 100 graden

Review & Winactie | Inventum heetwaterdispenser met binnen 5 seconden heet water tot 100 graden

Tot voor kort zette ik alleen ’s morgens een kopje thee en een enkele keer ’s avonds. Nu we vaker thuis zijn en ik thuis werk, zet ik aanzienlijk meer thee. Zetten inderdaad, want thee drinken deed ik minder, omdat ik na het aanzetten van de waterkoker weer aan het werk ging en het vervolgens weer vergat. Sinds vorige week is dat anders. Ik kreeg van Inventum een heetwaterdispenser waarmee je binnen enkele seconden water kunt verwarmen tot 100 graden. In deze review vertel ik je er alles over en laat ik hem uitgebreid zien, maar ik mag er ook één verloten! Doe je mee?

Wat is een heetwaterdispenser?

Met een heetwaterdispenser bepaal je zelf hoeveel water je op een bepaalde temperatuur verwarmt. Je kunt het vergelijken met een heetwaterkraan zoals een Quooker. Je draait de kraan open, houd je glas eronder en je draait de kraan dicht als je glas vol zit. Met een heetwaterdispenser doe je bijna hetzelfde. Alleen nu bepaal je zelf de temperatuur van het water. Wat kouder water als je water nodig hebt voor een fles en warm voor bijvoorbeeld een kopje thee. Je draait de knop op de juiste temperatuur, zet het glas eronder, vervolgens zet je de dispenser aan en het water begint na enkele seconden op de juiste temperatuur te lopen. Zit het glas vol of heb je voldoende water voor een flesje? Dan druk je de knop weer uit.

Hoe bevalt de Inventum heetwaterdispenser?

Zo’n anderhalve week geleden ontvingen we van Inventum deze heetwaterdispenser en we probeerden hem meteen uit. Het kwam sowieso goed uit, want onze waterkoker (die overigens ook heel fijn was) begon te lekken als we het water in het glas schonken.

We zetten de kalkfilter in het waterreservoir en deden de stekker in het stopcontact. In de handleiding stond dat we de dispenser nog twee keer door moesten spoelen en daarna was hij klaar voor gebruik. Klopte het echt dat je na enkele seconden warm water kreeg? We waren wat sceptisch, maar het was echt zo!

Anderhalve week later zijn we fan. Het water in de dispenser blijft gewoon koel waardoor je daarna bijvoorbeeld een flesje kunt maken zonder dat het water nog te warm is en je het weg moet gooien. Je kookt geen water dat je niet nodig hebt.

De voordelen

  • Met de heetwaterdispenser bespaar je energie omdat je nooit teveel water kookt;
  • Je kunt kiezen op welke temperatuur je het water wilt verwarmen;
  • Er kan 2,2 liter water in (handig met visite)
  • Er zit een kalkfilter in;
  • Er past een grote fles onder;
  • Hij neemt niet veel ruimte in en door het model is hij gemakkelijk in een hoekje te plaatsen;
  • Gemakkelijk te installeren;

Wij zijn er oprecht heel blij mee en het is een leuk en goedkoop alternatief op een kokend waterkraan.

Jij kan er één winnen!

Zo vlak voor het weekend (én Moederdag) heb ik een superleuke winactie voor jullie; ik mag van Inventum een heetwaterdispenser verloten! Meedoen is heel simpel: laat hieronder een reactie achter en vertel waarom jij er graag eentje wilt winnen of voor wie je hem wilt winnen. Misschien wil je je moeder wel verrassen voor Moederdag. Meer hoef je niet te doen. Wil je extra kans maken op de dispenser? Volg mij dan ook op Instagram en laat mij dat in de reactie weten.

Let erop dat je meedoet met een mailadres dat je regelmatig checkt. Ik mail je namelijk op dat mailadres als je hebt gewonnen.

De winactie duurt tot en met 5 mei 2020. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Wil je niet wachten en ben je al overtuigd? Hieronder kun je de heetwaterdispenser direct shoppen.

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

126 Comments

  1. Marina
    24 april 2020 / 06:58

    WoW! Wat een luxe om deze te hebben! Ik heb nu een waterkoker die wat er meer als 2 minuten over doet om het water te koken. Dus voordat ik mij in de morgen op de badkamer bevindt, zet ik hem al aan. Ik zou het geweldig vinden om deze te mogen winnen. En is idd heel handig als je bezoek krijgt.

  2. MarjonS
    24 april 2020 / 07:03

    Dat ziet er mooi uit. Wij zijn thee drinkers dus een mooi cadeau voor Moederdag. (Drinken geen koffie)
    En aangezien ik degene ben die voor cadeautjes zorgt voor andere mag ik nu mezelf verwennen.

    Volgen ig m.arjo.n

    • Eva
      24 april 2020 / 08:38

      Dat lijkt me heel handig om te hebben. Ben een echte theedrinker, met trage waterkoker.
      Het lijkt me ook handig met flesjes. Binnenkort ga ik bevallen van onze 2de jongen. Dan zal het zeker fijn zijn om zo’n ding te hebben

    • Marie
      25 april 2020 / 18:15

      Wat leuk en fijn! Ik ben alleen en krijg nu geen bezoek – best saai – vooral omdat ik in de risicogroep val- maar ik mag niet klagen. Ik ben niet ziek en er komen betere tijden en dan is deze prijs zo heerlijk. Ik zie mijzelf al met deze geweldige luxe op mijn aanrecht maar eigenlijk gun ik het iemand die zich nu het vuur uit de sloffen rent voor Coronapatiënten. Dus eerlijk is eerlijk…ik hoop een verpleegster of een verzorgster van dementerenden of gehandicapten- dat zo iemand wint

  3. Els Black
    24 april 2020 / 07:12

    Ik doe heel graag mee, mijn waterkoker begint kuren te krijgen en aangezien ik zwanger ben van jongen nr 3 is alle tijdswinst ook fijn natuurlijk. Ik volgde je al op Instagram.

  4. Marloes de Vetten
    24 april 2020 / 07:21

    Superhandig zeg!! Ideaal in onze keuken waar we toen geen cooker in hebben laten zetten. Echt jammer als je weet dat we lekker veel thee drinken.
    Ik win m graag voor mijn gezin en volg je nu ook op instagram. Marloesdevetten

  5. Alicia Hofman
    24 april 2020 / 07:24

    Ik wist niet van het bestaan af maar wat geweldig.. Ik ben een echte thee drinker en het lijkt mij super fijn dat je de temperatuur in kan stellen. Voorlopig gaan we onze keuken niet vernieuwen dus dit zou wel een hele mooie oplossing zijn!

  6. Jet
    24 april 2020 / 07:32

    Wow wat een goeie review en wat een super handig apparaat! Zou ik graag in mn keuken hebben! Ik drink graag thee en herken je verhaal helemáál. Water koken en dan na een uurtje bedenken dat je helemaal geen thee hebt gezet…en vaak laat ik het dan maar:) Ik volg je natúúrlijk op Instagram! Succes met je blog, ik lees ze graag

  7. Geke
    24 april 2020 / 07:35

    Wouw, dit zou fantastisch zijn om deze te winnen!
    Groetjes Geke Douw.

  8. Kelly Aarts
    24 april 2020 / 07:48

    Dat lijkt me echt superhandig! Ik heb echt hetzelfde als jij, dan zet ik de waterkoker aan en vergeet ik het weer.🙈
    Of ik blijf er maar naast staan, maar sta me dan te irriteren dat het zo ontzettend lang duurt haha.
    En we zijn hier met 4 theedrinkers in huis, dus drinken nu echt enorm veel thee. Duimen dus maar!

    • 24 april 2020 / 08:35

      Wat super handig! Zeker met de kleine meid opkomst, om nog sneller een flesje klaar te hebben snachts!
      -X- Petra

  9. Marjolein
    24 april 2020 / 08:07

    Nog nooit zo’n apparaat gezien. Als hoogzwangere theedrinker zou het hier perfect uitkomen. Ik volg je op IG 😉

  10. Lisette Petronilia
    24 april 2020 / 08:16

    Wauw als thee drinker zou dit geweldig zijn. De kinderen willen nu vaak een kopje thee voor me maken en dat vind ik doodeng met die waterkoker. Hier zou dat een stuk veiliger mee kunnen!

  11. Sandy
    24 april 2020 / 08:18

    Ik zou heel graag meedoen. Met 2 pubers in huis die gek zijn op thee en geen geduld hebben zou dit een uitkomst zijn. En misschien hebben ze dan ook tijd om voor mama een kopje te maken…

    • Sandy
      24 april 2020 / 08:20

      O vergeten erin te zetten maar volg je ook op insta

  12. Linda
    24 april 2020 / 08:29

    Oh wat een geweldig apparaat. Ik herken dat thee zetten waar je wel de waterkoker aanzet maar het daarna vergeet. Daarnaast drinkt mijn man juist weer koud water en mijn zoontjes zijn gek op beiden, dus deze machine komt bij ons heel goed terecht. Ik zou hem waanzinnig graag winnen ☺️
    Ik volg je op instagram! Wel met een ander mailadres dan die ik hieronder invul, is dat een probleem?

  13. Joyce Bals
    24 april 2020 / 08:42

    Wat een heerlijkheid lijkt me dit, ik drink de hele dag door warm water, soms te heet soms te koud. Met deze heetwaterdispenser is het altijd op de dezelfde temperatuur. En wanneer ik zin heb in een theetje of er visite is (of ik moet thuiswerken😉) is het ideaal qua snelheid.

    Uiteraard volg ik je 😁

  14. Gerleen
    24 april 2020 / 08:55

    Ik doe heel graag mee! Dit lijkt me een goede, toegankelijke manier om meer thee te gaan drinken! Ik volg je al lange tijd op Instagram, lees graag je artikelen en zo’n winactie is helemaal tof. Ik ga duimen!

  15. Ingrid
    24 april 2020 / 09:18

    Als echte theeleut doe ik graag mee

  16. Manon van der Zwan
    24 april 2020 / 09:22

    Ik doe graag mee voor mijn zusje die 30 weken zwanger is en alleen. Het klinkt ideaal straks met de baby en ze is ook een groot thee liefhebber. Dus als ik het voor haar win, gaat het optimaal gebruikt worden. En ik gun het haar om dat ze het zo fantastisch doet in deze gekke tijd.

  17. Marrie
    24 april 2020 / 09:37

    Hoi Marisca, mijn moeder is er niet meer. Ze wordt nog steeds gemist. Dat blijft…hoe oud je ook wordt. Deze heetwaterdispenser zou ik voor onszelf willen winnen. En kom je dan een keer een kopje thee drinken?

    Lieve groetjes
    Marrie

  18. Marian B
    24 april 2020 / 09:41

    Wat een handig ding! Het lijkt mij praktisch en fijn om te hebben. Ik ben een echte theemuts en mijn waterkoker is altijd zo vreselijk traag. Bovendien komt mijn verjaardag er komende maand aan, en kunnen we niet groots vieren, toch jammer nu ik weer op een rond getal zit. Dit zou hel leed zeker verzachten 😂😉

  19. Joyce van Wanrooij
    24 april 2020 / 09:54

    Dat zou echt geweldig zijn, mijn dochter en ik zijn echte thee leuten en dan met zo’n prachtig apparaat dat gelijk heerlijk warm water geeft kunnen we gelijk gezellig door gaan met “thee leuten”

  20. Joyce van Wanrooij
    24 april 2020 / 09:55

    Dat zou echt geweldig zijn, mijn dochter en ik zijn echte thee leuten en dan met zo’n prachtig apparaat dat gelijk heerlijk warm water geeft kunnen we gelijk gezellig door gaan met “thee leuten”

    We volgen je ook via Instagram 🥰

  21. Sanne Kil
    24 april 2020 / 09:56

    Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn lieve papa voor in zijn nieuwe huisje! We zetten daar net zoals u alleen de thee doordat het zooo lang duurt! T zou zoveel makkelijker zijn met deze heetwaterdispencer! Ik volg je op instagram!

    • Yvonne
      24 april 2020 / 10:36

      Wat een ideaal ding!!
      Ik maak graag een kans.
      Op insta volg ik je al.

  22. Vivian Bauptit
    24 april 2020 / 12:00

    Wow dit is echt amazing zo’n heetwaterdispenser😍😃Mijn man en ik hebben het er vaak over dat we er van balen dat de thee zo snel koud wordt dus zo’n heetwaterdispenser zou echt een goede uitkomst zijn dus ik waag graag een kansje voor deze te gekke prijs! 😍😃

  23. Gerda de Jong
    24 april 2020 / 12:54

    Wat zou het leuk zijn om deze te winnen voor mijn dochter. Naast haar baan in de zorg is ze ook hard aan het wek voor haar scriptie, loopt door Corona ook anders dan anders. Vergt veel creativiteit. Ook is deze HBO V student a.s. Woensdag jarig. Zou een super cadeau zijn, scheelt tijd in alle kopjes thee die ze zet tijdens haar scriptie-schrijfdagen.
    Ik volg je ook op instagram.

  24. Silvia
    24 april 2020 / 13:05

    Goedemiddag☀️
    Dit gun ik mijn schoonmoeder. Zij heeft reuma, woont alleen, en alles om haar handen wat te ontzien zou het wat dragelijker maken. Daarnaast is het een heel lief en warm mens. Reden genoeg om haar te willen verrassen! 💖

  25. Nathaniël
    24 april 2020 / 15:18

    Goedemiddag mevr Keuter

    Mijn naam is Nathaniël en ik ben een trotse moeder van drie jongens Isaï van 16 Elijah van 5 en Joshua van 3.
    Ik zou graag deze speciale waterkoker willen winnen als kado voor mezelf.
    Als een reminder dat ik af en toe rustiger aan moet doen en ook mezelf moet lief hebben.

    Mvg Nathaniël

  26. Patricia Lubbertje
    24 april 2020 / 19:17

    Ik zou deze graag willen winnen voor mijn mantelzorgster. Ze heeft deze al zo lang op haar verlanglijstje staan. Ze is 15 mei jarig dit zou echt een super kado zijn om haar te kunnen geven.

    Ik volg ook op Instagram

    • Patricia Lubbertje
      24 april 2020 / 19:20

      Oh en ze is onlangs bevallen van zoontje Jaxx dus zal dit haar 1e moederdag zijn. Zou ook daarvoor een mooie kado zijn. Ze zou er hoe dan ook ontzettend blij mee zijn.

  27. Corieke
    24 april 2020 / 19:30

    Hej maris ik zou hem heel graag willen winnen. Ik moet nu en thuiswerken thuismoederen en thuisjuffen dus die lekkere ontspanningsthee tussendoor zou heerlijk zij !!!

    Groetjes

  28. Gitta Cosaert
    24 april 2020 / 22:28

    Ik zou het heel graag willen winnen, omdat vanaf deze week heel veel thee ga drinken, oa detox thee, matcha enz…
    Ben afgelopen gestart met een nw leefstijl om kilo’s kwijt te raken. Zou een supermooi cadeau zijn om te winnen en te motiveren.

  29. Marit Bouwman
    24 april 2020 / 22:37

    3 generaties op een rij, dat maakt ons wij!!
    ❤️❤️❤️❤️❤️
    Mama, Je bent gewoon mijn held.
    Veel meer waard dan geld.
    ❤️❤️❤️❤️❤️
    Meer dan honderdduizendmiljoen
    en daarom geef ik jou een extra dikke zoen!
    ❤️❤️❤️❤️❤️
    Bedankt voor alle goede zorgen en wijze woorden, die ik me nog lang zal heugen.
    ❤️❤️❤️❤️❤️
    Hopelijk mag ik jou wat extra laten stralen met wat extra verwennerij, want jij maakt me zo blij.😃

  30. Anita H.
    24 april 2020 / 22:58

    Nou, ik had dit apparaat sowieso al in mijn vizier, dus ik wil dit absoluut wel voor mijzelf winnen. Ik heb ooit eens een heetwaterdispenser aangeschaft en korte tijd gebruikt. Volgens mij de eerste ooit die in de handel kwam en tot voor kort wist ik niet eens dat ze nog bestonden. Dat exemplaar in bezit, vond ik niet geweldig. De temperatuur was ook niet in te stellen. Deze van Inventum ziet er ook heel mooi uit. Zeker een aanwinst op mijn aanrecht. En perfect voor bereiding van mijn thee, surrogaatkoffie en bouillon.

  31. Danique
    25 april 2020 / 00:58

    Hi Marisca, super leuke actie! 🙏🏽 Ik zou deze heetwaterdispenser heel graag willen winnen voor mijn moeder. Ze wordt op 4 mei 70 jaar dus het zou een super leuk cadeau voor d’r zijn! Ze drinkt elke dag minstens 2 glazen thee en dit zou voor haar veel gemakkelijker en fijner zijn dan onze waterkoker. Ze doet elke dag dingen voor andere mensen, en het zou super zijn als zij hiermee in het zonnetje gezet zou worden! 🌞 Ze verdient het echt! Ik ga keihard duimen en ik volg je op insta! (@daniquehugens). 🥰🤞🏽🤞🏽🍀💞

  32. 25 april 2020 / 04:34

    Hoi!
    Ik doe graag mee voor mijn ouders van 74 en 77 jaar. Zij gaan verhuizen op 14 mei en mijn moeder is jarig op
    10 mei( Moederdag)❤️.

    En ze zijn op 24 mei ook nog eens 52 jaar getrouwd. Genoeg leuke redenen voor zo’n mooi cadeautje 🌸. Alvast bedankt voor de kans groetjes Renée

  33. Suus
    25 april 2020 / 05:17

    Wow, wat een supergave winactie! Ik ben een enorme theeleut (drink bijna niets anders) en zo’n heetwater dispenser zou heel goed van pas komen.

    Ik volg je via Instagram (Truusje26).

  34. Stephanie
    25 april 2020 / 07:53

    Wat zou dit super zijn voor onze baby Colin en de vele flesjes die wij hem nog moeten geven. Ideaal! Zou super staan op het aanrecht van onze nieuwe woning die wij aangekocht hebben en de sleutel krijgen volgende maand. Een baby en verhuizen in 1 jaar tijd is al duur genoeg. Ik ga je zeker volgen! En denk dat papa hier ook heel blij van wordt ‘S nachts een blije papa is mama ook heel veel waard. En hoeft mama nooit meer te zeuren tegen papa over een te waarme fles.

    Liefs mama Stephanie 🍀

  35. elisabeth maria martina
    25 april 2020 / 08:31

    wat een mooi gebaar verras me maar met dit handige exemplaar, pracvhtig kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

  36. Nelly
    25 april 2020 / 08:50

    Hier ga ik mijn moeder zeker mee verrassen.

  37. Marijke
    25 april 2020 / 10:13

    Leuk! Makkelijk om snel thee te zetten!

  38. 25 april 2020 / 10:14

    Ik zou deze heetwaterdispenser graag willen winnen voor de vrouw van mijn neefje, zij is in verwachting van haar tweede kindje. Dit leuke cadeau zou bij het ontvangen van de kraamvisite erg goed van pas komen.

  39. petra
    25 april 2020 / 10:15

    die wil ik wel winnen voor mijn theeleutende dochters

  40. 25 april 2020 / 10:21

    Ik ben gek op thee, ik drink dus elke dag thee (al is dat in zomer wel wat minder) maar ik laat ze ook altijd koud, super zonde dus. Ik duim daarom graag mee voor heetwaterdispenser en die deel ik met alle liefde met mijn moeder.

    Ik volg je op instagram op naam @shonasmit

  41. Maaike
    25 april 2020 / 11:01

    Ik doe graag mee met deze winactie en ben je ook op Instagram gaan volgen (@AkashaMaaike).
    Dit jaar vieren we moederdag, waarbij ik voor het eerst moeder ben. Helaas leeft mijn eigen moeder niet meer, dus dat is een dubbel gevoel.
    Nadat mijn ouders gescheiden waren toen ik 12 was, waren mijn zusje en ik doordeweeks bij mijn moeder en dronken we ‘s avonds altijd met zijn drietjes een kopje thee met een koekje erbij. Jaren later is dat nog steeds mijn ritueel: de dag afsluiten met een kopje thee (en vaak een koekje 😇).
    Nu ik zelf mijn eigen gezin heb, merk ik pas hoe vaak je water kookt of verwarmt. De Inventum Heetwaterdispenser zou hierbij heel handig zijn!

  42. Cindyj
    25 april 2020 / 11:18

    Kijk nou…. #mamablogger dat is echt LEUK!!! En megahandig .😁🍀🍀🍀🍀
    OOOOOH, ECHT super zeg dit berichtje gedeeld en geliked. Kwam in eens langs mijn Tijdslijn gefietst, dus waag graag een kansje.

  43. Elvi
    25 april 2020 / 11:23

    Wauw!! Wat een luxe zou dat zijn, na enkele seconden warm water.
    Mijn waterkoker is al een tijdje stuk dus doe ik het nu met een ketel op het gas, maar dat duurt lang, pffffff.

  44. Yonina
    25 april 2020 / 11:29

    Ik zou hem graag winnen omdat ik graag groene thee drink, maar daarvoor moet het water ongeveer 85graden zijn. dus kook ik water in de waterkoker en laat het afkoelen om er vervolgens een uur later achter te komen dat ik de thee vergeten ben waarna het hele gedoe weer van voren begint en ik na 3 x dan maar koffie of zwarte thee neem.

  45. Heleen Haarsma
    25 april 2020 / 12:22

    Mijn lieve dochter en haar man zijn nu thuis heel druk met hun eigen werk bezig, hun kinderen bezig houden en ook voor leraar/ lerares spelen. Ik als moeder en oma kan ze helaas niet bezoeken of andersom ook niet en dat betreurt mij heel erg omdat we normaal een super close contact hebben….Altijd even bij elkaar op bezoek voor een bakje koffie of lekkere thee. Dat 2e mogen ze alle 4 heel graag daar in huis drinken en nu gezellig allemaal samen. Ik denk dat de heetwaterdispenser hun wel wat tijd en stress vermindert nu ze dan in no time een lekker bakje thee kunnen maken! Heel hard duimen maarrrr…..

  46. Sander
    25 april 2020 / 12:26

    Mijn lieve moedertje kan dit apparaat heel erg goed gebruiken! Ze maakt ook nog op de ouderwetse manier koffie, erg lekker! Spijtig heb ik haar nu al weken niet kunnen bezoeken:( , maar wat zou dit een geweldig leuk cadeau zijn voor Moederdag. Kan ik toch nog iets voor haar ‘ betekenen’.

  47. L
    25 april 2020 / 12:58

    Gewelf leuke actie. Mijn moeder zou dit goed kunnen gebruiken. Niet alleen voor haar zelf. Maar ook omdat zij regelmatig visite heeft. Een kopje thee is nu zo gezet.

  48. Suleika
    25 april 2020 / 13:05

    Heerlijk de dag opstarten met een kop thee. Even een moment voor mijzelf voordat de hectiek begint. Ik kan er zo van genieten en dit apparaat zou er prima bij helpen!

  49. Anne-Laura
    25 april 2020 / 13:18

    Voor mijn moeder (een enorme theeleut) voor in dr nieuwe keuken. Zou haar erg goed van pas komen en ik kan haar er heel goed mee verassen en ervan profiteren als ik op visite ben.

  50. Michelle van Deur
    25 april 2020 / 14:03

    De waterkoker heeft zijn beste tijd gehad door het harde werken voor deze theeleut. Wat zou dit een mooi alternatief zijn!
    Fingers crossed 🙂

  51. Oma Will
    25 april 2020 / 14:04

    Wat een fantastisch handig apparaat.
    Mijn dochter is een enorme theeleut en steeds zet ze teveel water op voor een paar kopjes.
    Dit is voor haar een apparaat waar ze haar kopje onder kan houden voor precies genoeg water en geen verspilling meer.
    Heel graag zou ik haar deze heetwaterdispenser op moederdag geven, omdat ze in deze verschrikkelijke tijd alle boodschappen voor mij doet en ons steeds verrast met iets leuks om de quarantainetijd door te komen.
    Heel graag doe ik mee.

  52. Yvonne
    25 april 2020 / 15:08

    Een Quooker was voor ons te duur, daarom dachten we slim te zijn door een koffieautomaat aan te schaffen waar je ook thee mee kon zetten. Niets blijkt minder waar. Het theewater smaakt naar koffie. Wat baal ik dat ik deze aankoop gedaan heb. Wij (ja mijn man is ook heel blij als hij van mijn gezeur af is dat alles naar koffie smaakt) willen heel graag kans maken op de Inventum heetwaterdispenser.

  53. Jan
    25 april 2020 / 16:15

    Lekker duurzaam en snel, ik waag graag mijn kansje.

  54. Dineke Wiersema
    25 april 2020 / 16:19

    Topactie, ik doe graag mee, voor mijn studerende dochter!

  55. Sonja van den Beemd
    25 april 2020 / 16:28

    Heel erg graag. Ik gebruik normaal een waterkoker. Deze is sinds kort stuk. En nu kook ik water met een pannetje op het gasstel. Dus deze zou fantastisch uitkomen.

  56. Wendy
    25 april 2020 / 16:32

    Wat handig zeg! Ik zet zo ongelofelijk vaak mijn waterkoker aan om dan (zeker nu met vanuit huis werken) afgeleid te worden en pas weer aan het water en mijn thee te denken als dit weer koud is. Dit zou echt een uitkomst zijn.

  57. Eleni
    25 april 2020 / 16:54

    Wat handig! Ik zou deze graag willen proberen, alle gemak en tijdsbesparing zijn welkom, gezien ons draakje van 1,5!

  58. Carolien
    25 april 2020 / 17:32

    Wat een super handige prijs! Begin juli verwachten we ons eerste kleintje. Ik zou deze heetwaterdispener graag willen winnen om op een makkelijke en snelle manier de fles voor ons kleintje klaar te kunnen maken en koffie en thee voor onze kraamhulp en raamvisite te maken.

  59. Rosemary van Duinen
    25 april 2020 / 17:32

    Lijkt me super handig om snel even thee te zetten, want met een waterkoker is teveel water altijd zonde.

  60. Rosemary van Duinen
    25 april 2020 / 17:34

    lijkt me heel handig, lekker snel en nooit verspilling van water meer.

  61. A.
    25 april 2020 / 17:50

    Eindelijk een goed alternatief voor echte theeleuten een goed idee wij doen voor dit groene idee mee.

  62. anja
    25 april 2020 / 18:27

    fijn ik ben een thee leut dus ik doe graag mee om naar werktijd in de gehandicapten zorg even te ontspannen met een goede kopt thee

  63. Iris
    25 april 2020 / 19:33

    Zo handig en besparend. Ik loot graag mee😊

  64. Renilda
    25 april 2020 / 19:38

    Dit komt zeker van pas. Superactie!!!

  65. Angela
    25 april 2020 / 20:32

    wat een mooi apparaat! Onze dochter heeft het 22q11 deletie syndroom en is een hele slechte slaper (al 11 jaar lang, gelukkig heb ik zelf weinig slaap nodig) en is vaak ’s nachts wakker. Vaak drinken we dan even samen een kopje thee om haar weer wat rustiger te krijgen. Maar het is dan altijd zo’n gedoe om het water in de ketel te koken. En het maakt veel lawaai, terwijl de rest van het gezin in diepe rust is en moet blijven. Meestal pakken we dan gewoon heet water uit de kraan, maar dat is eigenlijk niet zo lekker. Hoe fijn zou het zijn als we midden in de nacht twee kopjes heet water uit deze dispenser van Inventum kunnen halen. Ik waag heel graag een kansje. Ik volg je op Insta.

  66. Anneliese de Waal
    25 april 2020 / 20:44

    Ik doe erg graag mee voor mijn moeder, erg leuk om haar te verrassen in de tijd, super winactie 🤗🤗 Groetjes Anneliese

  67. Stefany van wijk
    25 april 2020 / 20:50

    Ik zelf ben geen thee drinker, maar mijn moeder zeker wel. Wat is mooier dan dit als cadeau geven op moederdag, vooral nu ik de komende tijd zelf fysiek niet langs mag gaan helaas.

  68. Janneke
    25 april 2020 / 22:26

    Wat is dat handig!
    Echt iets voor mij. Ik ben een echte theeleut en mijn dag is dan ook niet begonnen voordat ik een kopje thee heb gehad 🙂
    Vaak in de ochtend niet zoveel tijd om op de waterkoker te wachten, maar hiermee komt dat hrlemaal goed.
    Scheelt alweer aan mijn ochtendhumeur 😉

    • Janneke
      25 april 2020 / 22:31

      Oh ja, uiteraard volgde ik je al!
      Zowel op Facebook als Instagram 🙂
      Altijd leuk wanneer er weer een blog online staat.
      Even me-time met een kopje thee!

  69. inge
    25 april 2020 / 22:28

    Met de Inventum heetwaterdispenser in bezit,
    weet ik dat ik binnen enkele tellen aan een warm kopje thee zit.
    En ook met koken het hete water bij de hand
    dan voel ik mij als hobbykok de koning te land!

  70. Esther van der Doef
    25 april 2020 / 22:47

    Wow! Wat een superhandig apparaat! Ik kook nu dagelijks heel vaak via de waterkoker heet water voor thee, aardappels, groenten en ook voor een warme kruik. De waterkoker maakt een geluid alsof er een F16 opstijgt 🙂 en dat is met name voor de t.v. kijkers in huis erg irritant. Ook is het water voor de kruik vaak weer te heet, omdat ik vergeet de waterkoker vooraf uit te klikken. Een coocker is buiten ons budget, dus deze Inventum is dé oplossing! Ook op instagram ben ik volger en natuurlijk even je een reaktie op je insta-bericht geplaatst. Groetjes van Esther van der Doef

  71. Tamara V
    25 april 2020 / 23:06

    Zou echt een perfect Moederdag cadeau zijn. Ik zie nu al die lach op haar gezicht voor me.

  72. Anneke
    25 april 2020 / 23:15

    Ik wil graag meedoen met deze leuke prijsvraag voor mezelf omdat ik mezelf een cadeautje gun.Ik sta altijd voor iedereen klaar dag en nacht en hoop dat deze geweldige machine binnenkort voor mij klaarstaat. Ik volg je op intagram

  73. Lisa Polman
    26 april 2020 / 07:08

    Dit zou voor mij echt een uitkomst zijn. Ik ben de enigste die thee drinkt en maak nu dan ook mijn thee in de magnetron. Regelmatig kookt het over en zit de hele magnetron onder. Met de Inventum heetwaterdispencer is dat verleden tijd en staat er een mooie eyecatcher in de keuken.

  74. wilmsen anita
    26 april 2020 / 07:56

    Ik volg op instagram. Ik doe graag mee om water voor mijn thee warm te maken

  75. Eveline van Balken
    26 april 2020 / 08:00

    Dit is nu eens een winactie waar ik graag aan meedoe. We drinken hier geregeld thee en andere warme dranken en een liter in een waterkoker is dan vaak te weinig en je moet altijd lang wachten tot het kookt. Wat zou dit apparaat een uitkomst zijn zeg. Nou maar🤞 dat ik geluk mag hebben om deze heetwaterdispenser te winnen !!

  76. Astrid
    26 april 2020 / 09:39

    Geweldig voor in mijn hopelijk binnen afzienbare tijd (als de coronamaatregelen dat weer toelaten dan…) gerenoveerde keuken. Ik gebruik heel wat heet water, vnl voor veel thee de hele dag door en mijn waterkoker staat op instorten.

  77. lottie
    26 april 2020 / 10:17

    Super handig!!! Ik zou hem graag voor mijzelf willen winnen, aangezien ik binnenkort uit huis ga!

  78. c.boeren
    26 april 2020 / 11:25

    Ik ben de enige die thee drinkt en Milieubewust. Dus zou ideaal voor mij zijn.

  79. janneke
    26 april 2020 / 13:05

    ik doe graag mee! Ik ben een echte theeleut vooral nu tijdens mijn zwangerschap.
    Het apparaat komt hier dus goed van pas.

  80. m chen
    26 april 2020 / 14:32

    Ik zal deze heetwaterdispenser graag voor mijn zus willen winnen niet alleen handig voor het meteen kunnen maken van een flesje melk voor de kleine maar ook zeer welkom om lekkere thee of koffie te zetten, moet toch een beetje wakker blijven ;P!

  81. miranda
    26 april 2020 / 15:10

    Ideaal, kan ik de kids om een kopje thee vragen, en mijn man heet water gebruiken om te koken 😉

  82. Elise Rutten
    26 april 2020 / 15:45

    Wauw wat lijkt me dit ideaal. Ik drink veel thee. En deze heetwaterdispenser heeft zo veel voordelen!

  83. Nina Haven
    26 april 2020 / 16:16

    Hoi,
    dit zou een heel leuk cadeau zijn voor mijn dochter, die èn theeleut is èn na de zomervakantie op kamers gaat wonen!
    Groetjes, Nina

  84. Marieka waalwijk
    26 april 2020 / 22:35

    Wat een ideaal iets zeg,ik doe heel graag mee .

  85. Ingrid L
    27 april 2020 / 07:01

    Wat leuk, mijn moeder gaat binnenkort verhuizen en dit zou een heel gaaf cadeau zijn voor haar!
    Kan zij heerlijk thee zetten met de kleinkinderen en lekker met ze bijpraten!

  86. 27 april 2020 / 09:20

    o yes, multitasken 2.0 – deze heet water dispenser zou mijn leven (en het gezin) een stukje makkelijker maken waardoor er meer tijd voor elkaar overblijt.

  87. Anouk
    27 april 2020 / 09:46

    Dit is een top oplossing. Ik ben een echte theeleut en op dit moment hebben we alleen een Nespresso machine waar je ook warm water uit kunt tappen. Je merkt alleen dat de machine het niet zo leuk vindt om de hele dag door warm water af te geven, daar is hij niet voor gemaakt. Dit zou een geweldige oplossing zijn. Mijn man aan de koffie en ik aan de thee met Inventum!

  88. Kim Stolk
    27 april 2020 / 19:35

    Zo dit lijkt me echt zo fijn!! Nooit meer lang wachten tot het water kookt 🙂

    • Kim Stolk
      27 april 2020 / 19:36

      En ik volg je op insta 🙂

  89. marij brand
    28 april 2020 / 10:34

    perfect voor de flesjes van mn kleintje maar ook voor de vele thee die mijn man en ik drinken. (Lusten geen koffie ahah)

  90. Danielle
    28 april 2020 / 12:42

    Als echte theeleut is dit perfect. Ik drink eigenlijk de hele dag door thee en niets beters als snel heet water.

  91. Margo
    28 april 2020 / 15:14

    Als theeleut vind ik het heerlijk om instant theewater te hebben. Toffe winactie 🙂

  92. Bea
    28 april 2020 / 19:09

    Voor zo’n ongeduld als mij en fervent theedrinker, is dit een uitkomst als het water lekker snel kookt.

  93. Jeanne
    28 april 2020 / 19:10

    Lijkt me een erg fijn apparaat voor mij cup a soup en thee. Heerlijk als je zo snel heet water hebt.

  94. Anita te Gussinklo
    28 april 2020 / 20:00

    Lijkt me ideaal. Ik heb nu een waterkoker en die gaat heel wat keer op een dag aan.

  95. René
    28 april 2020 / 20:56

    Ooohhh, wat lijkt me dit fijn voor soep, pasta, thee etc. Ik loot heel graag mee.

  96. Nadine
    28 april 2020 / 21:58

    Ik doe graag mee en volg je op instagram!

  97. Mariska
    29 april 2020 / 12:01

    Wow, dit is echt een uitkomst. Sinds mijn zoon ook veel thee drinkt, staan we voor mijn gevoel dagelijks urenlang te wachten bij de waterkoker. En ook een eitje koken of water voor de pasta kan met dit apparaat een stuk sneller waarschijnlijk. En hij misstaat bovendien qua uiterlijk ook helemaal niet in onze open keuken. Kortom, een must have. Ik ding dan ook graag mee. Ik volg je ook op Insta met @mariskita83

  98. Rianne Beute
    29 april 2020 / 14:01

    Oh wauw, dit is veel beter dan een heetwaterkraan. Idee van een heetwaterkraan vind ik top, maar ben als de dood dat er keer veel te warm water uit komt. Deze heetwaterdispenser is voor een theeleut zoals ik dan wel een heeeul mooi alternatief! 🙂 Scheelt meteen weer openspringende deksels van de waterkoker waardoor hij maar blijft koken en koken…
    Graag waag ik een kansje!

  99. Goele H
    29 april 2020 / 14:49

    Nooit meer wachten om thee te zetten, heerlijk. Met 3 kleine kinderen in huis heb ik geen tijd over en héél vaak koude koffie of thee. Dus ik gun mezelf voor deze moederdag dit handige apparaat en altijd een heerlijke tas warme thee!
    Ik volg je via IG ☺️

  100. Lisa Jacobs
    29 april 2020 / 20:50

    Ik wil deze heel graag voor mijn moeder winnen! Mijn moeder drinkt non-stop thee en soep, dus dit zou een hele uitvinding voor haar zijn. Daarnaast verdient ze dit heel erg, omdat ze daadwerkelijk alles voor mij en mijn zus doet.

  101. Jeanine van Rijswijk
    29 april 2020 / 23:08

    Leuk

  102. co
    30 april 2020 / 19:43

    wow… wat een mooi cadeau. lijkt me erg handig voor mezelf als grote theeleut. ik doe graag mee.

  103. Hanneke
    1 mei 2020 / 01:07

    Wouw wat een super gave winactie😍
    Mijn waterkoker slaat niet meer af en is daardoor al meerdere keren droog gekookt. Heel gevaarlijk!
    Ik drink super veel thee en gebruik het voor te koken en schoonmaken, dus een waterkoker is mijn 1e levensbehoefte. Maar ik wist niet dat er ook heetwaterdispenser bestonden! Wow dat is pas ideaal! Daarom zou ik deze super graag willen winnen 😍🍀
    Ik volg je ook op Instagram😊

  104. Galinka van Bokhorst
    1 mei 2020 / 09:22

    Wat een gave winactie is dit Marisca. Ik zou graag zelf kans maken om deze heetwaterdispenser te winnen. Mijn waterkoker die ik kreeg toen ik mijn huisje kreeg is nu 20 jaar oud en helaas gaat er nu water uit lekken waardoor ik bang ben om deze veel te gebruiken. Ik ben een theeleut en daarom is het nu erg lastig om deze veel te gebruiken. Juist nu ik heel veel thuis ben. Daarom waag ik graag een kansje zodat ik nu mezelf en straks de visite weer van een heerlijk warm kopje thee kan voorziening volg je op Instagram.

  105. Eline
    1 mei 2020 / 17:06

    Oh dat zou fantastisch zijn, voor mij als aanstaande mamma!
    duimen maar, want zo’n heetwaterdispenser is een must heb ik me laten vertellen 🙂

  106. Jennifer Lee
    1 mei 2020 / 18:51

    Wat een ontzettend gave actie! Wij drinken thuis heel graag en veel thee. Mijn zoontje is er ook helemaal weg van! Helaas duurt het met onze waterkoker best lang voordat het water heet is. Hierdoor vergeet ik het ook regelmatig, zeker in deze hectische dagen! Wat zou deze mooie heetwaterdispenser een uitkomst zijn voor ons!
    Wij doen dan ook supergraag mee met deze actie!

  107. Yesmin
    2 mei 2020 / 11:36

    Studentenhuis van 12 meiden. Lekker in de gemeenschappelijke ruimte als we samen een theetje drinken!

  108. Tamara
    2 mei 2020 / 22:42

    Ik zou m willen winnen voor mijn moeder, want die is dol op thee drinken. We kunnen nu helaas geen kopjes thee met haar drinken, maar hopelijk wel snel weer!

  109. Marion Molenaar
    2 mei 2020 / 22:55

    Het lijkt me super om deze mooie heetwaterdispenser te winnen! Als ik thuis kom van mijn werk of bij mijn paard vandaan, dan kan ik gelijk genieten van een lekkere kop thee. Ik hoef dan niet te wachten tot het water kookt.
    Natuurlijk volg ik je ook op Instagram.

  110. Rinskje van der Meulen
    4 mei 2020 / 12:53

    Wat een prachtig apparaat. Die zal hier heel veel gebruikt worden, mochten we hem winnen!

  111. Mirjam Hellingman
    5 mei 2020 / 17:00

    Een last minute reactie op bevrijdingsdag. Deze Heetwaterdispenser van Inventum lijkt mij echt superhandig omdat hij zo snel is. Normaal zet ik de waterkoker aan en ga dan weer verder waar ik mee bezig was (omdat het altijd zo lang duurt voordat alles kookt) en vergeet de waterkoker en mijn thee… Nu gewoon lekker 1 kopje op maat en dus niet onnodig lang wachten. Wat een bevrijding!

  112. Beb
    5 mei 2020 / 20:12

    Oh wat een geweldige actie is dit. Hier kan ik mijn dochter wel mee opvrolijken die nu met een burn-out thuis zit. Hierdoor heeft ze het zeker in deze periode erg moeilijk en loopt ze echt de hele tijd te zeuren dat haar waterkoker het na 20 jaar niet goed meer doet. Alle kleine ergernisjes worden nu heel groot. Wat zou ik graag deze ergernis weg willen nemen zodat ze weer iets vrolijker wordt wn weer veel lekker kopjes thee, latte machiato Amaretto en warme chocolademelk kan maken. Nu duimen dat ik snel mijn vrolijke dochter weer terug heb.

  113. Jacqueline van de Manakker
    5 mei 2020 / 21:45

    Wow echt ideaal voor zo’n theeleut, als ik ben, dus waag dolgraag een kansje.
    Ik volg je op instagram.

  114. Mandy
    5 mei 2020 / 21:51

    Ik zou er dolgraag 1 willen winnen omdat mijn waterkoker stuk is gegaan en ik altijd onnodig teveel water kook. Zonde zonde zonde… het lijkt mij dan ook super handig om dit te winnen, zodat je snel wordt voorzien van heet water en ik elk kind in huis kan voorzien van de juiste temperatuur water. Ik volg je ook op instagram 😉

  115. Jessie spoor
    6 mei 2020 / 09:42

    Ik “zeur” al 2 jaar om een Cooker maar mijn man vindt ze vrij prijzig… “wat is er mis met een waterkoker?” Nou dat ik soms 5 minuten sta te wachten totdat het kookt en ik snachts liever die 5 min pak om te slapen dan te wachten op water voor een kruik.. kortom.. dit zo de perfecte oplossing zijn voor ons uuh mij! Dus yes please!

  116. 6 mei 2020 / 12:56

    Wat een superrgoeie en leuke blog!!! Wat een voordelen heeft deze mooie INVENTUM heetwaterdispenser HWD722!! Deze moeder/oma loot dollgraagg mee voor mijn lieve 30-jarige dochter Melissa Achterberg!!! Zij heeft een Zware job in de Zorg als Verpleegkundige, moet s morgens om 5.00u al op staan, thee zetten en eten om vervolgens om 6.00u bij mij om mijn lieve kleindochtertje en haar lieve hond te brengen om op hen te passen, zodat zij vervolgens aan haar werkdag kan beginnen. Ook is Melissa net verhuisd en moet ze nog veel klussen in huis naast haar job. Wat zou dit een INVENTIEF cadeau voor haar zijn!!! Echt ideaal voor haar als theeleut, voor de flesjes van de kleine etc. Niet meer onnodig hoeven wachten, energie besparen, hoeveelheid gebruiken die nodig is. Ik loot graag voor haar mee, ze heeft een hart van GOUD, zorgt voor iedereen en klaagt nooit en lacht altijd!!! Zou ze heel erg BLIJ mee zijn! (Liked Inventum, liked bericht, follow Marisca Kenter en bericht op facebook openbaar GEDEELD met mijn facebookvrienden en duimen voor deze lieve MOEDER Melissa!!! LOVE HER..

  117. Noortje
    8 mei 2020 / 12:23

    Wat een mooi apparaat dit; kende ik niet! Super voor mijn moeder!