Home + Review + winactie| Banbao bouwstenen!

Review + winactie| Banbao bouwstenen!

Dat Milan groot fan is van de bekende bouwstenen is geen geheim. Dat komt immers ook regelmatig voorbij. Toch zijn deze ook vrij prijzig en zeker met meerdere kinderen kan dat (bijvoorbeeld tijdens de feestdagen) behoorlijk in de papieren lopen. Maar ja, het is wel duurzaam en educatief speelgoed waar ze ook nog eens heel erg lang plezier van hebben.

Het blijft dan een beetje wikken en wegen, maar gelukkig is er een alternatief! Net zo leuk en duurzaam, veel keuze, maar wel een stuk gezelliger voor je portemonnee: Banbao bouwstenen!

Misschien kende je het al en anders is dit hét moment om er kennis mee te maken. Wij mochten namelijk de Banbao woonboerderij testen én we mogen ook nog iets heel tofs verloten. Maar goed, first things first, dus ik begin met de review van de woonboerderij.

Zodra de doos binnen kwam moest hij natuurlijk meteen open. Onze “pakketjes man” komt altijd wanneer Milan thuis is dus verstoppen heeft geen zin 😉

Hij had op Internet al gekeken en was helemaal fan van de boerderij serie. Deze woonboerderij vond hij erg leuk dus hij kon zijn geluk niet op toen deze in de doos bleek te zitten. Ik moest alles opzij zetten, want er moest gebouwd worden!

In principe werkt het precies als met de andere bekende bouwstenen. Je volgt gewoon het boekje. Het verschil is dat je bij deze geen stappen over kan slaan. Bij de andere bouwstenen zie in het boekje nog weleens een klein steentje over het hoofd. Hier zie je per bladzijde wat je waar moet plaatsen. Ga je naar de andere bladzijde, dan zijn de eerder geplaatste stenen grijs en de gekleurde zijn de volgende die je moet plaatsen. Handig!

We zijn inmiddels ervaren bouwers dus dit stond al snel in elkaar. Wij vinden hem erg leuk en ook de poppetjes zijn realistisch. Wat ook leuk is, is dat er veel accessoires bij zitten zoals een bezem, mais en kippenvoer.

Dit is toch een té leuke boerderij?! Milan is er blij mee en hij is super stevig. Hij heeft er dan ook al veel meegespeeld. Ook deze is leuk geprijsd: €20,99. Dat maakt het shoppen toch wel erg leuk 😉

En ja, dan is er ook nog een winactie zoals ik al vertelde. Ik mag van Banbao namelijk de gehele creatables collectie verloten onder één van jullie! Hoe leuk is dat en zeker zo vlak voordat Sinterklaas aankomt?! Je kunt dus vier dozen winnen en uit elke doos kun je drie verschillende prehistorische dieren bouwen. Je hebt dus in totaal 12 verschillende dieren die je kunt maken.

Meedoen is heel eenvoudig. Laat hieronder een reactie achter en vertel waarom en voor wie je dit wilt winnen. De winactie loopt 9 november aanstaande en dan maken we de winnaar bekend. Je hebt dus ruim voor pakjesavond je leuke cadeautjes binnen als je wint! Doe je mee?

En wil je nog meer zien van Banbao en de series die er zijn? Kijk dan even op de website.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

94 Comments

  1. 26 oktober 2015 / 08:30

    Wow wat leuk en die prijzen zijn inderdaad een stuk beter, ik ga snel even op zoek! Maar ondertussen doe ik natuurlijk graag mee met de winactie voor mijn zoon James, die is 4 en op het moment helemaal in de bouwsfeer.

    • 27 oktober 2015 / 13:29

      wat een enige actie ik doe mee voor de kleinzoon is helemaal weg van dit speelgoed

  2. 26 oktober 2015 / 09:04

    Ohw wat leuk zeg en handig ook met die boekjes zeg. Ik doe graag mee voor goede vrienden van ons die beide werkloos zijn geraakt door bezuinigingen en amper geld hebben voor kado met feestdagen voor hun zoon.

  3. tanja
    26 oktober 2015 / 09:05

    Hier 2 grotebouwstenen-fan, mijnzoon van 9 en dochter van 6 en voor hun wil ikze graag winnen!

  4. patricia
    26 oktober 2015 / 09:16

    Eindelijk houd me meisje ook van bouwen misschien komt het door haar leeftijd maar ze vind het geweldig.
    Dus ik doe graag mee voor mijn meisje van 5 jaar

  5. CHANTAL
    26 oktober 2015 / 09:47

    Doe heel graag me voor me zoontje die is bijna jarig en die is helemaal gek van bouwen.

  6. Bonnie Kuif
    26 oktober 2015 / 09:57

    Leuk voor mijn zoon en mijn gastkindjes die van komen. Ben namelijk net gastouder geworden. Welk kind is er nou niet gek op bouwen!! ???duimen!!

  7. 26 oktober 2015 / 10:10

    Wat een super leuke actie! Wij hebben een doosje met ‘zwarte pietjes’ in een schoorsteen ervan. Het is echt leuk spul.
    Ik zou het heel graag voor onze kanjer willen winnen. Hij verdient het ook want hij is zindelijk geworden!!! Ook al snachts!! Een hele trotse mama hier.

  8. 26 oktober 2015 / 12:47

    Ik doe heel graag mee voor mijn 9-jarige broertje! Ik heb zijn lootje getrokken, maar het enige wat hij heeft opgeschreven is Lego. Veel te duur voor surprise natuurlijk! Ik hoop dat ik hem hiermee toch blij kan maken 🙂

    X Marloes

  9. 26 oktober 2015 / 12:59

    Wat een mooie actie! Hier in huis twee LEGO-liefhebbers en met Sint, Kerst en een verjaardag van de jongste op komst, zou dit heel goed uitkomen.

  10. Corinne de Graaf
    26 oktober 2015 / 15:00

    Leuk voor mijn zoon van 6 jaar.Speelt vaak met lego.

  11. 26 oktober 2015 / 15:40

    Wauw!! wat super super leuk!! Ik ben een tweeling van bijna 6 jaar en die zijn echt dol op alle bouwstenen. Ze maken de leukste bouwwerken. De grotere creaties samen met papa of mama. Ze hebben alleen nog nooit bouwstenen gezien waarvan je maar liefst 3 verschillende creaties kunt maken. Wat gaaf dat Banbao dat heeft zeg! 🙂
    We willen die heel graag uitproberen, zeker omdat mijn jongens ook nog eens in november het thema Prehistorie krijgen op school in groep 2. Dan kunnen ze hun creaties dus ook nog eens showen op school, super leuk!

  12. Jolande
    26 oktober 2015 / 16:48

    Ook ik wil graag meedoen voor jason hij is helemasl gek van dino’s zou dus heel welkom zijn

  13. Manon
    26 oktober 2015 / 18:02

    Ook wij doen graag mee, met een dochter van zes die van bouwen en lego houd en ook zoonlief van twee vind al die gekleurde stenen maar wat leuk! Dus meer dan welkom!

  14. 26 oktober 2015 / 18:08

    Wat een superleuke winactie! Ik wil graag winnen voor mijn neefje. Hij komt dit jaar voor het eerst Sinterklaas vieren bij ons en hij is gek op bouwen ook!!!

  15. Ingrid dijk-hoPster
    26 oktober 2015 / 20:55

    Ik zou erg graag winnen omdat Quinten deze serie helemaal geweldig vind en daar graag mee zou bouwen, dus hij zou er erg blij van worden en wij zouden er nog iets blijer van worden met een mannetje dat op 5 december jarig is is december wel een erg dure maand en zou het erg prettig zijn om niet alles te hoeven kopen.

  16. Moniek
    26 oktober 2015 / 20:58

    Super leuk die banbao! Mijn dochter is ook helemaal gek van bouwen. Ze is pas 3 maar kan al mooie eigen maken die in haar ogen ook echt iets voorstellen. Mama heeft er iets meer moeite mee er iets in te herkennen maar de fantasie van haar heeft geen grenzen. Regelmatig zit ik er dan bij en maak iets “volgens het boekje”. Die dingen worden feilloos opgenomen in haar spel. Nu was ze eerst helemaal weg van de “meisjes” dingen zoals een prinsessenkasteel, maar de laatste tijd is ze helemaal in to de “jongens” dingen. De dino’s zouden dan ook bij deze meid helemaal in de smaak vallen!

  17. irene
    26 oktober 2015 / 21:04

    Met een echte bouwmaatschappij in huis, zou dat pakket erg welkom zijn! We hebben al banaan, maar nog niets uit deze serie en ik weet zeker dat het een grote hit zal zijn!

  18. lg van rijzewijk
    26 oktober 2015 / 21:07

    ik wil dit graag voor mijn kleinzoon winnen want hij leert hiervan zowel de namen van de dieren en het inelkaar zetten via de tekening daar is hij dol op.

  19. Serina
    26 oktober 2015 / 21:10

    Wauw wat zou ik deze graag willen winnen voor mijn zoontje en zijn neefje!!

  20. irena
    26 oktober 2015 / 21:11

    Ik zou graag willen winnen voor mijn 2ling boys van 5 jaar ze zijn helemaal gek van bouwen en zodra ze uit school komen gaat meestal dan de hele bak met bouwstenen om ze zijmuren zoet heerlijk

  21. Mariska
    26 oktober 2015 / 21:20

    Wat een mooie boerderij is het, jou zoontje heeft flinke mazzel gehad.
    Ik heb hier 2 zoontjes ( 6 en 4 jaar) beide dol op bouwen en helemaal weg van dino’s dus dit zou een geschenk uit de hemel zijn als zij allebei 2 dozen op 5 december zouden krijgen…. Duim heel hard… Liefs Mariska

  22. christel
    26 oktober 2015 / 21:23

    Ik doe graag mee voor mijn zoontjes sam en lars

  23. Marielle
    26 oktober 2015 / 21:24

    Ik doe graag mee voor mijn zoontje zowel fan van bouwen met deze blokken als van dino´s.
    Wat zou dit een gave combi zijn…en wie wil dit dan niet winnen…
    Dus duimen voor een keer geluk…

  24. Regina schaaf
    26 oktober 2015 / 23:44

    Erg leuke actie zou geweldig zij voor onze 3 zoons van 9,7 en 4 is voor ons zeker een dure maand..

  25. Anita H.
    26 oktober 2015 / 23:59

    Erg leuk sinterklaascadeau voor het zoontje van mijn vriend.

  26. Nina Mol
    27 oktober 2015 / 07:29

    Wat een leuk speelgoed! Ik doe heel graag mee voor mijn oppaskind Anja XXX

  27. elisabeth
    27 oktober 2015 / 08:49

    mooi sinterklaaskado voor mijn kleinzoon

  28. Eline
    27 oktober 2015 / 09:15

    Mijn mannetje wordt bijna 6 en is helemaal idolaat van Dino’s laat zegt Levi tegen mij mama als ik een broertje krijg gaat hij dan dino heten?! Haha vandaar dat ik vind dat Levi de set verdient!

  29. Anna Wienen
    27 oktober 2015 / 09:21

    Lijkt me een geweldig sinterklaas cadeau voor mijn neefje ?

  30. Mary
    27 oktober 2015 / 10:36

    Super! Ik kende het nog niet. Ziet er erg leuk uit. Wij gaan met mijn schoonzus en haar gezin pakjesavond vieren. Ze hebben 3 kinderen en wij 1 die groot genoeg zijn. Dus genoeg pakjes voor iedereen!

    Ik zie trouwens op de website ook een alternatief voor de grote blokken van de niet nader te noemen merk. Top!

  31. Susan
    27 oktober 2015 / 10:54

    Ik doe graag mee voor mijn kleine meid die dol is op bouwen en dino’s..! ♡♡

  32. melissa
    27 oktober 2015 / 11:34

    Wat leuk. Ik doe mee voor ons 2 jarige zoontje jarno om zijn motoriek te stimuleren. hij heeft door zijn ernstige afweerstoornis een beetje achterstand, maar is het nu wel al aan het inhalen. hij vindt het zelf heel leuk om ‘creatief/actief’ bezig te zijn en grote zus elise helpt hem graag. leuk cadeau dus voor beide kids eigenlijk!

  33. 27 oktober 2015 / 14:18

    Voor mijn kleindochtertjes die al een deel Banbao blokjes hebben en er al heel veel plezier aan beleefd hebben. Niet van de echte lego te onderscheiden gewoon top !

  34. Sandra Keustermans
    27 oktober 2015 / 14:41

    Leuk voor mijn neefjes Stijn en Naud, dat zijn echte “Bob de Bouwers ” !

  35. amanda vd broek
    27 oktober 2015 / 17:44

    mijn meisje houd veel van bouwen etc. ze wordt in januari 3 jaar. Leuk kado voor haar!

  36. Martin
    27 oktober 2015 / 22:32

    Ja super leuke blokjes, al mee geknutseld in monkeytown. Quinten zou er erg blij mee zijn, hij heeft la diverse soorten opgegeven aan Sinterklaas.

  37. Henriette Leeuwis
    28 oktober 2015 / 00:24

    Mijn neefje maakt de mooiste creaties met Banbao.
    Ik zou hem heel graag willen verrassen met deze super leuke set.
    Want ik zeker dat hij echt een gat in de lucht zal springen 🙂

  38. Macey
    28 oktober 2015 / 01:52

    zou deze willen winnen voor mijn petekind hij is hier helemaal gek op

  39. anica
    28 oktober 2015 / 12:48

    voor mijn neefje van 2,5 die met regelmaat in het ziekenhuis ligt

  40. Sonja Hubregtse
    28 oktober 2015 / 15:53

    Waarom wij willen winnen,
    Tsja…waar zal ik eens gaan beginnen…
    Robin is degene die graag met Banbao speelt,
    Iets wat hem never nooit niet verveelt.
    Met Banbao kan hij erg veel.
    Hij maakt een huis of een kasteel.
    Hoe meer steentjes, hoe beter.
    Dan bouwt hij een toren van tien meter!
    Racewagens laat hij scheuren,
    Huisjes bouwen met ramen en deuren.
    Een raket zodat hij zo in de ruimte zit.
    Alle kleuren: geel, rood, blauw of wit.
    Eigenlijk wordt er met het hele gezin van genoten,
    Bouwen we vliegtuigen, auto’s en zelfs boten.
    Maar nu komt er echt leven in de brouwerij,
    als Robin aan de slag kan met deze Banbao boerderij.
    Het is flink werken voor de boer,
    eerst krijgen alle dieren voer.
    Daarna melkt hij alle koeien,
    hoor ze eens tevreden loeien…
    De aardappels worden gerooid,
    het moet gebeuren: nu of nooit !
    De dieren krijgen weer te eten.
    Dat zal Robin nooit vergeten !
    En dan is de dag voorbij op de Banbao boerderij !
    Maar nu is er een kans om er elke dag van te genieten,
    dus deze winkans van Mamablogger laat ik zeker niet schieten !

  41. ErikA Jansen
    29 oktober 2015 / 15:52

    Wat een ontzettend leuke prijs is dit!
    Ik zou dit willen winnen voor de dochter van mijn vriend, Noa (4 jaar). Ze heeft een hele levendige fantasie, is enorm creatief en bouwkundig en dat op zo’n jonge leeftijd. Ik denk dat ze hier enorm veel plezier mee kan beleven en inderdaad: mooi vlak voor de feestdagen 🙂
    Ik doe dus graag mee voor haar!

    Succes met de winactie 😀

  42. Lies
    30 oktober 2015 / 23:18

    Geweldig!!!! Ik doe heel graag mee voor de kleine van een lieve vriendin!

  43. 31 oktober 2015 / 09:25

    Mijn zoon is groot lego fan en dol op de prehistorie. Ik ken dit merk helemaal niet maar het ziet er superleuk uit!
    Dus graag willen wij winnen om met banboa verder te bouwen! In ieder geval bedankt voor de tip!

  44. maaike kruijshaar
    31 oktober 2015 / 10:02

    Ons zoontje (en zijn 3 neefjes) zijn verzotte bouwers. Ik zou ze dan ook zeker heel blij maken met sinterklaas als ze dat zouden krijgen.

  45. Debbie Faber
    31 oktober 2015 / 22:00

    Mijn neefjes zouden door echt fantastisch vinden, dus ik doe graag mee 🙂

  46. Manon
    31 oktober 2015 / 22:34

    Ooh, als ik deze win ben ik echt in één klap de lievelingstante van mijn neefje!

  47. vivian pex
    1 november 2015 / 13:16

    wat een super actie van banboa. mijn zoontje (4jaar) zou het geweldig vinden als sinter klaas dat brengt . en zal heel blij worden als we dit winnen

  48. OMa Will
    1 november 2015 / 14:55

    Geweldig, wat een leuke winactie.
    Ik doe graag mee voor mijn vijf kleinkinderen, want ik hou ontzettend veel van hen en dan wil je ze graag verwennen.
    Zo vlak voor pakjesmiddag bij oma en opa zou het fantastisch zijn .

  49. ankie willems
    2 november 2015 / 07:57

    Wat een leuke blog en een mooie winactie! Ik wil het heel graag winnen voor mijn zoontje Noud. Die is ook gek op bouwen! Hij zou het prachtig vinden

  50. 4 november 2015 / 20:35

    Ik heb 3 kleindochters die alle drie graag bouwen, ze hebben ook een groot deel banbao en ze vinden het nog beter dan lego

  51. 4 november 2015 / 20:37

    Ik doe heel graag mee want mn.zoontje is er super fan van en het is goedkoper en leuker als de echte lego hij heeft paar dingetjes ervan en zou super zije als hij nog wat erbij krijgt voor sinterklaas kado.
    Groetjes

  52. Marianne
    4 november 2015 / 20:37

    ik zou heel blij zijn met deze prijs! Onze tweeling heeft al diverse Banbao bouwsels, maar deze nog niet.

  53. 4 november 2015 / 20:43

    Graag zou ik dit voor mijn dochtertje willen winnen die 3 december 5 jaar word. Ze vind het geweldig om te knutselen en dan vooral deze dingetjes.
    Ik ga duimen omdat mijn toppertje het gewoon verdient. <3

  54. PRISCILLA
    4 november 2015 / 20:45

    OnZe kleine man zou daar zeker blij mee zijn.
    Hij is gek op dino’s en vind lego ook super dus dat is helemaal super.

  55. Truus
    4 november 2015 / 20:51

    Mijn 2 jongens Kay van 5 en Tjeu van 3 zijn dol op Banbao. Ze hebben de brandweerserie al helemaal af. Nu staat de te winnen serie boven aan hun verlanglijstje voor de Sint!!!!

    Kunnen ze verder bouwen en spelen de komende winter!!!!!!

  56. Mara
    4 november 2015 / 20:53

    Ik heb een zoontje van negen en een zoontje van zeven, beiden vinden bouwen geweldig, zeker in de wintermaanden, ontwerpen en bouwen ze alles na met fantasie en met een beetje hulp van banbao wat nog een beetje betaalbaar is ook als ze zakgeld hebben… ik doe mee van en namens de sint, want ik ken er twee jongetjes wie goed kunnen delen samen erg blij mee maken….

  57. DANIELLE Boeser
    4 november 2015 / 20:56

    Oh wat zou dit een mooi cadeau zijn voor mijn jongste zoon!!! Hij mag namelijk van zijn grotere broer niet met zijn bouwstenen spelen dus nu wil hij heel heel erg graag eigen bouwstenen!!!! We gaan duimen ?

  58. MarLies
    4 november 2015 / 21:05

    Wauw wat een geweldige serie! Wij hebben al paar dingen van Banbao en Lego. Mijn zoon (6) en dochter (5) spelen er hele dagen mee. Toen ze deze plaatjes zagen werden ze helemaal wild van enthousiasme. Ze gingen direct spelen alsof ze zelf die dieren waren. Wat zou het gaaf zijn om ze kunnen verrassen met deze Banbao dierendozen!

  59. Jenine
    4 november 2015 / 21:31

    Onze zoon Is grote fan van Ban Bao en wil zijn collectie graag uitbreiden. Daarom zou ik de set graag voor hem winnen.

  60. marietje
    4 november 2015 / 21:37

    Na een zwaar jaar van onze zoon martijn, zou ik dit graag voor hem willen winnen. Martijn is autistisch en zijn opa en oma (mijn ouders) hebben tegen hem gezegd dat zolang hij niet normaal gaat doen ze geen opa en oma meer voor hem zijn en dat hebben ze laten blijken! In april was hij jaren en inderdaad geen opa en oma (mijn ouders) nou het dak vloog van het huis (figuurlijk) voor hem en voor ons.

    Nadat hij na een bezoek aan opa en oma nog meer lelijke dingen heeft gehoord, is hij maanden van slag geweest. Hij is nu eindelijk weer een beetje kalm en ik gun hem dit met heel mijn hart, zodat hij kan zien dat ook hij erbij hoort, en dat zijn opa en oma het helemaal bij het verkeerde eind hebben.

  61. Remond
    4 november 2015 / 21:40

    Voor Menno. Die wordt 2 januari 5 jaar en is helemaal dol op dino’s. Hij heeft ook een speciaal kastje (nachtkastje) om alles in te stallen. En iedere avond voor het slapen gaan wordt het netjes opgeruimd en recht neer gezet. Ik weet zeker dat dit er nog wel bij past en hij daar echt gruwelijk blij mee is.

  62. Danielle van der linden
    4 november 2015 / 21:56

    Ik zou graag winnen voor mijn zoontje. Hij houd enorm van bouwen en van dieren. Dus wat is dan mooier dan deze dozen. En ik zou graag een glimlach op zijn gezicht zien na een moeilijk jaar waarin zijn opa overleed en mijn man veel epilepsieaanvallen heeft gehad.

  63. Carolina
    4 november 2015 / 22:03

    Mijn oudste vind alle sets van BanBao geweldig.
    Het liefst wil alles in een keer hebben maar dat gaat niet altijd.
    Dus daarom doet deze mama mee voor haar zoon.
    Die kan er uren mee spelen alleen maar bouwen met zijn opa vind ie ook helemaal geweldig.

  64. GWEN
    4 november 2015 / 22:14

    Wat een super leuke actie en dat zou heel leuk zijn om met 5 december te geven aan mijn zoontje van 4. Hij vind het tegek om mee te spelen. Hij heeft de brandweerkazerne en daar is hij ook dol op en zijn zus vind het ook leuk om mee te spelen want dan kan ze hem mee helpen om in elkaar te zetten 🙂

  65. Jacqueline
    4 november 2015 / 22:22

    Mijn kleinzoon is hier helemaal weg van, dus zou een prachtig 5 december cadeau zijn

  66. M.J.H.
    4 november 2015 / 22:55

    Leuk zeg! ik doe mee voor mijn stiefbroertje 🙂

  67. benita nederpel
    4 november 2015 / 23:13

    Ik zou het graag winnen voor mijn zoontje. Die is gek van banbao. Het maakt niet uit wat het is hij kan het lekker zelf of toch soms met mama bouwen. Zeker het leuke prijskaartje vooral rond deze periode je hebt meer voor minder geld.

  68. benita
    4 november 2015 / 23:16

    Ik zou het graag voor mijn zoontje winnen, die is helemaal gek van banbao. Nu langzaam aan zelf aan het sparen voor meer. Hij kan het zelf bouwen met soms een handje van mama. Ook het prijskaartje is lekker, meer voor minder.

  69. 4 november 2015 / 23:41

    wou wat een leuke actie daar doe ik graag aan mee want mijn zoon is dol op banbao als hij iets mag uitzoeken wat speelgoed betreft zegt hij papa en mama doe mij maar wat vaan banbao want dat is goedkoper dan het merk lego hoe trots kan je als ouders zijnde dan niet zijn .

  70. 4 november 2015 / 23:44

    Waarom: omdat ik het belangrijk vind dat ze leren bouwen qua inzicht en voor het plezier van samen bouwen.
    Wie: drie dochtertjes en hun vriendjes. Wij kunnen goed delen en maken graag vrienden blij

    • 6 november 2015 / 23:12

      Nou ja zeg, je review met deze winactie komt gewoon terug in de nieuwsbrief van Banbao! Hartstikke leuk, gefeliciteerd daarmee!

  71. natasja
    5 november 2015 / 00:03

    Ik doe graag mee voor mijn zoontje rick van 3. Hij is helemaal verzot van bouwen en dinosauriërs. zelfsnop zijn kleren moeten dinos staan. Anders is het niet goed. Laat staan zijn speelgoed. Hoe meer dinos hoe beter. hij zou het super vinden ala voor hem een pakketje komt met een dino er in die hij nog moet bouwen. Super leuke actie.

  72. Sonja mak
    5 november 2015 / 11:25

    Wow, dit zou geweldig zijn voor mijn kleinzoon Jayden van 4 jaar! Hij is helemaal gek van bouwen, en dino’s in het bijzonder!
    Alleen jammer dat ik dit met mijn WAO uitkering niet zelf kan betalen, want ik gun het hem zo graag!
    Zou een geweldig sinterklaaskadootje voor hem zijn, hij zou echt helemaal uit zijn dak gaan als hij dit kreeg!

  73. Jacqueline
    5 november 2015 / 15:13

    Ik zou graag willen winnen voor onze stoere Rens, die zegt dat hij altijd alle dinosaurussen verslaat met zijn zwaard. Haha ja die op zijn dekbedovertrek wel ja

  74. Liesbeth
    5 november 2015 / 15:14

    Wat een ontzettend leuke winactie ! Ik zou graag mee doen voor mijn jongste zoon. Vorig jaar was onze enthousiaste bouwer (en dieren en dinoliefhebber) erg ziek in de maanden rond Sinterklaas en dus ook op pakjesavond. Dit jaar hebben we samen al bedacht dat we er extra van gaan genieten, nu het weer goed met hem gaat. 🙂 Ik zou hem dit mooie cadeau enorm gunnen om van pakjesavond een extra groot feest te maken.

  75. Nency
    5 november 2015 / 15:40

    Leuke actie van jullie. Ik wil dit graag winnen voor onze Tom. Lekker knutselen.

  76. Marian
    5 november 2015 / 16:02

    Wat een mooie actie1 Mijn zoontje is dol op dinosauriërs en bouwen. Dit is een hele mooie combinatie!
    Een geweldig cadeau voor Sinterklaas inderdaad. Dat wordt duimen.

  77. Sophie
    5 november 2015 / 16:49

    Banbao is zeker een goedkoop alternatief en net zo goed en leuk als de duurdere steentjes! Wij zijn dol op creaties maken, dus deze pakketten in de zak van sinterklaas zouden erg welkom zijn!

  78. Jans
    5 november 2015 / 20:03

    Ik doe mee voor ons kleine mannetje. Goed voor zijn motoriek en ook nog eens heel leuk.

  79. Kelly
    5 november 2015 / 21:31

    Superleuk, ik doe mee voor mijn oudste dochter. Ze heeft sinds kort Lego ontdekt. Ook met de Banbao boerderij serie is hier al gespeeld. Nu dus maar duimen!!!

  80. jolanda altena
    5 november 2015 / 22:56

    HALLO,

    IK DOE VOOR MIJN ZOONTJE VAN 5 JAAR MEE.
    HIJ IS DOL OP BOUWEN MET DE BANBAO BLOKKEN.
    HIJ ONTWERPT ZELF IEDER X WEER NIEUWE AUTO’S.

  81. Loes Hoekstra
    5 november 2015 / 23:11

    ik doe graag mee voor mijn zoontje

  82. Mientje L
    6 november 2015 / 00:00

    Wauw!!! Wat een supergave prijs!! Ik zou deze graag winnen voor onze dame! Zij is gek op dieren en kan met haar grote fantasie zich uren vermaken! Prachtig om te zien en deel van uit te mogen maken!

  83. 6 november 2015 / 01:01

    Oei dat zou leuk zijn!! Ze krijgen bij ons dit jaar voor het eerst Lego (6.5 en net 4), dus het zou leuk zijn als de collectie wat uitgebreide kan worden! En ze zijn de oudst van de neefjes en nichtjes dus na mijn kids kunnen de anderen er ook nog ban genieten!!

  84. Evelien bos
    6 november 2015 / 10:25

    Wat gaaf zeg, dit ken ik helemaal niet! Ik doe graag mee voor mijn zoon van zeven, dit zal hij helemaal geweldig vinden!

  85. Oma soepie
    6 november 2015 / 10:59

    Nou ik doe heel graag mee voor onze kleinkids in de leeftijd van 2 van 7 jaar en nogmaals 2 van 5 jaar zou erg leuk zijn als ze bij ons komen minstens een paar x per week. toch maar even zoeken met elkaar naar een klavertje 4

  86. JMD1983
    6 november 2015 / 11:06

    Gaaf! Die accessoires vallen hier ook altijd in de smaak inderdaad. Ik ga er eens naar op zoek bij de speelgoedwinkel.

    En tot die tijd wil ik ook wel graag iets winnen natuurlijk! Voor mijn dochter die steeds papa’s dure VW bus wil bouwen maar dat niet mag :-(. Zo kan ze toch lekker bouwen zonder dat papa bang hoeft te zijn dat hij stukjes kwijt raakt.

  87. Judy
    6 november 2015 / 11:52

    Ik maak ook graag een kans, mijn kids van (bijna) 2 en 3 jaar zouden het geweldig vinden om met hun 2 oudere zussen in elkaar te zetten

  88. Marianne van der meer
    6 november 2015 / 13:47

    Leuk voor als mijn neefje komt spelen, Heb nu alleen een voetbal en een puzzel. Hier kan hij zich vast uren mee vermaken.

  89. Hanneke
    6 november 2015 / 16:19

    Ik zou graag voor mijn zoontje van 8 jaar de prijs willen winnen,
    Hij heeft niets met auto’s, treinen e.d. Hij is verzot op dieren, natuur
    en dingen onderzoeken.
    Ik vind het ook erg leuk dat banbao, nu ook steeds meer dierensets gaat verkopen,
    we hebben wel wat riddersets van banboa, maar die vind hij niet zo leuk meer,
    Dus deze sets zou hij echt fantastisch vinden.

    Dus ik ga heel hard duimen, want hj verdient het echt, hij is nu namelijk al voor de 3de keer
    van school gewisseld. Nu zit hij gelukkig op zijn plek, uiteindelijk is er uitgekomen dat hij
    autistisch is.

  90. 6 november 2015 / 23:39

    Wat een super actie waar ons zoontje Ivo heel erg blij van word
    Hij is dol op bouwen en kan heel geconcentreerd het bouwsel in elkaar zetten
    Dus een ideaal cadeau voor de feestdagen

  91. Rianne Weerd
    7 november 2015 / 21:03

    Ik heb weer een interessant blog gevonden, leuk! Ik volg je nu via fb, site en instagram. Op mijn werk hebben de kinderen het ook veel over de banbao stenen, ik ken ze niet. Maar het zou erg leuk zijn voor onze meiden. Vooral de oudste van 4,5 is al heel lang aan het bouwen. We hebben alleen duplo, maar je merkt dat ze toe is aan wat anders. Op school hebben ze ook banbao en lego, ze vindt het fantastisch. Afgelopen week kon ik op de kijkmorgen ook zien hoe fantastisch ze daarmee aan het spelen was. Dus dit zou een geweldige surprise voor haar zijn.