Home + Review + winactie| Sluban Trolleybus!

Review + winactie| Sluban Trolleybus!

Dat ik nog nooit hier in huis op een bekend bouwsteentje ben gaan staan mag een wonder heten, want deze worden dagelijks van hot naar her gesleept en er worden de meest bijzondere bouwwerken van gemaakt. Het is een leuke hobby, maar ook een dure dus kijken we regelmatig naar goedkopere alternatieven die net zo leuk en goed zijn.

Ik kende het merk Sluban nog niet, maar toen zij mij benaderden en ik de website bezocht werd ik er meteen blij van. Sluban biedt namelijk ook heel gave sets in verschillende thema’s zoals town, police, fire, army, girls dream en nog veel meer. Een uitgebreide collectie dus met voor ieder kind wel een passend thema.

Wij zijn groot fan van het bouwen van stadjes en dorpjes dus ging ik eigenlijk meteen naar ’town’ en daar zag ik toffe bussen. Die zijn niet te koop bij het bekendste merk bouwstenen dus Sluban springt heel goed in op een gat waar wij heel erg naar op zoek waren. Wij mochten de trolleybus reviewen en Milan kon niet wachten om te gaan bouwen. Ik zag stiekem ook nog een basisschool die erg leuk is, maar die houden we even in het achterhoofd 😉

We kregen de bus afgelopen vrijdag binnen, maar omdat ik de hele dag had gewerkt en we deze dus pas ’s avonds ophaalden bij de buren, besloten we zaterdag te gaan bouwen.

Het is een flinke doos vol, dus we zouden nog even bezig zijn. Gelukkig hebben we tussendoor gefilmd dus je kunt ons volgen en laten je op de vlog nog veel meer zien 😉

Zoals ik al zei boven het filmpje is het een doos vol met een behoorlijke grote bus en een leuke bushalte. Deze set shop je al voor €24,99. Dat is nog eens leuk geven! Ik vind oprecht dat je dus waar voor je geld krijgt.

Onze overall conclusie is dat het een leuke uitgebreide set is met lekker veel poppetjes erbij en ook in de bushalte is aan alles gedacht. Zo staat er bijvoorbeeld een brievenbusje in, een routekaart, een prullenbak etc. Het bouwen ging makkelijk en het boekje was duidelijk.

Ik vind Sluban een aanrader en een aanvulling op de andere bouwstenen. Deze stenen passen ook op de andere, dus dat matcht helemaal met elkaar. Milan vind het geweldig en daar gaat het uiteindelijk toch ook om.

Maar in de titel kon je al lezen dat er ook een winactie aan gekoppeld is, want ik mag een zelfde trolleybus verloten! Meedoen is heel simpel, want je kunt gewoon een reactie hieronder achterlaten. Voor wie wil jij deze bus winnen? Laat het me weten in de comments hieronder!

De winactie loopt t/m 6 januari en daarna maak ik de winnaar bekend. Dat zou een mooi begin van het nieuwe jaar zijn toch?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

24 Reacties

  1. 23 december 2015 / 08:00

    Wat een mooie trolleybus. Die vindt mijn zoon Julian echt heel gaaf. In het filmpje zag ik dat het makkelijk in elkaar te zetten is. Dat de bouwstenen dan ook op andere bouwstenen passen is helemaal top. Wij doen dus heel graag mee.

  2. 23 december 2015 / 08:23

    Leuke bus! Ik kende het merk al. Wij hebben er een paar army setjes van. Ik vind de sluban sets leuker dan die dure van dat bekende merk, er zit veel meer bij, zijn goedkoper en er zijn sets te krijgen die je niet bij dat andere merk kunt krijgen. Heel slim!

  3. Viv
    23 december 2015 / 08:23

    Wat is dit leuk!! Ik heb het goed bestudeerd en ben nu wel heel erg nieuwsgierig geworden naar Sluban. Ons manneke mag vandaag 5 kaarsjes uitblazen en is net begonnen met het verzamelen van Lego. De collectie van Lego city is toch wel zijn grote favoriet en er staan dan ook een paar autootjes op zijn kamer.

    Dit ziet er stukken betaalbaarder uit (ahum…de prijzen van Lego zijn niet mals 😉 ) en heel graag zou ik hem willen verrassen met deze trolleybus! Weet zeker dat hij hier uren mee bezig kan zijn, een schot in de roos!

    Helemaal geweldig dat deze bouwstenen ook op andere bouwstenen passen.
    Ik ga de duimpjes hard laten draaien voor Senne.

    Alvast hele fijne feestdagen en op naar een super 2016!

  4. Monique
    23 december 2015 / 08:53

    Wat leuk, ik had er nog nooit van gehoord! Van zo’n stoere bus gaat Teun vast heel blij worden!!

  5. Marjo
    23 december 2015 / 09:37

    Ik zou de bus graag willen winnen voor Jonathan en rhodé, ze zijn 5 & 4 en bloedje fanatiek in het bouwen met LEGO. Hoe leuk als ik ze kan verrassen met deze hele mooie bus met bushalte, dat is heel belangrijk! Een bushalte! Ik vind de set super en de prijs ook! Maar wat belangrijk is dat het boekje ook duidelijk is want ze willen graag zelf bouwen!

  6. Heleen Melchers
    23 december 2015 / 09:54

    Ik zou deze trolleybus dolgraag willen winnen voor mijn zoon Mylian. Hij heeft LEGO net ontdekt en vindt het bouwen zo leuk! En hij is er ook goed in!

  7. Marian Zw.
    23 december 2015 / 10:14

    Super leuk, wij hebben inderdaad ook nog geen bus. Vaak vind ik wel dat deze merken minder goed op elkaar klikken of dat het er tcoh minder mooi uitziet. Maar op,het filmpje en de foto’s ziet het er erg mooi en compleet uit. Deze willen we wel winnen voor omze jongste zoon.

  8. Karlijn Willems
    23 december 2015 / 11:24

    Elke keer bij het lezen van jouw blog word ik vrolijk…je brengt me op zoveel ideeën!
    Nu deze bus van een goed betaalbaar merk weer, zo fijn dat je dit test want anders koop je het toch minder snel.
    Ideaal dat het past op de LEGO blokjes! Tja en die bus is toch wel ontzettend gaaf! Mijn zoon heeft pas een bouwtafel gekregen dus kan daarop helemaal los.
    Wij duimen!

  9. 23 december 2015 / 12:54

    Beste Marisca,

    Wat heb je die review leuk gedaan met je zoon. Onze zoon zou hem vast erg leuk vinden, maar in deze kersttijd is het nog belangrijker om iets weg te geven aan een ander. Als wij de bus zouden winnen gaat hij naar het vriendje van onze zoon: Thijs, van 7 jaar. Hij heeft een erg zwaar jaar achter de rug met 3 operaties en vele ziekenhuis bezoeken. Ik gun hem dit cadeau écht! En dan hoop ik dat hij in zijn fantasie de bus kan pakken naar zijn een fijner jaar voor hem en zijn ouders.

  10. Marianne Wage
    23 december 2015 / 13:01

    Wat een leuke bus en een mooie blog hierover. Ik ben ook altijd zeer tevreden over Sluban.

    Deze bus zou ik graag willen winnen voor mijn zoontjes. ze zijn helemaal weg van bussen en treinen en als ze dan hier mee kunnen spelen kan hun dag al helemaal niet meer stuk.

  11. Akkemarijke
    23 december 2015 / 13:42

    Er staat hier een hele stad in de kamer opgebouwd met de bekende steentjes. Maar om de stad compleet te krijgen moet je heel diep in de buidel tasten. (en zo diep is die bij ons niet 😉 ) Zo’n bus is een aanwinst voor de stad, hoe moeten ze ander van a naar b komen? 😉

  12. ryan
    23 december 2015 / 18:49

    leuk spaar alle lego dingen heb een heel groot dorp al

  13. 23 december 2015 / 18:54

    Wat een leuke blog over sluban. Door jou blog te lezen word je al gauw over gehaald om wat van dit merk te kopen.

    Ik kende dit merk ook nog niet en vroeg me dus ook af of het wel wat is. Mijn zoontje begint steeds meer interesse in lego te krijgen maar het is toch wel aardig prijzig om een heel dorp te kopen. Sluban is dan een mooie vervanger.

    Ik zou de bus dus graag winnen voor MN zoontje om het merk uit te proberen en bij goed bevallen weten we wat we hem kunnen kopen voor zijn verjaardag, begin februari.

  14. Manon
    23 december 2015 / 19:11

    Ja ik doe graag mee aan de winactie!! Hier bouwt de oudste graag en de jongsten is dol op bussen. Ik zeg een goede combi voor hier in huis.

  15. 23 december 2015 / 19:53

    Leuke review, ik was erg benieuwd naar je mening, zeker omdat ik wat minder goede ervaringen heb met Sluban. Vind je dat de blokjes goed op elkaar blijven zitten en niet snel uit elkaar vallen?

    Waar ik stiekem ook benieuwd naar ben (zeker omdat ik daar zelf ook zoekende in ben) : Heb je LEGO en andere bouwsteen merken door elkaar, of houd je het bewust uit elkaar?

    • 23 december 2015 / 21:52

      Hoi Linda,

      Ik heb ook mindere ervaringen met andere merken en was er dus wel een beetje op voorbereid, maar het valt ons reuze mee en het is echt heel leuk!

      Losse stenen houd ik apart, maar verder gaat bijvoorbeeld de Sluban set gewoon tussen de LEGO. Ik heb voor de losse stenen, lege verfblikken gekocht bij Gamma en daar heb ik alles op kleur in. Handig en staat ook nog eens leuk ?

      • 26 december 2015 / 14:03

        Die heb ik laatst inderdaad zien langskomen op je blog, erg leuk bedacht! 🙂 Ik heb nu alle kleuren door elkaar, maar in blikken (of een andere oplossing) is ideaal! Wie weet ga ik er nog eens een keer mee aan de slag 🙂

        Ik had de losse stenen eigenlijk ook uit elkaar willen houden, maar aangezien Daan en Jesse niet echt verschil zien is het uiteindelijk nog door elkaar beland haha

        Wij hebben de Sluban trein dit jaar gebouwd. Die stond al een jaar of 2 te wachten op zolder tot onze jongens groot genoeg waren…maar die valt me toch wat tegen qua stevigheid…als je er mee speelt vallen de blokjes wat sneller van elkaar en de poppetjes kunnen niet goed op de bouwstenen gezet worden. Maar goed, wellicht dat de kwaliteit de afgelopen jaren verbeterd is ! 🙂

  16. elena
    24 december 2015 / 10:15

    wowwww wat zou ik dit graag winnen voor mijn kleinkinderen een drieling. Die zijn werkelijk zo gek van Lego. Ze hebben zelfs een filmpje gemaakt van lego producten over de kinderpostzegels. Ze bouwen de mooiste dingen en ik weet zeker dat ze hier heel erg blij van zullen worden

  17. July Marcis
    27 december 2015 / 12:36

    Ik wil dit leuke setje winnen voor mijn neefje!

  18. Sonja Hubregtse
    27 december 2015 / 17:44

    Robin is degene die graag met Sluban speelt,
    Iets wat hem never nooit niet verveelt.
    Met Sluban kan hij erg veel.
    Hij maakt een huis of een kasteel.
    Hoe meer steentjes, hoe beter.
    Dan bouwt hij een toren van tien meter!
    Racewagens laat hij scheuren,
    Huisjes bouwen met ramen en deuren.
    Eigenlijk wordt er met het hele gezin van genoten,
    Bouwen we vliegtuigen, auto’s en zelfs boten.
    Wij doen mee met de winactie voor de super prijs,
    en gaan graag met deze mooie bus op reis….

  19. 2 januari 2016 / 11:01

    Ik zou mijn jongens hier heel erg blij mee maken. Alledrie zijn ze gek op het bouwen met de steentjes. Ik ga ook snel even op de site kijken om te zien wat weet nog meer is. Klinkt iig veelbelovend.

  20. CORINNE
    4 januari 2016 / 14:40

    Leuk mijn zoon bouwt graag alleen een trolleybus heeft ie nog niet!

  21. Evelien Bos
    4 januari 2016 / 20:40

    Oh wat gaaf!! Deze bus vindt Mees van 8 helemaal top! Hij zou hem heel graag willen winnen, en nu maar duimen 🙂

  22. ilsiee
    5 januari 2016 / 15:46

    Wat leuk! 😉 thanks voor de tip!!
    Doe graag mee voor mijn kleine man. Kan die lekker mee spelen!
    Groetjes ilsiee