Home + Review| Plaswijckpark Rotterdam

Review| Plaswijckpark Rotterdam

Na een week vol regen en storm was het gisteren eindelijk eens lekker weer. Koud, maar de zon scheen. Zoals mijn moeder altijd zegt, het was gezond weer! Eigenlijk wilden we er vandaag op uit gaan, maar vandaag zou het juist weer minder worden. Dus manlief haalde snel wat boodschappen in de stad en daarna de auto in op weg naar Plaswijckpark in Rotterdam! Onderweg nog twee positieve telefoontjes gehad dus de dag begon verder goed.

Wij wonen niet zo ver bij Rotterdam vandaan dus met een klein half uurtje hadden we de auto er al geparkeerd (gratis) en stonden we al voor de kassa.

Je komt binnen in een winkeltje/kassa. Hier kun je dus niet alleen de kaartjes kopen (of een gezinsabonnement voor €152,- voor vier personen voor een heel jaar), maar dus ook een leuk cadeautje bijvoorbeeld. Wij betaalden overigens €34,20 voor drie personen. M (4 jaar) kostte dus, net als ons, €11,40. Dit vond ik overigens wel duur als ik het vergelijk met bijvoorbeeld het Nationaal Militair Museum. De andere kant is, dat dat mijn oordeel was voordat ik goed en wel binnen was. Ik wist toen natuurlijk nog niet wat we ervoor kregen. Daarnaast was het parkeren ook gratis.

Eenmaal binnen was de eerste indruk goed. Er staan bordjes die je wegwijs maken en het bleek al snel dat we er wel een hele dag konden vertoeven. Van het treintje, tot de dieren en de indoor speeltuin (vergelijk het met een Ballorig). Van een verkeerstuin (voor zowel kleintjes en wat grotere kinderen) tot een schaatsbaan, het was er allemaal. Daarnaast waren er buiten nog speeltuinen en een draaimolen waar M natuurlijk ook nog een paar rondjes in wilde!

We hebben echt genoten en verbaasden ons dat er zoiets leuks was wat eigenlijk zo dicht bij huis is. Daarnaast ligt het ook aan de rand van een woonwijk, heel grappig. Toch denken we dat het leuker is om in het voorjaar/zomer te gaan omdat M dan ook lekker buiten kan spelen (nu was het toch wel wat koud). Maar we hebben er heel wat uurtjes doorgebracht en M vond het gezellig. We komen dus zeker terug!

Even praktisch: er zijn diverse plekken waar je lekker kan zitten en je zelf meegebrachte eten en drinken kan opeten en drinken. Geen probleem dus! Verder denk ik dat het pas echt leuk wordt voor kinderen vanaf twee jaar. Je kan er namelijk ook heel lekker wandelen.

Hieronder wat foto’s van onze dag. Ben jij er weleens geweest? Zo ja, wat vond je ervan?

Ziet er gezellig uit toch? Vonden wij ook!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties