Home + Review| Little Tikes Lil’ Ocean Explorers Zeehond!

Review| Little Tikes Lil’ Ocean Explorers Zeehond!

Het is echt jammer, maar dit is alweer de laatste review in de reeks uit de Little Tikes Lil’ Ocean Explorers collectie. Nog even terug naar het begin: ik mocht vier items uit de supergave nieuwe collectie van Little Tikes reviewen. Ik vroeg aan een vriendje van Milan en zijn broertje of zij deze samen wilden testen en samen met de moeder dan zijn vriendje nam ik het speelgoed onder de loep. Zo hadden we dus ons eigen testpanel.

Ik heb het al eerder gezegd. Milan is er helaas al te oud voor, maar ik blog niet alleen voor moeders van kleuters, dus dat Milan er al te oud voor was wilde niet zeggen dat we het niet konden reviewen. En gelukkig maar, want ik heb nu wel vriendinnen kunnen adviseren voor hun kindjes en zelfs mijn buurvrouw was er helemaal weg van en kocht het voor Sinterklaas. Zo zie je maar.

Maar goed, weer even terug naar deze zeehond, want deze vond ik misschien wel het leukste. Juist omdat deze echt anders was. De overeenkomst zit hem wel in het motorische aspect. Little Tikes staat daar ook bekend om. Het is niet alleen leuk en gezellig speelgoed, maar het is ook nuttig. En nuttig is misschien wel een gek woord, maar het kan bijvoorbeeld de ontwikkeling van de motoriek stimuleren net als kennis van vormen etc.

Oké, wat doet deze zeehond? Je kunt eigenlijk samen met deze zeehond een basketbalspel spelen. Je kindje doet de bal één voor één door de basket en de zeehond begint vervolgens geluid te maken en vangt de ballen op met zijn vinnen. Daarna laat hij de ballen vallen en rollen ze via de glijbaan weg. En dan begint het spel weer opnieuw.

Voor een  kindje is dit natuurlijk super, want door de muziekjes en het klappen in de vinnen ontstaat er voor het gevoel van het kind wel een interactie met de zeehond. Hij spoort je kindje aan om er weer een nieuwe bal doorheen te doen.

En ook met deze zeehond stimuleer je het kruipen, want de ballen rollen weg waardoor je kindje er weer achteraan gaat.

Deze zeehond rolt zelf niet weg, maar blijft staan. Je kindje wordt dus op een andere manier gestimuleerd om te kruipen dan bijboorbeeld met de krab.

Toch zijn wij heel erg enthousiast over deze hele collectie en vinden wij dit echt superleuke cadeaus. Niet alleen omdat het simpelweg leuk is, maar ook het bewegen stimuleert. Het is echt ontdekken en dan doen kleine kinderen natuurlijk graag.

Wij zijn fan en hopen je in de toekomst nog vaker te mogen informeren over nieuwe collecties van Little Tikes!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *