Home + Review| 50 shades of grey!

Review| 50 shades of grey!

Ja, gisteravond werd het lange wachten eindelijk beloond, ik ben naar 50 shades of grey geweest! Een week had ik er voor nodig om alle drie de boeken te verslinden. Zo’n 2 dagen per boek en ik was verkocht. Natuurlijk kon de film niet uitblijven, maar voordat die er is duurt het lang hoor…

In Gouda zijn wij gezegend met een heerlijke nieuwe bioscoop (Cinema Gouda), die ook regelmatig ladies nights organiseert. Toen ik hoorde dat er ook één werd georganiseerd voor 50 shades… heb ik meteen gereserveerd voor mijn moeder en mij. Ja, ik heb een heel hippe moeder 😉 Gelukkig ook, want een dag later bleken alle drie de zalen voor de ladies night volledig uitverkocht. Later zijn er zelfs nog drie zalen geopend, omdat de vraag zo groot was hoorde ik.

Maar goed, het lange wachten werd dus beloond en hoe! Stipt om 19.30 uur begin de film en wij waren de eerste van de zes zalen die de film kregen te zien, anders was die horde vrouwen ook voor deze nieuwe bioscoop lastig te behappen. Van tevoren maak je je een voorstelling van de film. Zou hij echt lijken op het boek? Was Christian Grey wat ik mij ervan voorstelde en greep de film mij net zoals het boek? Ja, ja en ja, kan ik je vertellen!

50 shades of grey, review, bioscoop, verslag, film, Marisca, kenter, mamablogger

En ja, ook ik heb alles verhalen gelezen over het ontbreken van chemie tussen de hoofdrolspelers, de film zou vrouwonvriendelijk zijn etc. Ik moet zeggen dat ik het niet zo heb ervaren. Ik vond dat die chemie er juist wel was en petje af voor de rol die zij hebben gespeeld en hoe zij die hebben neergezet. Als de twee elkaar in real life elkaar niet zouden mogen, was daar op het scherm niets van te zien.

Verder zou 50 shades of grey dus vrouwonvriendelijk zijn. Laten we niet vergeten dat het om een boekverfilming gaat hè van een verhaal wat verzonnen is. Je hoeft de boeken niet te lezen en je bent ook niet verplicht om naar de film te gaan. Verder vind ik dat zo’n zinloze discussie…

Als de boeken je al grepen, dan doet de film dat ook, want je gaat in stroomversnelling mee en als het alweer even geleden is dat je de boeken hebt gelezen, denk je ook heel vaak ‘oh ja, dat was waar ook’. Veel herkenning dus. Ik heb van de film genoten dus ik zou zeggen, allemaal naar 50 shades of grey!

Oja, en het einde…. To be continued….

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 12 februari 2015 / 08:30

    Leuk dat je er zo van genoten hebt, fijn! Ik ben er zelf eerlijk gezegd een beetje op tegen, al kan ik niet helemaal goed oordelen, aangezien ik het boek en de film nog niet gelezen heb. Maar wat ik ervan gehoord heb.. Niet zo mijn ding.

    • 12 februari 2015 / 18:35

      Kan hoor Anniek. De één vindt het geweldig en de ander helemaal niet. Toch viel de film heel erg mee hoor wat betreft heel veel pikante scenes etc.