Home + Fun Friday| heel veel leuks om blij het weekend in te gaan!

Fun Friday| heel veel leuks om blij het weekend in te gaan!

Waarom bloggen over één onderwerp, als je ook heel veel leuke kleine dingen kunt delen? Daarom zal ik vanaf vandaag regelmatig op Fun Friday allemaal leuke dingen met je delen die jou blij het weekend in laten gaan! Wat dacht je van leuke uitjes, tips, persoonlijke dingen en nog veel meer? Zie het als een pagina zoals je die ook ziet in jouw favoriete glossy, daar worden ook veel tips en leuke dingen gedeeld.

Op deze eerste Fun Friday deel ik een evenement met jullie, leuke tips en wat persoonlijke hoogtepunten van afgelopen week. En dan hoop ik dat jij, net als ik, blij het weekend in gaat!

Fun Friday, tip 1
Ik begin met een supergave tip van mijn favoriete grafisch ontwerper: Babet van Oktoberdots. Naast dat je bij haar terecht kunt voor bijvoorbeeld webdesign, illustraties etc. kun je ook terecht in de webshop voor onder andere kaartjes, posters, stickers en nog veel meer. Maar dat is niet alles, want er is ook een blog waar Babet regelmatig leuke, gratis printables met je deelt. Ik ben nu echt fan van deze aftelkalenders waar je iedere dag een plaatje kunt kleuren. Enne, stiekem zijn deze niet alleen leuk voor de kids 😉

Oktoberdots, gratis, printables, mamablogger, Marisca, Kenter, Fun Friday

Leuke printables!

Fun Friday, tip 2
Ik had hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar toen ik op Internet zocht op LEGO kwam ik ‘Incidenten City’ tegen. Met ‘Incidenten City’ wordt op een speelse wijze het werk van de brandweer uitgelegd door middel van LEGO dus. Zo is de aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag gemaakt, maar ook kleine dingen als de student die vorige maand bevrijd moest worden uit een ijsblok. ‘Incidenten City’ is niet heel vaak te zien, dus het is echt de moeite waard om het te bezoeken als het er is. De agenda staat op de website.  Wij gaan echt zo snel mogelijk kijken als het in de buurt is!

LEGO, incidenten city, mamablogger, Marisca, Kenter, fun friday

Hoe mooi is dit?!

Fun Friday, tip 3
De nieuwe collectie van Mini Rodini staat in veel webshops online en ik had ze al voorbij zien komen, de ‘See you later alligator’ sweater! Uiteindelijk heb ik hem besteld bij Orange Mayonnaise. Het pakje was echt een cadeautje en de sweater staat M fantastisch! Shop hem snel, want er waren al wat maatjes uit zag ik….

Fun friday, tip 4
Zet hem alvast in je agenda; van 2 tot en met 6 maart is het Thomas de Stoomlocomotief week bij Ballorig! Ik heb een heel boze jongen hier thuis als ik het zou missen dus hier staat het al genoteerd. Kinderen kunnen dan in de vestigingen een kleurplaat van Thomas kleuren en mooie prijzen winnen, maar ook spelen met het nieuwste Thomas speelgoed van Mattel!

Thomas de Stoomlocomotief, treinbaan, weetjes, speelsets, nieuw, mamablogger, Marisca, kenter

Hier hebben wij dus zo’n Thomas fan in huis!

Fun friday, persoonlijk
Wij sluiten deze week af met goed nieuws, want ons huis is weer verhuurd! En dat is een hele geruststelling, want hoewel de makelaar er alle vertrouwen in had dat het weer verhuurd zou worden, ben ik pas blij als er handtekeningen zijn gezet. Gelukkig is dat nu gebeurd!

Ook stond er afgelopen woensdag een heel gaaf interview met mij op Fantastic Moms. Ik heb hier al veel bekende bloggers gezien in de rubriek ‘Zij is Fantastic’ en nu stond ik er zelf ook bij! Hieronder een preview en klik hier voor het hele interview. En niet alleen het interview was super, maar wat werd ik stil van de reacties eronder…

Interview met mij op www.fantasticmoms.nl 11-02-2015

Interview met mij op www.fantasticmoms.nl 11-02-2015

Dit was de Fun Friday. Ik ben benieuwd wat je ervan vond en als je er een keer zelf tussen wilt staan met iets leuks, dat kan! Of misschien heb je ook wel een leuke tip. Mail me op info@mariscakenter.nl voor meer informatie. Ik ben in ieder geval benieuwd naar wat je er ervan vond dus laat je reactie achter in de comments hieronder!

Happy Friday!

Marisca, Kenter, mamablogger

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 13 februari 2015 / 12:47

    Wat fijn dat je huis weer verhuurd is. Ik kan me voorstellen dat dit een hele opluchting is.

    • 14 februari 2015 / 11:37

      Dankjewel! Het is zeker een hele opluchting, want verkopen is op dit moment helaas geen optie.